- 19 Kasım 2020
- 225
- 36
- Konu Sahibi Biktimherseyden
22 yaşındayım şimdi:)Şimdi kaç yaşındasın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 yaşındayım şimdi:)Şimdi kaç yaşındasın canım
Aslında ıyı boyun ben 47 yasındayım 1.55 boyum22 yaşındayım şimdi:)
İdeal ama ben 14 yaşına kadar sınıfın en uzun kızıydım sonra bi baktım herkes beni geçmeye başladı, onlar uzadı ben sabit kaldım 13 yaşında falan adet olsaydım daha uzun olacaktım. Bir de erken adet olanlar nedense yaşıtlarına göre olgun oluyor, bir de kızınızdaki kıllanma olayına dikkat edin, bende de vardı, yaş arttıkça çoğaldı, dr a götürdüler, erkeklik hormonu fazla çıktı, bir zararı yok tabi ama genç kızların psikolojisini etkiliyor. Doktor 15-16 yaşında diane35 kullandırttı, kullanırken de çok iyi bir lazer tedavisi gördüm, kurtuldum kıllardan..Aslında ıyı boyun ben 47 yasındayım 1.55 boyum
Merhaba...Benim kızımda 11 yaşında adet oldu..Bende kendi jinekoloğuma sordum ve 9 yaş öncesini erken olarak kabul ediyorlarmış ..Hatta arkadasimin kizı 10 yasinda oldu doktora götürdüler durdurmak için Doktor kendi akışına bırakın demiş...Bende öyle düşünüyorum şahsen. Bu yaşta çocuğa adet olmasını durdurmak için kimyasal ilaçları dayamaya hiç gerek yok.Evet malesef ki burda tek sorun adet olunca boyu fazla uzamıyor .Bizde boy uzatmak için çözümü basketbolda bulduk.Sizde takdir edersiniz ki çok faydasi var basketbol yada voleybolun.Bence kizınizi ona yönlendirin çok faydasi olacak inşallah.Adette olsa henüz büyüme çağında illaki boyu uzayacak ama basketbol ona daha çok yardımcı olacak..Hanımlar dün gece kızımın çamaşırında kan gördüm bir anda korkuyla panikledim kızımda korktu. Tekrar çamaşır değiştim yıne leke gördüm. 112 de doktora danıştım adet yaşı 11 lere düştü dedi. Bugün kendi doktorumuza sordum genetik olabilir dedi bende bu yaşlarda oldum. Kızları bu yaşta adet olan anneler varmı? Doktor endokrin bölümüne baktırın erken yaş dedi daha da korktum endokrine gerek varmı bu yaşta kızları adet olan anneler yazarsa çok sevinirim
Ablacım kızın 5.sınıfa gidiyor anladığım kadarıyla. Benim öğrencilerim arasında da var o yaşta adet görmeye başlayan kızlar. Küçücükler daha ben kıyamıyorum anne olarak sen neler hissediyorsundur kim bilirHanımlar dün gece kızımın çamaşırında kan gördüm bir anda korkuyla panikledim kızımda korktu. Tekrar çamaşır değiştim yıne leke gördüm. 112 de doktora danıştım adet yaşı 11 lere düştü dedi. Bugün kendi doktorumuza sordum genetik olabilir dedi bende bu yaşlarda oldum. Kızları bu yaşta adet olan anneler varmı? Doktor endokrin bölümüne baktırın erken yaş dedi daha da korktum endokrine gerek varmı bu yaşta kızları adet olan anneler yazarsa çok sevinirim
Ikı gundur içim gidıyor beceremıyo ben değiştiriyorum çok duygusallaştım bendeAblacım kızın 5.sınıfa gidiyor anladığım kadarıyla. Benim öğrencilerim arasında da var o yaşta adet görmeye başlayan kızlar. Küçücükler daha ben kıyamıyorum anne olarak sen neler hissediyorsundur kim bilir
Genetikle ilgisi var biraz evet. Benim annem geç adet olmuş ben de çok geç adet olmuştum. Ama yine de endokrine götürün isterseniz hormonlarına da bakılsın. Her şey normalse için rahat eder.
Çok tşk ederim. Evet ebemizle konuştuk normal yas olabiliyorlar dedi. Başlamış adeti durdurmanın bır anlamı yok dedi. Kuzum beceremıyor ıkı gundur ben değişip siliyorum anlatıyorum utanıyor çok üzgünüm içim gıdıyor küçüklerMerhaba...Benim kızımda 11 yaşında adet oldu..Bende kendi jinekoloğuma sordum ve 9 yaş öncesini erken olarak kabul ediyorlarmış ..Hatta arkadasimin kizı 10 yasinda oldu doktora götürdüler durdurmak için Doktor kendi akışına bırakın demiş...Bende öyle düşünüyorum şahsen. Bu yaşta çocuğa adet olmasını durdurmak için kimyasal ilaçları dayamaya hiç gerek yok.Evet malesef ki burda tek sorun adet olunca boyu fazla uzamıyor .Bizde boy uzatmak için çözümü basketbolda bulduk.Sizde takdir edersiniz ki çok faydasi var basketbol yada voleybolun.Bence kizınizi ona yönlendirin çok faydasi olacak inşallah.Adette olsa henüz büyüme çağında illaki boyu uzayacak ama basketbol ona daha çok yardımcı olacak..
üzülmeyin, muhtemelen doğal bir süreç, ikinci adetinde daha deneyimli olur. Bu konuyu okuyunca ilk adetimi hatırladım. 13 yaşındayım, evin altındaki parka çıkmıştık, arkadaşlar bekliyordu, su içmek için eve gelmiştim, kanı görünce hemen anladım, yazlıktaki ablalardan duyardım hep. görmemiş gibi yapıp tekrar oynamaya çıkmıştım, akşam da eve gelip anneme söylemiştim, ablam bana orkid vermişti. Kızınız da öğrenir.Çok tşk ederim. Evet ebemizle konuştuk normal yas olabiliyorlar dedi. Başlamış adeti durdurmanın bır anlamı yok dedi. Kuzum beceremıyor ıkı gundur ben değişip siliyorum anlatıyorum utanıyor çok üzgünüm içim gıdıyor küçükler
Ebesiyle konuştum başlamış bır adeti ilaçla baskılamak doğru değil değil dedi. Ben gelişimini farkettim ama hiç beklemıyordumüzülmeyin, muhtemelen doğal bir süreç, ikinci adetinde daha deneyimli olur. Bu konuyu okuyunca ilk adetimi hatırladım. 13 yaşındayım, evin altındaki parka çıkmıştık, arkadaşlar bekliyordu, su içmek için eve gelmiştim, kanı görünce hemen anladım, yazlıktaki ablalardan duyardım hep. görmemiş gibi yapıp tekrar oynamaya çıkmıştım, akşam da eve gelip anneme söylemiştim, ablam bana orkid vermişti. Kızınız da öğrenir.
Kuzenim 9 yaşında ergenlik belirtileri göstermeye başlamış, annesi hemen doktora götürmüş, ilaçlarla baskıladılar, 12 yaşında adet olmuştu. Boyu 1,74. Babasından ve annesinden uzun, üstelik kız. Birşey olmaz yani, 11 yaşındaymış, sizin bu belirtileri adet olmadan önce fark etmeniz gerekiyordu, biraz geç kalmışsınız, adet olmuş artık, yine de gidin doktora içiniz rahat etsin. Belki hormonal bir bozukluğu vardır, biz buradan bilemeyiz neden adet olduğunu. Yalnız siz de erken adet olmuşsunuz, size çekmiş olabilir.