Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yeni hamileyim ve Andeva Yildiza gitmeyi düsünüyorum. Ancak ücret konusunda cok fazla bilgi vermiyorlar telefonda. Muayane ücreti 40 Tl mis ancak tarama vs. gibi ücret konusunda bilgisi olan var mi?
cevabin icin tskler. ben hamilelik döneminde yapilan testler icin sormustum. hamilelik öncesi kan degerlime baktilar 210 tl ödedim. bu da beni dogal olarak biraz korkuttu :)
cevabin icin tskler. ben hamilelik döneminde yapilan testler icin sormustum. hamilelik öncesi kan degerlime baktilar 210 tl ödedim. bu da beni dogal olarak biraz korkuttu :)
Bende andeva yıldızda doğum yapma istiyorum doğum ücreti 800 civarıymış sezeryan .Ben ikili testimi şelale tıp merkezinde 65 tl ye yaptırdım .testleri orda yaptırmayı düşünmüyorum biraz tuzlu çünki