- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Tamam işte o da seni görmezden geliyormuş. Sende onu görmezden gel olsun bitsin...Herkes klavye delikanlısı gerçekten ya o salak bişi yapsa 3 yıl geçti şimdiye yapardı ben okuldaki kişiden biraz endişeleniyorum işte
Aynen kısa ve net cevao vermeyi düşünüyorumSoğudum dersin geçer gidersin .
Aynen neyse ki o takıntılı manyak bişi değilTamam işte o da seni görmezden geliyormuş. Sende onu görmezden gel olsun bitsin...
Rahatsiz etmez canim. Korkmana gerek yok. Adam selam bile vermiyo diyosun.Doğru söylüyorsunuz ikiside ağır ergen biri güya delikanlı diğeri naz yapıyor naz yapan kişi rahatsız eder diye korktum ama bu kadar zamsn gelmeyen şimdi hiç gelmez bence
Avatara hasta oldum ben :)Avatara bakmaktan konuya odaklanamıyorum. Midem bulandı
Lütfen o bi efsaneAvatara bakmaktan konuya odaklanamıyorum. Midem bulandı
Ay çok teşekkür ederim tekrardanRahatsiz etmez canim. Korkmana gerek yok. Adam selam bile vermiyo diyosun.
SağolunAvatara hasta oldum ben :)
Pc de çok uyuz ediyorŞu avatardaki sinek sinirimi bozdu yaaa :))) Sürekli bi elimin tersiyle kovma isteği :))
Anlatmışta olabilir canımZaten konuştuğum çocuğa anlatmamıştır Bile bence
İkisinden de uzak dur canım
İlk çocukla zaten 3 yıldır görüşmüyorum diğer arkadaş ile de konuşmuyoruz ama benim demek istediğim sonradan rahatsız ederler mi endişesiYav ben de çocuklarla kardeş filan çıkacaksınız sandım, ancak filmlerde olur dediğiniz bu muydu Allah aşkına ya? Bu bildiğiniz ergenlik tripleri. Senden hoşlanmamış bu çocuklar. Öyle uyuz olmuşlar ki, görünce tanımazlıktan gelecek kadar. Filmlik bir durum da değil yani. Sen de hiç birinin suratına bakma olsun bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?