• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anca Filmlerde Olur Dediğiniz Bir Olay Başınıza Gelse Napardınız

Yav ben de çocuklarla kardeş filan çıkacaksınız sandım, ancak filmlerde olur dediğiniz bu muydu Allah aşkına ya? Bu bildiğiniz ergenlik tripleri. Senden hoşlanmamış bu çocuklar. Öyle uyuz olmuşlar ki, görünce tanımazlıktan gelecek kadar. Filmlik bir durum da değil yani. Sen de hiç birinin suratına bakma olsun bitsin.

Ay boyle bi film mi olur saniyosun, basligi gorunce sonuna kadar okudum ne cikacak diye manasiz bi tesaduften baska bi sey cikmadi :d

okurken beynim error verdi.
kim kime ne demiş napmış nolmuş kim kimle konuşmuş yani arap saçı ... :))

Yav ben de çocuklarla kardeş filan çıkacaksınız sandım, ancak filmlerde olur dediğiniz bu muydu Allah aşkına ya? Bu bildiğiniz ergenlik tripleri. Senden hoşlanmamış bu çocuklar. Öyle uyuz olmuşlar ki, görünce tanımazlıktan gelecek kadar. Filmlik bir durum da değil yani. Sen de hiç birinin suratına bakma olsun bitsin.
İlk çocukla zaten 3 yıldır görüşmüyorum diğer arkadaş ile de konuşmuyoruz ama benim demek istediğim sonradan rahatsız ederler mi endişesi

Back