Anca Filmlerde Olur Dediğiniz Bir Olay Başınıza Gelse Napardınız

Vejetaryen Zombi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
1.139
488
123
Benim Hikayem biraz uzun aslında 3 4 yıl önce facede bi arkadaşım vardı bi iki ortak arkadaşımız vardı neyse bi dizinin resmi altında o dizi hakkında çok az konuştuk sonra özele geçtik orda başka hangi dizileri izliyosun dedim o da saydı sonra konuşmak istemediğini bidaha mesaj atmamamı söyledi tamam dedim kısaca sadece dizi hakkında çok kısa konuştuk tamam dedim ama bu mesajlara devam etti çok iticisin kilo ver nerde yaşıyorsun yazmaya başladı cevap vermedim cevap versene ..... yazdı sövdü kısaca bende manyak mısın hem yazma diyosun hem kendin yazıyosun sanane dedim bu da seni çok pis s..m sen kimsin lan it bekle arkadaşlara sorayım dedi bende bekledim cevap gelmeyince çaktım engeli sonra bişi olmadı zaten baya geçti dediğim gibi

Neyse bu yaz birisi ile tanıştım aynı okuldayız beraber konuştuk yürüdük vs iyi vakit geçiriyorduk ama çocuğun sorunu şuydu kendisi sadece ilk mesajlaşmalarda çabaladı okul başladı hadi yürümemize kadar selam vermeyip yanımdan geçip gitmesini anladım ama yürüdük ben selam verdim bi kere Bile yanıma gelmeyi mesaj atmasını geçtim selam Bile vermiyor yanımdan geçip gidiyordu en sonunda beni gördüğü zaman yanına gelmeyim diye ara sokağa girip sonra otobüs durağın da denk geldiğimizde suratıma bakmayıp otobüse binip beni orda bıraktıktan sonra kendisi ile konuşmayı kestim zaten o da hiç noldu vs demedi bazen göz göze geliyoruz onun dışında ben onun tarafına bakmamaya çalışıyorum o da her zamanki gibi tanımıyırmuş gibi davranıyor neyse ben instagram da bunun etiketli olduğu fotoğraflara bakarken bi baktım bu face olayındaki çocuk ile fotoğrafı var meğerse bunlar birbirini tanıyolarmuş(biliyorum çoğunuz buraya kadar bunlar ne alaka ne zaman asıl konu geliyor dediniz).

Ya ben korktum doğal olarak o facedeki çocuk bunu kullanıp beni rahatsız eder diye baktım instagram da ikiside birbirini takip etmiyor etiketli olduğu fotoğrafı da beğenmemiş galiba samimi değil diye düşündüm ama samimi olsalar bile o çocuğun bana dediklerini anlatacağını sanmıyorum

Sonuç olarak okuldaki çocuktan tamamen uzaklaşmaya karar verdim ya gelip konuşcağını sanmıyorum ama ya sen beni niye takmıyorsun diyip gelirse birden sonuçta o pislik ile takılabiliyorsa demekki kendi de çok temiz değil bundan korkuyorum biraz öyle gelirse ona ne diyeceğimi de bilmiyorum siz bu durumda olsanız ne yapardınız?

İlk olay üzerinden ne kadar geçti? Bence içini ferah tut o facedeki kesinlikle klavye delikanlısı.-kalıp olduğu için delikanlı dedim yoksa tam bir beyin fukarası-

Ne demişler, havlayan köpek ısırmaz.
3 yıl oldu zaten onla ilgili endişem yok da okuldakine uzak durmam lazım birden konuşmaya başlar diye korkuyorum

Hiç korkma güzelim. Polise şikayet edeceğini söylersin eğer rahatsız ederse. Ki ederse de şikayet et gerçek anlamda ama bak o senden uzak duruyormus sende ondan uzak durursun,görmezden gelirsin. Olur biter. Cidden havlayan köpek ısırmaz. Korkmamak lazım böyle şeylerden de işte insan o duyguyla korkabiliyor.

Değişik derken trajedi komik gibimi
Trajikomik o canim benim. Bence bu kadar agir kufur eden ya da suratina bile bakmayan agir ergenlik psikozunda yen8 yetmelerden uzak dur. Sana saygi duymayan hic kimseyle muhatap olma. Kendine saygin olsun ki baskalari seni saygideger gorsun. Bunlar da benden abla tavsiyesi. Kendine iyi bak.

Herkes klavye delikanlısı gerçekten ya o salak bişi yapsa 3 yıl geçti şimdiye yapardı ben okuldaki kişiden biraz endişeleniyorum işte

Doğru söylüyorsunuz ikiside ağır ergen biri güya delikanlı diğeri naz yapıyor naz yapan kişi rahatsız eder diye korktum ama bu kadar zamsn gelmeyen şimdi hiç gelmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…