- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
Yok canım zaten o facedeki ile uzağım yıllar oldu o olay olalı benim endişem okuldaki kişinin birden yanıma gelip rahatsız etmesi o zaman napıcamİkisinden de uzak dur canım
Kimse seni rahatsız edemezYok canım zaten o facedeki ile uzağım yıllar oldu o olay olalı benim endişem okuldaki kişinin birden yanıma gelip rahatsız etmesi o zaman napıcam
3 yıl oldu zaten onla ilgili endişem yok da okuldakine uzak durmam lazım birden konuşmaya başlar diye korkuyorumİlk olay üzerinden ne kadar geçti? Bence içini ferah tut o facedeki kesinlikle klavye delikanlısı.-kalıp olduğu için delikanlı dedim yoksa tam bir beyin fukarası-
Ne demişler, havlayan köpek ısırmaz.
Değişik derken trajedi komik gibimiDeğisik bi dert. Bilemedim. :/
17 biliyorum belki size çok büyük bi dert gelmeyebilir ama vaktinde korktuğum birisiydi o ve ortak tanıdığımız çıkıyor insan ister istemez korkuyoryaş kac
konusma her ikisyld bitti korkulcak birsey yok17 biliyorum belki size çok büyük bi dert gelmeyebilir ama vaktinde korktuğum birisiydi o ve ortak tanıdığımız çıkıyor insan ister istemez korkuyor
Zaten konuştuğum çocuğa anlatmamıştır Bile benceKimse seni rahatsız edemez
Öyle birşey yapmaya kalkarsa tehdit et şikayet edeceğini söyle polise
Üç buçuk atar gelemez yanına
Zaten ilki ile konuşmuyorum görmüyoruz da birbirimizi ama 2. İke aynı okulda olunca rahatsız eder endişem var iite takıntı yapar korkusukonusma her ikisyld bitti korkulcak birsey yok
Trajikomik o canim benim. Bence bu kadar agir kufur eden ya da suratina bile bakmayan agir ergenlik psikozunda yen8 yetmelerden uzak dur. Sana saygi duymayan hic kimseyle muhatap olma. Kendine saygin olsun ki baskalari seni saygideger gorsun. Bunlar da benden abla tavsiyesi. Kendine iyi bak.Değişik derken trajedi komik gibimi
Çok teşekkür ederimÇok masum birine benziyorsun . ikisini de hiç kafana takma
Herkes klavye delikanlısı gerçekten ya o salak bişi yapsa 3 yıl geçti şimdiye yapardı ben okuldaki kişiden biraz endişeleniyorum işteHiç korkma güzelim. Polise şikayet edeceğini söylersin eğer rahatsız ederse. Ki ederse de şikayet et gerçek anlamda ama bak o senden uzak duruyormus sende ondan uzak durursun,görmezden gelirsin. Olur biter. Cidden havlayan köpek ısırmaz. Korkmamak lazım böyle şeylerden de işte insan o duyguyla korkabiliyor.
Soğudum dersin geçer gidersin .Çok teşekkür ederimevet ikisini de takmamam lazım ama işte 2. Olan yok benle niye konuşmuyon diye rahatsız eder diye korkuyorum
Doğru söylüyorsunuz ikiside ağır ergen biri güya delikanlı diğeri naz yapıyor naz yapan kişi rahatsız eder diye korktum ama bu kadar zamsn gelmeyen şimdi hiç gelmez benceTrajikomik o canim benim. Bence bu kadar agir kufur eden ya da suratina bile bakmayan agir ergenlik psikozunda yen8 yetmelerden uzak dur. Sana saygi duymayan hic kimseyle muhatap olma. Kendine saygin olsun ki baskalari seni saygideger gorsun. Bunlar da benden abla tavsiyesi. Kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?