Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Benimde umrumda değil vicdanım çok rahat bugüne kadar hep anlattık hep haklı çıktık yine çıkıcağız...

Onlar hep mağdur deme öyle..hiç okumazlar anlamazlar direk karşı tarafa yüklenirler...Boşşşşverrr...

Benimde umrumda değil vicdanım çok rahat bugüne kadar hep anlattık hep haklı çıktık yine çıkıcağız...

Bu maddelerin neler getireceğini yüzlerce defa anlattık. Yok çok iyi olacakmış, güçlü olacakmışız... E görelim madem. Ben bu zihniyete asla güvenmem. Yarın bir gün ben Hayır demiştim derler ortalıkta bir tane Evetçi bulamazsın :) Benim için değişen bir şey yok aslında. Muhalif olanlar zaten bir şekilde ya kendilerini saklamak ya da kendi başının çaresine bakmak zorunda kalıyor. Öylede böylede dışlananlar arasındayız. Bunu artık daha açık yaparlar çok çok. O büyük hayaller kurup sorgusuz biat edenler düşünsün ilerideki durumlarını.

Onlar hep mağdur deme öyle..hiç okumazlar anlamazlar direk karşı tarafa yüklenirler...Boşşşşverrr...

İstedikleri kadar yüklensinler. Umrumda değil artık. Çok büyük bir kitle ne olacaksa olsun düşüncesinde.. Yani birilerinin üzerine bu kadar gelmek günün birinde işleri çığırından çıkarır. O gün de insanları kimse durduramaz.Yani sanmasınlar ki baskılar insanları günün birinde susturacak. Birilerine sürekli karşıyı yuhalatır sürekli sabrını zorlarsan karşı tarafta bıktık bunların bu söylemlerinden diye patlar günün birinde

Çok haklısınız. Yani şu özellikle bir kaç yıl içerisinde iş yerini kapatmak zorunda kalan o kadar çok esnaf oldu ki yakın çevremizde. İnsanların büyük bir kısmı isyanda, borçtan kurtulamıyoruz derken bir kısım da yol yapıldı, köprü yapıldı diye sevinebiliyor.. Özellikle daha dindar olanları bunu söylüyor. Bence onlarda da çok iyi durumlar yok da birilerş çıkıp ama oy verirken veriyorsun cümlesini kuracaklarından her şeyin güzel olduğunu düşünüyor, ona inanmak istiyor.

Öteki arkadaşa da yazdınız mı nasıl üslup diye?Salak ,para için yazıyorsunuz ,eğitim seviyesinden belli vs.etmediği hakaret kalmadı.Kendinize müslümansınız. ...Daha da yazmam sizlere bu son...
Aynen senin gibi işte ne söyleniyorsun? Sen de aynısını yapıyorsun.

Benim tanık olduğum kimse sadece bankasyaya para yatırmış bilmeden .17aralikda da haberi olmamış oraya ait olduğunun.(Faizsiz diye yatırmış.) geç çekmiş biraz .Isinde gücünde evinde masum bir insan.Bir diğerine işyerinden iftira atmışlar.Boylesi nicesi vardır.Ya gelip kimse bana anlatmasın ben biliyorum birini.Digerini de yakından tanıyanlar var.Ne o konularda konuşmuş ne o adamı sevmiştir.Hatta sevmemiştir bile görüş ayrılığından dolayı.kimse daha bunun üstüne birşey söyleyemez.Ben biliyorum.Ve bu mesele benim için kapanmis gözümde bitmiştir.Normallestiremez kimse daha bunu.Cunku o insan suçsuzz.Devlet iyi değerlendirecek dikkatli ayiklayacak bukakadarini da yapamiyorsa devletim demeyecek.
Tepedekiler durup tabandaki masum halkı harcayamazlar.Allahtan korkmak lazım.Coluk çocuk rezil oldular.Yazik günah.Is yaptık sanıyorlar
Insanlar...temizleniyor sanıyor ya o çok acı..Hicbukadar masum insanlar rezil olmamıştı uzun zamandır..

Son düzenleme:
Şu paragrafı açar mısınız?
Kimse neden ses çıkarmıyor?
Atam demek için torun torunu olmak mı gerek?
O halde M. Kemal neden ata?
Yorumunuz doğru mu şimdi, olacak iş mi yani?
Ben mi yanlış anladım...

Ben arkadaşın dediğini su sekilde algıladı.O zamanlar bilindiği gibi hanedan ve saray dışındaki halk padişahın ve ailesinin kulu ve kölesi olarak nitelendiriliyordu.Yani ilim adamı ve ya ünlü bir sanaatkar falan değilse n pek bir vasfin ve önemin yoktu.Padişahın halkı sevip saymasindan ayrı bir durum bu halkın bu sekilde görüldüğü bir dönemde benim atam padisahtir demek yanlış olmasa da şaibelidir.

Onlar hendekler evinin önünde kazılırken ses cıkarmadıysa sizinki de çözüm süreci diye ülkeye bombalar doldurulmasına, mayınlar döşenmesine ses cıkarmadı GÖZ YUMDU ama onu savunup ötekine laf atıyorsunuz neden?
Samimiyetsizsiniz derken bir dön kendine bak.

Evimin önüne silahlı terör örgütünden insanlar dayansa ben de çıkarmam, manyak mıyım kendimi öldürteceğim

Gider polise şikayet ederim en fazla

Herkes pek kahraman bu ülkede, o işler öyle olmuyor maalesef

Yaşamayan bilmiyor maalesef sadece atıp tutuyor tvde izlediği kadar bi dünyası var çünkü yaşadığı yerin dışına hiç çıkmamış başka bölgeden insanlarla hiç konuşmamış onları dinlememiş anlamamış kişiler bunlar...oturduğumuz yerden tv başından konuşmak kolay..Bi de orda bu durumu yaşayanlara bi sormak konuşmak gerekir..Biraz empati herkese lazım ya biz orda o şartlarda doğup büyüseydik..Konuşmak atıp tutmak çok kolay...Bi tvnin gazetenin yazdığıyla gaza gelmekte...Ayrı bi düzeltme yapayım ben teröristi değil bölge halkını savunuyorum anlamakta ısrar edenler oluyor..Mardin nusaybin şırnak hakkari Diyarbakır bölge insanından bahsediyorum Pkk dan değil...Herşey particilik değil ben bunları konuşuyorsam Hdp yi savunduğum için değil onları Meclise ben değil Çözemedikleri Çözüm süreci soktu çünkü...

Uzaktan konuşmak kolay zaten.

Böyle atıp tutan insanların çoğu korkardı, pısardı kapısına silahlı adamlar dayansa.

En çok aradaki masum halka üzülüyorum dediğin gibi.

Napsınlar, PKK bir yandan silahıyla, devlet bir yandan bombasıyla kimden umut bulsun ki bu insanlar?

Zaten terörist olsalar tutuklanırdı oradaki halk da.

Devletin o konuda büyük bir "hassasiyeti" var biliyorsun ki

Hayır diyenler de terörist falan, onları da tutuklatalım vs vs

Katardan 650 milyon dolari ne zaman almisiz nereye harcamışız soran bilen var mi?

hayırlı uğurlu olsun sonuç :)
kadınlar kulubu anket sonucu bizi bi kere daha yanılttı üzülerek söylüyorum
Tayyip Erdoğan'ın tabiki bu emeği çok fazla ve onun sayesinde oldu. bu bir gerçek.
Rabbim uzun yıllar onu bizim başımızdan eksik etmesin.

İmf ye borç vermiş ülkeyiz biz yaaaa, hiç katardan borç alırmıyız. O 650 MİLYON DOLAR değildir 6 dolar 5 centtir
Peki sence sorarlar mı bu evetçiler ''sen o 650 milyar milyor milyon sen bu kadar parayı naptın?'' diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…