- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 39
Benimde umrumda değil vicdanım çok rahat bugüne kadar hep anlattık hep haklı çıktık yine çıkıcağız...İyiki de Evet çıkmış ya. Hayır çıksaydı bu zihniyet evet vermediniz ki ülkemiz iyiye gitsin diyecekti kesin. Şimdi kendi gözleriyle görsünler. Ben yanarsam onlarda yanacak. Çok da umrumda değil bu saatten sonra ne olacağı. Görevimi yaptım. Vicdanım (ki eminim sizin de öyle) çok çoook rahat. Ülkeyi bataklığa sürükleyenler düşünsün gerisini de. Hak hukuk peşine bir gün kendileri düşecek eli kolu bağlı gülerek izleyeceğim.
Onlar hep mağdur deme öyle..hiç okumazlar anlamazlar direk karşı tarafa yüklenirler...Boşşşşverrr...Sen sana orada insan gibi açıklama yapan kişiye "kendini yırt" diye bir yorum yazarsan çok daha fazla hakareti hakedersin. Sana orada kim hakaret etti de paylaştığına açıklama getiren kişiye bu tarz bir cevap verdin? Karşılık vereceksen ben öyle düşünmüyorum, böyle.. falan diye cümleler kur. Kendime müslümanım bu saatten sonra evet var mı itirazın?
Benimde umrumda değil vicdanım çok rahat bugüne kadar hep anlattık hep haklı çıktık yine çıkıcağız...
Onlar hep mağdur deme öyle..hiç okumazlar anlamazlar direk karşı tarafa yüklenirler...Boşşşşverrr...
Esnafız biz 5 senedir. Ödediğimiz verginin haddi hesabı yok!
Yahu bir ben mi açım??? Bir ben mi fakirledim zamanla??
Bu yönetime aşık olanlar hep tok mu???
Herşey olması gerektiği gibi muhteşem mi??
Herşey çok güzel de,ben mi bihaberim?
Aynen senin gibi işte ne söyleniyorsun? Sen de aynısını yapıyorsun.Öteki arkadaşa da yazdınız mı nasıl üslup diye?Salak ,para için yazıyorsunuz ,eğitim seviyesinden belli vs.etmediği hakaret kalmadı.Kendinize müslümansınız. ...Daha da yazmam sizlere bu son...
Benim tanık olduğum kimse sadece bankasyaya para yatırmış bilmeden .17aralikda da haberi olmamış oraya ait olduğunun.(Faizsiz diye yatırmış.) geç çekmiş biraz .Isinde gücünde evinde masum bir insan.Bir diğerine işyerinden iftira atmışlar.Boylesi nicesi vardır.Ya gelip kimse bana anlatmasın ben biliyorum birini.Digerini de yakından tanıyanlar var.Ne o konularda konuşmuş ne o adamı sevmiştir.Hatta sevmemiştir bile görüş ayrılığından dolayı.kimse daha bunun üstüne birşey söyleyemez.Ben biliyorum.Ve bu mesele benim için kapanmis gözümde bitmiştir.Normallestiremez kimse daha bunu.Cunku o insan suçsuzz.Devlet iyi değerlendirecek dikkatli ayiklayacak bukakadarini da yapamiyorsa devletim demeyecek.Benim amca oğlu Yolava Hastanesi'nin bashekimidir ve feto olaylarında tutuklanmış ve yargılanmış tır . Neden bilirmisin o yurtlarda kalmış o abilerin yanında okumuştur.. Ama su an görevinin başında dadir.sucsuzlugu nu ispat etmiş.ve mücadelesini vermiştir.ax badire atlatmadi bu ülke ve her masum suçsuzluğunu ispat etmeli.
Şu paragrafı açar mısınız?
Kimse neden ses çıkarmıyor?
Atam demek için torun torunu olmak mı gerek?
O halde M. Kemal neden ata?
Yorumunuz doğru mu şimdi, olacak iş mi yani?
Ben mi yanlış anladım...
Tabi tabi hendekler evinin önünde kazınırken ses çıkarma sonrada ühüüü oldu. Bi teröristlere sahip çıkmadığın kalmıştı. Bizde demiyotur hepsi terörist diye ama çoğunluk öyle. Sana nr desek boş gözün kararmış . neyse seçim bitti . İstersen kendini yırt. İnsan bi dönüp kendine bakar biz nerde hata yapıyoruz diye. Hala aşağılama hala kendini beğenmişlik. Dün helikopter kazasında şehit olmuş pilotun cenazesine gitmiş kılıçtaroğlu . şehitin oğlu sarılıyor samimi bir sarılma kılıçtaroğluna bakıyorsun itiyor resmen çocuğu bi candan sarıl değil mi. Atladım konudan konuya ama valla çok samimiyetsizsiniz o yüzden de hiç bir zaman inşallah iktidar da olamayacaksınız. Hadi byeee. Sonraki seçimde görüşmek üzere.
Onlar hendekler evinin önünde kazılırken ses cıkarmadıysa sizinki de çözüm süreci diye ülkeye bombalar doldurulmasına, mayınlar döşenmesine ses cıkarmadı GÖZ YUMDU ama onu savunup ötekine laf atıyorsunuz neden?
Samimiyetsizsiniz derken bir dön kendine bak.
Yaşamayan bilmiyor maalesef sadece atıp tutuyor tvde izlediği kadar bi dünyası var çünkü yaşadığı yerin dışına hiç çıkmamış başka bölgeden insanlarla hiç konuşmamış onları dinlememiş anlamamış kişiler bunlar...oturduğumuz yerden tv başından konuşmak kolay..Bi de orda bu durumu yaşayanlara bi sormak konuşmak gerekir..Biraz empati herkese lazım ya biz orda o şartlarda doğup büyüseydik..Konuşmak atıp tutmak çok kolay...Bi tvnin gazetenin yazdığıyla gaza gelmekte...Ayrı bi düzeltme yapayım ben teröristi değil bölge halkını savunuyorum anlamakta ısrar edenler oluyor..Mardin nusaybin şırnak hakkari Diyarbakır bölge insanından bahsediyorum Pkk dan değil...Herşey particilik değil ben bunları konuşuyorsam Hdp yi savunduğum için değil onları Meclise ben değil Çözemedikleri Çözüm süreci soktu çünkü...Evimin önüne silahlı terör örgütünden insanlar dayansa ben de çıkarmam, manyak mıyım kendimi öldürteceğim
Gider polise şikayet ederim en fazla
Herkes pek kahraman bu ülkede, o işler öyle olmuyor maalesef
Yaşamayan bilmiyor maalesef sadece atıp tutuyor tvde izlediği kadar bi dünyası var çünkü yaşadığı yerin dışına hiç çıkmamış başka bölgeden insanlarla hiç konuşmamış onları dinlememiş anlamamış kişiler bunlar...oturduğumuz yerden tv başından konuşmak kolay..Bi de orda bu durumu yaşayanlara bi sormak konuşmak gerekir..Biraz empati herkese lazım ya biz orda o şartlarda doğup büyüseydik..Konuşmak atıp tutmak çok kolay...Bi tvnin gazetenin yazdığıyla gaza gelmekte...Ayrı bi düzeltme yapayım ben teröristi değil bölge halkını savunuyorum anlamakta ısrar edenler oluyor..Mardin nusaybin şırnak hakkari Diyarbakır bölge insanından bahsediyorum Pkk dan değil...Herşey particilik değil ben bunları konuşuyorsam Hdp yi savunduğum için değil onları Meclise ben değil Çözemedikleri Çözüm süreci soktu çünkü...
Katardan 650 milyon dolari ne zaman almisiz nereye harcamışız soran bilen var mi?Bunlar bu arsızlıkla her şeyi yapar.
Çaykuru varlık fonuna devret. Sonra Katardan aldığın 650 milyon dolara teminat göster ama satıldı diye çıkan iddiaları yalanla :)
of of nasıl bir cahil çağına düştük yarabbi.
İmf ye borç vermiş ülkeyiz biz yaaaa, hiç katardan borç alırmıyız. O 650 MİLYON DOLAR değildir 6 dolar 5 centtirKatardan 650 milyon dolari ne zaman almisiz nereye harcamışız soran bilen var mi?
Peki sence sorarlar mı bu evetçiler ''sen o 650 milyar milyor milyon sen bu kadar parayı naptın?'' diye.İmf ye borç vermiş ülkeyiz biz yaaaa, hiç katardan borç alırmıyız. O 650 MİLYON DOLAR değildir 6 dolar 5 centtir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?