Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Bunu yapanlar insan olamaz.. sırf aynı partiyi tutuyoruz diye böyle insanları savunmak çok saçma olur. .

Ya ben çok iyi hatırlıyorum. 2014 te hatay da en az 5 6 kez sayım yaptırdıklarını.
Yine kazanamamışlardı. Kendilerine Müslümanlar.

Bunu yapanlar insan olamaz.. sırf aynı partiyi tutuyoruz diye böyle insanları savunmak çok saçma olur. .

Savunan o kadar çok insan var ki, inanın hayretle izliyorum.
Bu kaçıncı paylaşımım bunun üzerine ve daha bilmediğimiz videoya alınmayanlar var.

Bunlar sizce de yanlışsa peki savunanlar neden savunuyor izah edebilir misiniz çok merak ediyorum çünkü bir insan vicdanen bunları nasıl savunur.

Lütfen saptırmayın. Referandum bitti. Neden tekrarlansın.. benim burda söylemek istediğim illa bişey bulurlar. . Seçim tekrarlanır bu sefer başka bişey bulurlar. . Her zamanki gibi..
Her zaman ki gibi :)))) artık bu sefer gözümüze soktular arkadaşım sizin anlayamadığınız bu. sandık başkanıydım...Mühürsüz zarfla oy kullandırmadım...Yetki benimdi.Yanımdaki Akpliler de çok dürüst kişilerdi...Ysk eğitiminde üstüne basabasa mühürsüz zarf geçersizdir diyo..üzerinde 3 mühür olmayan zarflar geçersizdir diyo bize...Bu kanunda var seçim bitmeden karar değişirse hangi parti olursa olsun bu karar doğru mu?Neden böyle bi karar son dakika verildi.???Mühürsüz 1 zarf için seçim yenileyen ysk İtiraz Eden partiye göre mi davranacak yoksa kanuna göre mi?

Hatay seçimi 52 kez sayıldı:))))İllaki Sadullah Ergin seçilsin diye ama olmadı...

52 miydi :) ben önce 13 diye hatirladim sonra sayısını bulamayinca sallamış olmayim diye 5 6 yazdım ama emindim en az 5 ten

Bir de reyhanli olayı vardı. Bak onun hesabını nasıl verecekler simdi aklıma geldi tekrar.
Hoş insanlar çabuk unutmusa benziyorlar.

Bu çok farklı bi konu okuyorsan eğer:Yukarıda bahsedilen sandık kurulu mühürü pusulaya vurulmamış olma durumu bizim bu referandumda bahsettiğimiz YSK nın zarfları mühürlememesi ve bunları kanuna aykıru bi şekilde geçerli sayması..Umarım anlatabilmişimdir aradaki farkı...Yani her önünüze geleni delil diye göstermeyin Allah aşkına Ysk yurtdışındaki mühürsüz oyları geçersiz saymış dün akşam karar değiştirdi...Acaba adamın FETÖ den ne suçu açığı vardı?Malum kendisi fetöcü ama niyeyse hala yskda başkan:)))

Tam 52 kez sayıldı illaki Akp çıkacak dercesine ama olmadı maalesef...

Unutulmaz ama unutuyorlar reyhanlıyı o kadar çok olay olup gündem değişiyor ki insanlarda beyin yandı artık..Unutmayan unutmuyor tabii ki Allah Rahmet Eylesin...

Ya ben çok iyi hatırlıyorum. 2014 te hatay da en az 5 6 kez sayım yaptırdıklarını.
Bunun sebebini Hatay'da yaşayan biri olarak ben açıklıyim. Sandık memuru söylemişti. 3 tane seçim vardı o zaman. İlçe belediyesine ak parti il meclis üyesine ak parti ama il belediyesi chp yazıyordu. Hataydaki çoğu ilçe ak partili.. 3 te 2 ak parti olupta hata olduğu düşünüldü. .. sonuçlar da çok yakındı.. bi tuhaflık olduğu için tekrar saydırdılar. Ama şahsen ben hiç memnun değilim belediyeden. Henüz bişey görmedik..

Bunu bana sormanız çok saçma.. ben psikolog veya sosyolog değilim. Amacınız ne acaba bana sorarak??

Lütfen saptırmayın. Referandum bitti. Neden tekrarlansın.. benim burda söylemek istediğim illa bişey bulurlar. . Seçim tekrarlanır bu sefer başka bişey bulurlar. . Her zamanki gibi..

Neden mi tekrarlansın? 1.5 milyon mühürsüz oy, tehditle görev salonundan çıkarılan hayırcıların olması, gizli sayım, sonradan mühürlenen ve tespiti imkansız hale getirilen adaletsiz bir seçim nedeni ile olabilir mi sizce?

Bikaç sayfa önce buna cevap verdim.2015 te chp de aynı konuya itiraz etmiş ve kabul edilmiş. Şimdi mi hukuksuz oldu diyorum.

bir kaç oy ile bunu yapıp 1.5 milyon ki çok çok daha fazla şüpheler var ortada nasıl göz ardı ediliyor ben anlamıyorum. Cidden kimsede vicdan kalmamış sanırım, ben kazanım de nasıl kazanırsam kazanayım mantığı var heralde pek çok kişide.

Bikaç sayfa önce buna cevap verdim.2015 te chp de aynı konuya itiraz etmiş ve kabul edilmiş. Şimdi mi hukuksuz oldu diyorum.
Ben size ikinci mesajımda ne yazmışım arkadaşım chp nin yaptığı konu çok farklı bu seçimde olan çok farklı o yüzden yazdım size tekrar okuyun..Senin paylaşımındaki durum çok farklı bi durum geçerli sayılan şimdiki durum çok farklı dikkat...

Aslında aynı adam Eski Akp li şimdi Chp adayı Lütfi Savaş..Akpliyken hizmet görmüşsünüzdür:))Çünkü ödenek hükümetten:))

Ya gösterdiği örneği kimse okumamış ki arkadaşın bahsettiği delil gösterdiği durum çok farklı bi olay...Herşeyi incelemeden delil diye ortaya atıyorlar sırf cehape şöyle yaptı densin..Arkadaşın örneğinde bahsedilen sandık kurulu mühürü yani sandık başkanınca vurulan mühür...bizim bahsettiğimiz Ysk nın mühürsüz zarfları..Ve 3 mühürü olmayan zarf geçersizdir kanunu...Mühür farkı yaniii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…