- 11 Mart 2013
- 9.616
- 13.005
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç o açıdan düşünmemiştim ,kararımı sorgulamam lazım.Rıdvan Dilmen de evet diyecekmiş. Onun lakabı ŞEYTAN değil mi? Biz şeytanı duyunca EUZU BESMELE çekeriz.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.
Kovulmuş Şeytan’ın şerrinden Allah’a sığınırım.
Rahman ve Rahim Olan Allah’ın Adı ile..
Eski zamanlarda ve 1980 olaylarinda bile halkin bu kadar siyaset konustuguna sahit olmadim demissiniz. O donemlerde halk susturulmus,pıstırılmıstı zaten,gorusunu aciklayani hapse atiyorlardi.Halk nereye konussun?Bugunku gibi internet,sosyal medya yoktu,kitle iletisim araclari bu kadar gelismemisti.Bu yuzden halkin buyuk bir kisminin da siyasi konulardan bu kadar haberi olmuyordu.Siyasi bilinc bu kadar gelismemisti.Insanlarin egitim duzeyi bu kadar yuksek degildi,okuma yazma orani bile simdiki gibi degildi.Asker darbe yapiyordu halkin sabahleyin haberi oluyordu.Tepki gosteremiyordu.Ama artik her sey cok degisti,halk bilinclendi.Bilinclendigi icin bu kadar cok siyaset konusuyor.Hem Bilinclendigi icin hem de internetle,tv ile kisacasi gelisen teknolojiyle 15 temmuzda bu kadar kisa surede cumhurbaskaninin darbeye karsi sokaga cikin cagrisini duydu ve darbeye karsi durabildi.1980 de ise insanlar darbeye boyun egerek,onca zulumlerle,onca yasaklarla,50 yil geriye gitmis ulkelerinde hayatini surdurmeye devam etmek zorunda kaldilar.
Sen niye herkesi tahrik edip duruyorsun?Hiç o açıdan düşünmemiştim ,kararımı sorgulamam lazım.
Dini yorum diye şimdiye kadar kiblerdiler seni ama dua at hayırcısın ben kiblerdim de seni ,besmele çok güzel duruyor kıyamadım