Merhaba,
Uzun zamandır burada yazılanları okuyorum. Bazen güzel haberler alıp ümitleniyorum, bazende yıllardır deneyip başarısız olanları görüp ümitsizliğe kapılıyorum. İlk evliliğimde bebek sahibi olamadığım için 2 kez İstanbul Jinemed hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum. İlkinde orta kalite embriyom oluştu ve tutmadı ikincisinde ise transfer edilecek kalitede embriyom olmadı. İyiki de olmamış demek belki gaddarca ama hayırlısı buymuş demek en doğrusu sanırım.
Tekrar evlenip Ankara'ya geldikten sonra daha önceki tecrübemden ötürü hemen doktora gitmek ve kontrol edilmek istedim. Sağ yumurtalığım 3,5 cm çikolata kisti var ve başka hiçbir problemim yok sanıyordum. Gittiğim doktor (Cihangir Çakıcı) yumurta rezervimin azaldığını ve istediği genetik testler sonucunda pıhtılaşma problemim olduğunu söyledi. Ama bir arkadaşımın tavsiyesiyle hemen ertesi gün Hakan Yaralıya gittim. Hakan hoca bana rezervimin iyi olduğunu , test sonuçlarına göre pıhtılaşma problemim olmadığını ve bunları testlerin gereksiz testler olduğunu söyledi. Senin hiçbir şeyin yok git kendiliğinden olur dedi. 10. ayın sonunda hamile kalamadığım için tüp bebek tedavisine başladım.(Aralık 2017 de) 14 adet yumurtam toplandı, 9 u olgun çıktı fakat sadece 3 tanesi döllendi. Bunlar 8 hücreli iyi kalitede dedikleri 1 embriyoyu 3. günde transfer ettiler ve tutmadı.
Hakan hoca hala bana sende birşey yok sağlıklısın bir daha deneriz mutlaka bu işi başarırız diyor. Ne yapmam gerektiğini şaşırmış durumdayım.
Hocanın boşa ümit verdiğini düşüneniniz var mı acaba?