Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence verme bosuna verirsin gaz icin sanirim soruyorsun malsf ise yaramiyor annemin zoruyla vermis biri olarak soyleyim. Uykusuzluktan zor durumdasin biliyorum ama yardım iste birilerinden uyu ama anason cok tehlikeli bie sey bence verme...Selâmün Aleyküm Kadınlar kulübü üyeleri..
50 günlük bebeğe anason verilir mi çok az miktar da 1 2 çay kaşığı kadar
Gaz için soruyorum evet sürekli hastaneye gitmek istemiyorum. Bir kez denedik çok iyi uyudu ve ağlamaları ciddi oranda azaldı ama çok fazla bilgim olmadığı için sormak istedimBence verme bosuna verirsin gaz icin sanirim soruyorsun malsf ise yaramiyor annemin zoruyla vermis biri olarak soyleyim. Uykusuzluktan zor durumdasin biliyorum ama yardım iste birilerinden uyu ama anason cok tehlikeli bie sey bence verme...
Çok vermeyin. Sık sık da vermeyin. Alışkanlık yapar. Bir de miktarı önemli yoksa beynine hasar veriyor diye okumuştum. Gaz için ben de vermiştim ama fayda etmemişti. Uyumamıştı da.Gaz için soruyorum evet sürekli hastaneye gitmek istemiyorum. Bir kez denedik çok iyi uyudu ve ağlamaları ciddi oranda azaldı ama çok fazla bilgim olmadığı için sormak istedim
Belkide sorunu baska biseydi ama onun iyi geldigini sandiniz anosin beyinde tahribqtq yol acabilirmis bebeklerde...Gaz için soruyorum evet sürekli hastaneye gitmek istemiyorum. Bir kez denedik çok iyi uyudu ve ağlamaları ciddi oranda azaldı ama çok fazla bilgim olmadığı için sormak istedim
Biliyorum masajları yapıyorum da fakat işe yaramıyor asla kesintisiz uyumuyor yarın yine hastaneye götürecez. Uyumadığı için de sürekli huysuz ağlıyor bu daha fazla zarar veriyor diye düşünüyorumBelkide sorunu baska biseydi ama onun iyi geldigini sandiniz anosin beyinde tahribqtq yol acabilirmis bebeklerde...
Gaz icin sana en cok onerim bebeginin karnina bastirarak masaj yapman. Corekotu yada papatya agi al ve karnina bas parmaklarin ile bagirsaklarin oldugu yere bastir ve cek dairesel hareketler uap inanilmaz derecede gaz cikaricak.
Ebeayseee insta kullancisinin yaptigi gaz masajina bak.
Hastaneye defalarca goturmus biri olarak hicbirsey yapmayacaklar poposuna lavman benzeri bisi sokuyolar hicbisi degismiyor cocuk hastalanir cok ciddi salginlar var suan bebekler arasinda...Biliyorum masajları yapıyorum da ama fakat işe yaramıyor asla kesintisiz uyumuyor yarın yine hastaneye götürecez. Uyumadığı için sürekli de huysuz ağlıyor bu daha fazla zarar veriyor diye düşünüyorum
Bizde işe yaradı ilk defa uyudu ama korktum yazılanları okuyunca1-2 çay kaşığı verilir benim doktorum izin vermişti ama bir işe yaramamıştı. Siz içseniz daha iyi :)
Ben içince uyku yapıyor. Zaten ayakta duracak halim yokVermeyin. Eşim verelim dedi ben karşı çıktım hep. Beyinleri su gibi daha her şey etkiler. Siz için sütten geçen yeter.
Evet lavman yapıp gönderdiler bizide. Araba çok etkili oluyor uyuyor ama eve gelince sil baştan. Çok teşekkür ederim önerileriniz için amaHastaneye defalarca goturmus biri olarak hicbirsey yapmayacaklar poposuna lavman benzeri bisi sokuyolar hicbisi degismiyor cocuk hastalanir cok ciddi salginlar var suan bebekler arasinda...
Bence arabaya koy gezdir ciddiyim direk uyuyolar gazlari arbada rahat çıkıyor..
Evet lavman yapıp gönderdiler bizide. Araba çok etkili oluyor uyuyor ama eve gelince sil baştan. Çok teşekkür ederim önerileriniz için amaHastaneye defalarca goturmus biri olarak hicbirsey yapmayacaklar poposuna lavman benzeri bisi sokuyolar hicbisi degismiyor cocuk hastalanir cok ciddi salginlar var suan bebekler arasinda...
Bence arabaya koy gezdir ciddiyim direk uyuyolar gazlari arbada rahat çıkıyor..
Bizde neden böyle etkili oldu acaba. Çay kaşığıyla 1 ya da 2 kaşık vermiştimÇok vermeyin. Sık sık da vermeyin. Alışkanlık yapar. Bir de miktarı önemli yoksa beynine hasar veriyor diye okumuştum. Gaz için ben de vermiştim ama fayda etmemişti. Uyumamıştı da.
AynenEvet lavman yapıp gönderdiler bizide. Araba çok etkili oluyor uyuyor ama eve gelince sil baştan. Çok teşekkür ederim önerileriniz için ama![]()
Ne zaman alışır ki bu bağırsaklarAynen
Bebek arabasina koy gezdir epeyce sar oda ise yarar
Biraz dayancannn.. bagirsaklar alisana dek
Kesintisiz uyumaz ki zaten ufak daha.Biliyorum masajları yapıyorum da fakat işe yaramıyor asla kesintisiz uyumuyor yarın yine hastaneye götürecez. Uyumadığı için de sürekli huysuz ağlıyor bu daha fazla zarar veriyor diye düşünüyorum
Mak 3 dakika da mı uyumaz kesintisizKesintisiz uyumaz ki zaten ufak daha.
Ben hep ayağımda sallardim uykusu boyunca. Hafif hafif tabii. Gaz için tane kimyonu demleyip icirirdim bir iki vay kaşığı. Ama anason çok ağır. Yine de siz bilirsiniz.Mak 3 dakika da mı uyumaz kesintisiz