- 13 Ekim 2015
- 142
- 49
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anason verin bebklere diolar nette sanırım o birzbüyük bebişleresen iç
rezene hem bebeğe süt ile iyi geliyor hem de seinin mideye iyi geliyor
ben hala içerim
bir de kimyonlu yemek ye derler
benim çok gazlı değildi bebeğim ama faydasını gördüm diyenler var
Anason verin bebklere diolar nette sanırım o birzbüyük bebişlere
anasn..rezene.. gaz sancısna falan iyi geliormuş bebeklere bu çaylar..
Peki bn içsem sütümden kzım rahatlrmı gaz sancısına. daha küçük ona içireck deilim ya?? iki çay kaşıgıydı faln bebeğinize verebilirsiNiz yazıor nette ama bnm bebiş 47gnlük
anasn..rezene.. gaz sancısna falan iyi geliormuş bebeklere bu çaylar..
Peki bn içsem sütümden kzım rahatlrmı gaz sancısına. daha küçük ona içireck deilim ya?? iki çay kaşıgıydı faln bebeğinize verebilirsiNiz yazıor nette ama bnm bebiş 47gnlük
Ama mama verenler suda vermeliymiş benm kızımda anne sütü ve mama veriyorum su vermediğimde kakasını yapamıyr rahatRezeneli sut arttırır anason da rahatlatır. Ben lokman hekimden alıp demleyip içmiştim. Sütümden de kızıma geçiyordu. Cok faydasını gördüm. Ama hiç kasıkla vermedim. Ek gıdaya gecene kadar da su vb seyler vermedim. Sadece anne sutu ve mama aldi
Bilemiyrum yaaa biraz daha beklemeliym sanırım küçktabıkı verebılırsın...47 gunluk olmuş okadarda kucuk degıl....bana doktorum rezene cayını bır aylıkken vermıstı hem bana hemde bırkaç kaşık bebegıme....anason annem almıstı karısık cay...korktum vermedım bebegıme...ama işte yasadıkça anlıyorsun..keşke verseymısım...zararı yok bunların...bebegı rahatlatır gazı attırır
bırde sana çözum...bır cezveye bır kaşık kımton bırıkı kup şeker koy az kaynat..ılık iç ve ıkı kaşıkda bebege ıcır pıtpıt atacak gazını görursun
hıç korkma zararı yok faydası var
Bilemiyrum yaaa biraz daha beklemeliym sanırım küçk
Rezeneli sut arttırır anason da rahatlatır. Ben lokman hekimden alıp demleyip içmiştim. Sütümden de kızıma geçiyordu. Cok faydasını gördüm. Ama hiç kasıkla vermedim. Ek gıdaya gecene kadar da su vb seyler vermedim. Sadece anne sutu ve mama aldi
Kimyon karışımını yapabilirim teşşkrler sütümden de bebişime geçer sanırım..zaten bıraz daha bekledığınde gaz sancısı kalmayacak....yazık etme çözüm yollarını kullan.bunlar zararı olmayacak seyler...keşke banada zamanında bırılerı soyleseydı o kımyon karısımını....ben duydum herkesede soyluyorum kaç arkadasımdan olumlu gerı donuş aldım...tabıkı yapıp yapmamak senın elınde....ama tecrubeyı dınlemek lazım
Evet mama verilince su verilmeliıyıde mama alan her bebege su verılır mama susatır yanlış yapmıssınız
Kimyon karışımını yapabilirim teşşkrler sütümden de bebişime geçer sanırım..
Sen iç canım daha çok küçük bebeğin geçer sütünden ama anasonu bebege direk verme zaten çocuk uykudan kaldıramaz başını zaten konularından anlarsın rezene filan tıpkı bira gibi kokuyoanasn..rezene.. gaz sancısna falan iyi geliormuş bebeklere bu çaylar..
Mama zaten su ile yapılıyor, anne sutu de alıyor. Bunlar benim kendi uydurduğum seyler degil doktor ne dediyse oıyıde mama alan her bebege su verılır mama susatır yanlış yapmıssınız
Mama zaten su ile yapılıyor, anne sutu de alıyor. Bunlar benim kendi uydurduğum seyler degil doktor ne dediyse o