Çocuk Hastalıkları anason rezene

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

skryeufk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
142
49
13
anasn..rezene.. gaz sancısna falan iyi geliormuş bebeklere bu çaylar..
Peki bn içsem sütümden kzım rahatlrmı gaz sancısına. daha küçük ona içireck deilim ya?? iki çay kaşıgıydı faln bebeğinize verebilirsiNiz yazıor nette ama bnm bebiş 47gnlük

sen iç

rezene hem bebeğe süt ile iyi geliyor hem de seinin mideye iyi geliyor

ben hala içerim

bir de kimyonlu yemek ye derler

benim çok gazlı değildi bebeğim ama faydasını gördüm diyenler var

sen iç

rezene hem bebeğe süt ile iyi geliyor hem de seinin mideye iyi geliyor

ben hala içerim

bir de kimyonlu yemek ye derler

benim çok gazlı değildi bebeğim ama faydasını gördüm diyenler var
Anason verin bebklere diolar nette sanırım o birzbüyük bebişlere

Anason verin bebklere diolar nette sanırım o birzbüyük bebişlere

ya eskiden verirlermiş

benim bir arkadaş vardı 2,5 aylık bebekelre ikizdi onlar bir biberon ıhlamur rezene karıştırıp veriyorum derdi

benimki 4 aya kadar anne sütü dışıdna bir şey yemedi

bana kalırsa verme daha küçkü anason vs nasıl sindirsin çocuk

çok zorlarsa doktora gidersin damla verir

bu arada benim doktorum damla bebek için değil annesi için verilir demişti

özellikle geceleri anne uyuyamıyor baktık hayalet gibi geziyor bence damla o zaman verilir demişti

çocuk kendi gazını kendi çıkarmayı ne kadar çabuk öğrenirse okadar iyi demişti

tabii bu benim doktorun tarzı kimi doktor da daha doğumdan çıkınca bu gaz damlası diyormuş

Benim de bebegim gazliydi anason ve rezene cayini ictim hep ama bebegime vermedim hiç. Bir de dovulmus corekotu tukettim sik sik onun da faydasini gordum. Ama eger kolikse gerekli olan tek şey sabir.

Peki bn içsem sütümden kzım rahatlrmı gaz sancısına. daha küçük ona içireck deilim ya?? iki çay kaşıgıydı faln bebeğinize verebilirsiNiz yazıor nette ama bnm bebiş 47gnlük

Rezeneli sut arttırır anason da rahatlatır. Ben lokman hekimden alıp demleyip içmiştim. Sütümden de kızıma geçiyordu. Cok faydasını gördüm. Ama hiç kasıkla vermedim. Ek gıdaya gecene kadar da su vb seyler vermedim. Sadece anne sutu ve mama aldi

tabıkı verebılırsın...47 gunluk olmuş okadarda kucuk degıl....bana doktorum rezene cayını bır aylıkken vermıstı hem bana hemde bırkaç kaşık bebegıme....anason annem almıstı karısık cay...korktum vermedım bebegıme...ama işte yasadıkça anlıyorsun..keşke verseymısım...zararı yok bunların...bebegı rahatlatır gazı attırır
bırde sana çözum...bır cezveye bır kaşık kımton bırıkı kup şeker koy az kaynat..ılık iç ve ıkı kaşıkda bebege ıcır pıtpıt atacak gazını görursun
hıç korkma zararı yok faydası var

Rezeneli sut arttırır anason da rahatlatır. Ben lokman hekimden alıp demleyip içmiştim. Sütümden de kızıma geçiyordu. Cok faydasını gördüm. Ama hiç kasıkla vermedim. Ek gıdaya gecene kadar da su vb seyler vermedim. Sadece anne sutu ve mama aldi
Ama mama verenler suda vermeliymiş benm kızımda anne sütü ve mama veriyorum su vermediğimde kakasını yapamıyr rahat

tabıkı verebılırsın...47 gunluk olmuş okadarda kucuk degıl....bana doktorum rezene cayını bır aylıkken vermıstı hem bana hemde bırkaç kaşık bebegıme....anason annem almıstı karısık cay...korktum vermedım bebegıme...ama işte yasadıkça anlıyorsun..keşke verseymısım...zararı yok bunların...bebegı rahatlatır gazı attırır
bırde sana çözum...bır cezveye bır kaşık kımton bırıkı kup şeker koy az kaynat..ılık iç ve ıkı kaşıkda bebege ıcır pıtpıt atacak gazını görursun
hıç korkma zararı yok faydası var
Bilemiyrum yaaa biraz daha beklemeliym sanırım küçk

Bilemiyrum yaaa biraz daha beklemeliym sanırım küçk

zaten bıraz daha bekledığınde gaz sancısı kalmayacak....yazık etme çözüm yollarını kullan.bunlar zararı olmayacak seyler...keşke banada zamanında bırılerı soyleseydı o kımyon karısımını....ben duydum herkesede soyluyorum kaç arkadasımdan olumlu gerı donuş aldım...tabıkı yapıp yapmamak senın elınde....ama tecrubeyı dınlemek lazım

ıyıde mama alan her bebege su verılır mama susatır yanlış yapmıssınız

zaten bıraz daha bekledığınde gaz sancısı kalmayacak....yazık etme çözüm yollarını kullan.bunlar zararı olmayacak seyler...keşke banada zamanında bırılerı soyleseydı o kımyon karısımını....ben duydum herkesede soyluyorum kaç arkadasımdan olumlu gerı donuş aldım...tabıkı yapıp yapmamak senın elınde....ama tecrubeyı dınlemek lazım
Kimyon karışımını yapabilirim teşşkrler sütümden de bebişime geçer sanırım..

Sen iç canım daha çok küçük bebeğin geçer sütünden ama anasonu bebege direk verme zaten çocuk uykudan kaldıramaz başını zaten konularından anlarsın rezene filan tıpkı bira gibi kokuyo

ıyıde mama alan her bebege su verılır mama susatır yanlış yapmıssınız
Mama zaten su ile yapılıyor, anne sutu de alıyor. Bunlar benim kendi uydurduğum seyler degil doktor ne dediyse o

Mama zaten su ile yapılıyor, anne sutu de alıyor. Bunlar benim kendi uydurduğum seyler degil doktor ne dediyse o

mamanın ıcınde seker var dolayısıyla susatıyor...benım bıldıgım butun doktorlarda mama takvıyesı yapılan bebeklere su verılmesı gerektıgını soyluyor

Back
X