Anasınıfı

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.379
11.187
248
Merhaba arkadaşlar Ocak 2017 doğumlu kızım.
Eylül başından beri kreşe başlamıştık ama hem kızım çok alışamadı sevmedi hemde ücreti biraz bizi aşıyor
Ücret önemli değilde kızım pek sevemedi önceki kreşte öyle bi sorun olmamıştı sorduğumda çok sıkıldığını arkadaşlarını sevmediğini söylüyor
Yanımızda ilkokul içinde anasınıfına göndereyim dedik ama acaba kayıtlar bitti mi yoksa sene içimde yer olduğu müddetçe öğrenci alınabiliyor mu
Bugün gidip soracam ama önce size sormak istedim küçücük bebekle boşuna gitmiş olmayayaım 😑
Matematiğim çok yok ama galiba 56 aylık olmuş oluyor 😬

Fikri olan varmı acaba

Yokmu kimsee:eek:

Eylül başından beri kreşe başlamıştık ama hem kızım çok alışamadı sevmedi hemde ücreti biraz bizi aşıyor
Ücret önemli değilde kızım pek sevemedi önceki kreşte öyle bi sorun olmamıştı sorduğumda çok sıkıldığını arkadaşlarını sevmediğini söylüyor
Yanımızda ilkokul içinde anasınıfına göndereyim dedik ama acaba kayıtlar bitti mi yoksa sene içimde yer olduğu müddetçe öğrenci alınabiliyor mu
Bugün gidip soracam ama önce size sormak istedim küçücük bebekle boşuna gitmiş olmayayaım 😑
kocaman olmuşşş :))) nasıl tatlıdır şimdi heyecanlıı. bizler de yaşıyoruz :)

Sormadan bilem zsiniz bazılar doluyor bazıları dolmuyor

2017 dogumlular 4 yas grubu olarak sayılıyor. Kayitlarin bitmesi gibi bir sey yok, sene icinde musait yer oldukca kayit aliniyor, eger o okulda 4 yas grubu acildiysa tabii. Yer yoksa, okul tarafından belirlenen kontenjan dolmuşsa, sınıf varsa da kayit alamaz okul.

Bizim okulda 4 yaş grubu yok ama 2017 Mart doğumlu bir öğrenciyi almışlar. O yüzden okulla görüşmenizde fayda var.

Görüştüm normalde 57 aylık alıyorlar bizimki 56 aylık 1 ay küçüktü ama aldılar şükür
Pazartesi başlıyoruz 😌

Back