Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anasınıfı için yardım.

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.710
9.700
Merhaba hanımlar.anasınıfına giden oğlum var.
Bugun içimden onlara kek yapmak geldi.öğretmen e sordum kabul ediyormu sınıfa böyle şeyler diye.
Aile katılımı yapıyoruz sizin sıranız mayıs ta,Ama bu haftaya çarşamba ya alabilirim.( bu hafta izindeyim )
Kurabiye kek yaptık sınıfta.meyve suyu yapıcaz.olur dedim,yalnız onu tek size yıkamam olmaz dedi.
Biraz düşünün bakalım neler yapabiliriz dedi.hiç ama hiçç fikrim yok
Bana yardım edermisiniz.el işi becerim pek yok yani.hani bazı insanlar üretken olur ben öyle değilim.( mutfakta iyiyim de )
Neler yapabilirim
Tecrübeli anneler teyzeler
Öğretmenler :) bana yardımcı olur musunuz....Teşekkür ederim.

Edit....Kek yapmayı ben istedim.aile gününden habersiz....Ama aile katılımı var düşünün siz neler yapabilirsiniz dedi.
Yanı sınıfta çocuklarla falan
Meyve suyu nu neden kabul etmedi anlamadım.zaten yapılacakmış ama tek kişi olmaz size yıkamam dedi.

Son düzenleme:
Ben mi anlamadım acaba.

Kek yapmak istediniz, öğretmen olur dedi, ama gerisini yani fikir istediğiniz noktayı anlamadım.

Aynı gun mu yapacaksın? Meyve suyundan kolay ne var kı? Bır yanlıs anlasılma var ya da farklı bır sey beklıyor ogretmen.

Bızde de oluyor aıle katılımı.cocuklarım eglenebılecegı ogretıcı seyler yapabılırsın.mesela deneyler.asıt deneyı yapmıstım ben.cok eglencelı ve ogretıcı.

Ben mi anlamadım acaba.

Kek yapmak istediniz, öğretmen olur dedi, ama gerisini yani fikir istediğiniz noktayı anlamadım.

Aile katılımı size bu hafta olsun dedi.
Ama düşünün başka neler yapabilirsiniz dedi.
Deney oyun vs demek isyedi sanırım.fikir böyle şeyler

Açın film, izleyip uyusunlar.
Siz de o sırada tüm yemekleri bitirin.
Dahay keyiflisi mi var.

Yogurt yaptirmistik bi,meyve salatasi ustune cukulata sosu dokunce cok guzel yiyiyorlar,tursu yaptirmistim,sogan deneyi 5ltrelik su sisesinin icine toprak sigan toprak sogan bu sekilde kat kat koyacaksin deliklere denk gelecek soganlar sagon cimlendirme sonra yesinler,sanat etkinligi coraptan kukla vb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…