Arkadaşlar kızım 4 yaşında anaokuluna vermek istiyorum ama kışın da doğum yapıcam eşimde yurt dışında tek başına bakamasın diyorlar çevremdekiler hele Bi de okuldan hastalık getirir diye kızım çok kararsızım...Sizce ?
şahsen ben yollamam oğlum bu sene ana okuluna gitti her ay acilde veya doktordaydık belki sizin yavrunuz okuldan dolayı hasta olmaz inşaallah da olmasın ama size yardımcı olacak kimse yoksa gerçekten zorlanırsınız bu benim fikrim
Arkadaşlar kızım 4 yaşında anaokuluna vermek istiyorum ama kışın da doğum yapıcam eşimde yurt dışında tek başına bakamasın diyorlar çevremdekiler hele Bi de okuldan hastalık getirir diye kızım çok kararsızım...Sizce ?
Çevrenizdekilere katılıyorum ama çocuğun da sosyalleşmeye ihtiyacı var. Bir de çocuk doğduktan sonra verseniz çok sorun yaşarsınız kıskançlık vs. Ama çocuk doğmadan verirseniz bu süreçleri biraz daha aşarsınız.
Benim bebeler hep hastanede yattı hep bulaştı hastalıklar abiden. Ama şükür geçiyor da çok zor süreç.
Kreşe verecekseniz doğum yapmadan önce verin yeni bebek geldi beni dışladılar gibi hissedebiliyor çocuklar. Ama evet çocukların virüslere bağışıklığı düşük olduğu için ilk kreşe başlayınca çok hasta oluyorlar. Yeni bebekte doğacaksa ona da bulaşabilir. Tek başınıza oldukça zor bir süreç olur ama çocuğunda artık sosyalleşmeye orada ki aktiviteler yaparak becerilerini geliştirmeye ihtiyacı var. Bilemedim zor bir karar