- 9 Temmuz 2012
- 347
- 530
normalde çocuk gelişimi lise yada yüksekokul mezunu alıyorlar ama benim 3 tane tanıdığım var biri lise mezunu bile değil torpille girdiler hemde devlet memuru olarak ..sınıf annesiyim diye geziyolar ortalıkta yada aynen senin dediğin gibi "yardımcı öğretmenim" diyolar millete
Yooo ne kandırması biri komşum biri akrabam hava kuvvetlerinin kreşinde çalışıyolar hemdeyok öyle bişey mümkün değil, lise mezunu olmayan insan devlet memuru olamaz. mümkün değil gökten kırmızı kar yağsa olsa olmaz yani, sizi kandırmışlar.
Yooo ne kandırması biri komşum biri akrabam hava kuvvetlerinin kreşinde çalışıyolar hemde
canım benim benden daha iyi bilen kimse yoktur bu konuyu. kesinlikle olamazlar. akraban da olsa neyin de olsa kpss ye girmeden memur olunmaz, lise mezunu olmadan kpss ye girilmez. taşeron firmadan bakıcı anne olarak görevlendirilmiştir. ne devleti ne memuru.
Sence ben seni nie kandırıyo olabilirim. ...neysee niyetim senle polemik yapmak değil tabikide....
ben de önlisans meznuyum kpss den 78 almıştım en son ondan önce 83 almıştım...bölümüm inşaat teknikerliği giremedim biyere bu ülkede torpil in gücünden haberin yok senin gözümün önünde onlar memur olarak geziyolar ben özel sektörde sürünüyom ...hayırlı işler sana
bilmediğiniz konuda konuşuyosunuz ondan söylüyorum. liseyi bitirmeyene devlette at baktırmıyolar bu devirde. polemik değil ki, sadece sizi kandırıyorlar onu söylüyorum. eğer maaş bordrolarını isterseniz ya da e devletten maaş bordrolarına bakmak isterseniz bile yalanları ortaya çıkar.
aman neyse ne ya, he he memurlar tamam.
Konu çok saçma uzadı komik olduk vallaakpss ile atanan bir anaokulu öğretmeniyim bu arada, biliyorum da söylüyorum.