- 2 Ocak 2008
- 5.424
- 10
merhaba..
ben 27 yaşındayım.Büyükçekmece'de oturuyoryum.Asıl mesleğim Grafikerlik.. 1,5 yaşında dünyalar tatlısı oğlum var..
oğlum için işi bırakmak zorunda kaldım . çalışmayada çok ihiyacım var fakat oğlumu bırakacak kimsem olmadıgından , anaokullarında yardımcı annelik,yardımcı öğretmenlik ,müzik dersleri , oyunlar,dans veya b.sayarda çalışmak istiyorum, ÇOCUKLARI ÇOK SEVİYORUM..oğlumda okul öncesi eğitime başlamıs olur diye düşünüyorum. Haftasonları İSMEK EĞİTİCİ ANNELİK kursuna katılacağım ve sertifikamı alacağım.
bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.KENDİME GÜVENİYORUM...
ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI KESİN ANAOKULU ÖĞRETMENİ OLURDUM(((((((((((
LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
saygılar.......
merhabalar....
cocugunuzun yanında olmak ıstemenızı anlıyorum,,benım de cocugum var
fakat sızın zaten guzel bır ısınız var ve cocugunuzu bır krese verıp kendı ısınızı yapabılırsınız..
zaten cüzi bır mıktar kazanırsınız boyle bır ıse gırersenız,ıyı parar vermıyorlar...cunku soyle her kurum kendı cocugunuzla aynı snıfta olmanızı ıstemez, ayrıca baska bır sınıfa kabul etse de ücret talep edebılır,,nerdeyse aldıgınızı verırsınız sonra...tabı bunların hıcbırı olmaya da bılır...ıstedıgınız sartlarda bır kres bulabılırsenız ne ala...ama bana sorarsanız cocugunuzu bır krese verıp kendı ısınızı yapmanız...
hesey gonlunuzce olsun...