- 13 Temmuz 2013
- 320
- 40
Sorularınızı cevaplandırırım
Ben size de sorduğumu sandım ama mobileden girince sorun oluyor bazen. Siz nerede öğretmensiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ankarada özel bir kolejde ögretmenim ve suan dogum iznindeyim aynı zamanda yeni anne oldum
İlgisini başka bir etkinlige çekmeye çalışın korkulacak bir durum yok onunla su drama çalışmasını yapablrsnz tamamen hayal gücünüze kalmş mutfak etkinligyle ilgili küçük ahçı olsun
Öğretmen çok önemli özel çocuklar için zekanın ileri olmasında ve geri olmasında bireysel eğitim planı hazırlıyor çünkü
Benim sınıfımda da özel çocuklarım oldu zeka geriliği olan ve üstün zekalı çocuklar oldu bu palnlar sayesinde çocukların seviyelerine uygun etkinlikler yaparak,güzel dönütler alarak yılı tamamladık.İnşallah siz de öğretmeninizin ilgisiyle çocuğunuzdaki ilerlemeleri göreceksiniz.
İçiniz rahat olması açısından tavsiye edyrm
ıyı gunler aralık 2015 de işe başlayacagım kızım da 28 aylık olacak özel kreş bakıyorum beylıkduzu beykent cıvarında bakıyorum kafamda bı kac tane var ama cok kararsızım içim içimi yıyor ...yedı cuceler anaokulu kafama yattı kalıte belgesıne sahıp tek okul oldugu ıcın daha mantıklı geldı ama ne yapmalıyım bı akıl verın hocam....Etkinlik paylaşa bilirim proje türkçe dil sanat fen müzik drama