Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorularınızı cevaplandırırım
Merhaba. Ben size oğlumla ilgili danışmak istiyordum. Oğlum şu anda 5 yaşında. 3 yaşında okumayı kendi kendine öğrendi. 3,5 yaşında yazmaya başladı. Basit toplama çıkarma işlemlerini yapıyor. Basit matematik problemlerini çözüyor. Çarpım tablosunun tamamını biliyor. 6 basamaklı sayıları okuyor. İngilizce 100'e kadar, İspanyolca 50' ye kadar sayıyor. ( Bunu da kendi kendine google voice kullanarak öğrendi.) Geçen yıl ana okuluna başladı fakat 3 ay sonra öğretmenin de tavsiyesiyle okuldan aldık. Bu yıl ne yapacağımı bilemiyorum. Bana tavsiyeniz ne olur? Teşekkür ederim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oglununzla gurur duymalısınız her çocugun kendine özgü gelişimleri vardır öncelikle bazı bilgileri ıkulda ögrenmesni saglayın bir tek okul öncesinde degil ilkokuldada sorun yaşarsınız sosyalrşmesi açısından bu çok önemli çocuk açısından düşünürsek kendi yaş gurubundan haz duymuycak sıkalacak kendi kendini köreldecek size tavsiyem bu kadar zeki bir çocugu okul öncesnde harçmayın ilkokula verin enerjini atması içinde bir spor dalına yönlendirebilirsiniz yardımcı olabildysem ne mutlu bna oglunuzu öpün bnm için
İkinize de çok teşekkür ederim. İlkokulda küçük kalıp da ezilir mi korkusu var bende aslında.
Özel bir çocuğa sahipsiniz okul öncesinde de ilkokulda da o hep ilerde olacak ama okul öncesi eğitimi almaması duygusal,bilişsel,psikomotor anlamda onu olumsuz etkileyecektir.Yaşıtlarıyla birlikte eğitim alırken bilim sanat merkezinde de üstün yetenekli çocuklarla birlikte eğitimi devam eder sorun yaşamazsınız emin olun
Gitmek istemiyordu. Öğretmenin de işine geldi. Ben de aldım okuldan. Ancak bu yıl aynı okulda herkesin çok tavsiye ettiği bir öğretmen, tesadüfen komşum çıktı. Çok tatlı bir hanım. Bu yıl acaba onun sınıfına versem mi diye düşünüyorum.
Öğretmen çok önemli özel çocuklar için zekanın ileri olmasında ve geri olmasında bireysel eğitim planı hazırlıyor çünkü
Benim sınıfımda da özel çocuklarım oldu zeka geriliği olan ve üstün zekalı çocuklar oldu bu palnlar sayesinde çocukların seviyelerine uygun etkinlikler yaparak,güzel dönütler alarak yılı tamamladık.İnşallah siz de öğretmeninizin ilgisiyle çocuğunuzdaki ilerlemeleri göreceksiniz.