Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulu kayıtt

Aylık 100 lira olsa 900 yapar, senelik ücret olamaz o bildiğimiz kayıt parası istenmiş. Garip geldi bana da...

Bana demediler benimki tam 54 aylık.ama eltim iki sene önce oğlunu vermek istedi yaşı tutmuyordu.ama kontenjan da boşluk olunca aldılar.ama genelde doluyor eylüle kadar inşallah dolmaz yoksa gelecek seneye yollarsin

Bu sene sartin geldigini soylediler.hakkimizda hayirlisi Ben cok istiyordum bu sene ama olmayacak galiba

Sadece altı bezli dediğiniz çocuk okulda bu yüzden çok zorluk yaşayabilir. Biz 16 şubeyiz bu yıl kaynastirma ogrencisi konusunda rekor kirdik resmen her sinifta 1 bazilarinda 2 tane vardi. Tuvalet egitimi olmayan ogrencimiz zorlandigi icin kaydi alindi ve okul olarak kesin karar alindi tuvalet egitimi olmayan ogrenci aliayacaktir diye.

Okul kabul etti gerekirse eve de gitmem beklerim orda

Bence siz yazdirin arkadasimin ogluda otizimli.okulun cok faydasi oluyor tabi Ozel durumlari oldugu icin ilgili bir ogretmen sart oda devlet okullarinda zor kalabaliktan olayi
Bende normalde vermeye çekiniyordum bu sene düşü muyordum rehabilitasyon da bir veliyle konuştum o da ikinci kez yokk uçak bu sene kaydını yeniliyormuş şansımı deniyim dedim

Bu sene sartin geldigini soylediler.hakkimizda hayirlisi Ben cok istiyordum bu sene ama olmayacak galiba

Okul öncesi eğitim bazı illerde zorunlu oldu ve öncelik 5 yaş tabiki (54-60 ay)
Bu yuzden size boyle soylemis olabilirler.

Okul öncesi eğitim bazı illerde zorunlu oldu ve öncelik 5 yaş tabiki (54-60 ay)
Bu yuzden size boyle soylemis olabilirler.
Evet olabilir.hayirlisi ya benimkinin yaşı tutuyor ama halen altı bezli başka sorunları çıkıyor veremi cem gibi gözüküyor.senin kızda yaş olarak seneye başlar insallah

Bizdendir 400 istiyorlar sosyalaktiviteler için kırtasiye degil yani aidat dediğiniz nedir zaten aylık 130.tl verecegiz
Aylik 130 tl mi vereceksiniz? Devlet okuluna . gönüllü mu yoksa sizi mecbur mu tutuyorlar merak ettim.
Bir de sakincasi yoksa hangi sehir?

Okul kabul etti gerekirse eve de gitmem beklerim orda

Aidat icin sorun o zamanbu 450 lira ne icin diye. Bana aidat 50 lira da toplu olarak istiyorlar gibi geldi. Bu arada zorunlu degil diyenler olmus ama aylik 50 lira okul oncesi egitim icin cok para sayilmaz. Siniflarin temizligi okulun hijyeni icin masraf yapiliyor sonucta. Milli egitim okullara oluk oluk para da akitmiyor emin olun ki :) keske akitsa..

Aylık bu sene 80 lira diye biliyorum geçen sene 60 liraydı o birşey değil ama boş yere de 450 lira vermek istemiyorum kayıt için çok geldi.kirtasiye masrafları da var ayrı olarak zaten raporlu çocuk devletin bir faydası olsun yani

Siz yine de sorun ne ucreti oldugunu. Eger durumunuz kotuyse muhtardan fakirlik belgesi alip okula goturebilirsiniz belki ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…