Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulu kayıtt

Evrim34

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2017
92
26
30
Merhaba bugün oğlumu anaokuluna kaydetmek için okula gittim.müdür 450 lira kayıt parasi verileceğini söyledi.oğlumun otizm raporu var.rehberlik araştırma merkezinden okul için bir kağıt alarak para almadan kaydedilebileceğini duymuştum.ama öyle bir şey yok dedi müdür.ram merkezine gitmemi söyledi.eylulun ilk haftası gelin dedi beni mi oyalamak istedi.o zamana kontenjan dolar zaten.bu kayıt parası çok geldi arkadaşlar ve zorunlu olmadığını ve devletin artık bunu kaldırdığını biliyorum ama halen daha zorunluymuş gibi istiyorlar yoksa kaydetmiyorlar.ne yapacağımı bilemiyorum.eşim de çocuk küçük daha gönderme diyor.4 yaßinda alti halen daha bezli.idare de bunu baska birine belirttiğimde siz burda olursunuz veya eviniz yakında biz sizi çağırırız dedi.buna da raziyim.yeter ki gidebilsin.bu sene anaokulu yaşı gelecek sene de gitsin diyorum.okula başlayana kadar alışır diyorum birşeyler öğrenir ama hep bir engeller çıkıyor.kayıt işini ne yapayım bu sene yollamalı miyim

Anaokulunda öğretmenim. Raporunuz da olsa tüm çocuklardan alınan aidat sizden de alınır. Ayrıca müdürünüz çocuğunuzu alırsa insiyatif kullanmış olur çünkü tuvalet eğitimi olmayan çocuk hiç bir durumda alınmaz.
Sizden 450 tl ne ücreti olarak istendi? Bana biraz fazlaymış gibi geldi de..

Otizimli bir çocuk okula ne kadar erken giderse egitim alirsa o kadar hızlı yol alır anaokulu fikrini iyi düşünmüşsunuz

Ama 450 çok fazla devlete ait bir okul değil mi bu?

Kayıt parası olarak söylendi acaba her ay verilen aidat parasını toplu mu alıyorlar diye düşündum

Otizimli bir çocuk okula ne kadar erken giderse egitim alirsa o kadar hızlı yol alır anaokulu fikrini iyi düşünmüşsunuz

Ama 450 çok fazla devlete ait bir okul değil mi bu?
Evet devlet okulu alınmaması gerekiyor.hem okulu zorunlu yapıyorlar hem de kayıt parası istiyorlar.herkesten de aldıklarını düşünmüyorum alabildiklerinden kopariyorlar

Evet devlet okulu alınmaması gerekiyor.hem okulu zorunlu yapıyorlar hem de kayıt parası istiyorlar.herkesten de aldıklarını düşünmüyorum alabildiklerinden kopariyorlar
Kayıt parası alınıyor ama aidat başka bir şey

Yalnız 450 gerçekten çok fazla siz bunu bir araştırın

450 tl yıllık toplam paradır muhtemelen. . Geçen sene Anaokuluna gonderen arkadaşlarım 300 tl vermişti. . Ben de bu sene gönderiyorum devlet okulu uzak olduğu için özel e verdim. Kayıt parası istemediler sadece okul aile birliğine 100 tl yatirmamizi istediler. Aylık ücretini her ay oducez. . Sizin de toplu olarak istemişlerdir.

Kayıt parası olarak söylendi acaba her ay verilen aidat parasını toplu mu alıyorlar diye düşündum

Devlet okuluysa olabilir toplu alıyor olabilirler. Otizmli çocukların ben de küçuk yaşta okula gitmelerini uygun görmüyorum pek. Zaten daha sonra kaynastirma raporu cikarip yine gonderebilirsiniz.
Anaokulu yerine otizm egitim merkezleri oluyor onları araştırdınız mı?

Inşallah öyledir.sonradan bir de kırtasiye masrafı filan oluyor o da baya tutuyor.kayit çok fazla geldi bana da

gecen yıl benim oğlumda devletin anaokuluna gitti.Okul başlayınca 380 tl idi yanılmıyorsam kırtasiye ihtiyaçları ve destek kitaplar için almışlardi bizdende.içinde kalem acacağından yapıştırıcıya kadar herşeyi o parayla okul almıştı.Aidat parasını ayrı her ay vermistik.sizinkide kırtasıye malzemeleri için olabilirmi acaba.Yoksa artık kayıt parası diye birşey yok.

Bulunduğum yerde yok.rehabilitasyon merkezine gidiyoruz ordaki velilerle de konuşuyoruz onlarda çocuklarını iki sene ama sınıfına yollamışlar.bir sorun yaşamamışlar.benimkinin sadece altı bezli çok uysal bir çocuk.oğrenmeye açık zamanı evde geçsin istemiyorum.ana okulu yaşı gelmisken

Inşallah öyledir.sonradan bir de kırtasiye masrafı filan oluyor o da baya tutuyor.kayit çok fazla geldi bana da

O toplu paradır. Her okul farklı bazıları aylık olarak alıyor bazıları yıllık tek sefer de alıyor. Kırtasiye malzemeleri için de eğer istanbuldaysaniz istoc tavsiye ederim. Normal de 500 tl tutan kırtasiye masrafini istocdan 250 tl ye aldım. Okulun verdiği bütün markaları.

Inşallah öyledir.tam olarak bilgi de vermedi.hesap numarası verdiler yatırmam için okul temizlik malzemesi hizmetli parası için alıyorlar diye biliyorum

Bizdendir 400 istiyorlar sosyalaktiviteler için kırtasiye degil yani aidat dediğiniz nedir zaten aylık 130.tl verecegiz

Ay inşallah olur da hallederim bu işi tavsiyen için teşekkür ederim istoç internetten sipariş veriliyor mu acaba

Her okuldan istiyorlar o Parayi.bende kizimi anaokuluna yazdirmaya gittim bu sene 54 ay alti cocuklari Kabul etmediklerini kontejyan dolmazsa Ancak eylulde alabilceklerini soylediler uzuldum acikcasi.kizim49 aylik. By bahsettigim okul ilkokulla anaokulu ayni yerde olan devlet okulu.size boyle birsey dendimi merak ettim

Bizdendir 400 istiyorlar sosyalaktiviteler için kırtasiye degil yani aidat dediğiniz nedir zaten aylık 130.tl verecegiz
Araya Tanıdık öğretmen koyduğun zaman veya kendi tanidıklarından almıyorlar o parayı zorunlu değil çünkü.ama benim zoruma gidiyor para istemeleri zaten çocuğumun sorunlarıyla uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…