- 10 Ocak 2011
- 1.484
- 756
Anasının degil anaokulu yemekli bizimkiAylik 130 tl mi vereceksiniz? Devlet okuluna . gönüllü mu yoksa sizi mecbur mu tutuyorlar merak ettim.
Bir de sakincasi yoksa hangi sehir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anasının degil anaokulu yemekli bizimkiAylik 130 tl mi vereceksiniz? Devlet okuluna . gönüllü mu yoksa sizi mecbur mu tutuyorlar merak ettim.
Bir de sakincasi yoksa hangi sehir?
Inşallah öyledir.tam olarak bilgi de vermedi.hesap numarası verdiler yatırmam için okul temizlik malzemesi hizmetli parası için alıyorlar diye biliyorum
Bende geçen sene verdim anaokulu kayıtta, 450 tl. Devlet okulu. Bankaya yatırdık, resmi birşey yani.Merhaba bugün oğlumu anaokuluna kaydetmek için okula gittim.müdür 450 lira kayıt parasi verileceğini söyledi.oğlumun otizm raporu var.rehberlik araştırma merkezinden okul için bir kağıt alarak para almadan kaydedilebileceğini duymuştum.ama öyle bir şey yok dedi müdür.ram merkezine gitmemi söyledi.eylulun ilk haftası gelin dedi beni mi oyalamak istedi.o zamana kontenjan dolar zaten.bu kayıt parası çok geldi arkadaşlar ve zorunlu olmadığını ve devletin artık bunu kaldırdığını biliyorum ama halen daha zorunluymuş gibi istiyorlar yoksa kaydetmiyorlar.ne yapacağımı bilemiyorum.eşim de çocuk küçük daha gönderme diyor.4 yaßinda alti halen daha bezli.idare de bunu baska birine belirttiğimde siz burda olursunuz veya eviniz yakında biz sizi çağırırız dedi.buna da raziyim.yeter ki gidebilsin.bu sene anaokulu yaşı gelecek sene de gitsin diyorum.okula başlayana kadar alışır diyorum birşeyler öğrenir ama hep bir engeller çıkıyor.kayıt işini ne yapayım bu sene yollamalı miyim
Peki her ay 130 aidat 50 de gezi parası istenmesi normal mi oluyr bana biraz fazla geldi anaokulu içinArkadaşlar anaokulunda müdürlük yapmış biri olarak konuşuyorum.. Devlete bağlı anaokulları yarı bağımsızdır yani bütün masrafları devlet karşılamaz okula ayrılan belli bir bütçe vardır o bütçe de hiçbir zaman yetmez.. Odun kömür okulun faturaları falan müdür okulun bütçesinden öder.. Ben şimdiye kadar hiç kayıt parası istemedim velilerden.. Aidatı bile zor topluyordum o da 35 tl gibi cüzi bir miktar iken.. O ilk istenilen para okulun genel ihtiyaçları için istenmiş olabilir..
Her ay 50 liralık nereye götüreceklermiş ne sacma.Bnde kızlarımı yazdrmak için gittim 130 okul kayıt 50 gezi parası dediler her ay 180 verecekmiş normal mi bilemedim hiç
Peki her ay 130 aidat 50 de gezi parası istenmesi normal mi oluyr bana biraz fazla geldi anaokulu için
Dedik kırtasiye de dahil dediler 130 ne diyoruz aidat o dedi müdür lojmanda oturuyoruz gelir seviyesi herkesin eşit ya da bu durumu kullanmak istiyorlar 2 çock 400 nerdeyseHer ay 50 liralık nereye götüreceklermiş ne sacma.
İhtiyac hasıl olduğunda toplanmaz mı o para
50 tl ye aile birliği karar vermiş mümkün mü bu pekiAidat miktarlarını her sene ilçe milli eğitim belirler.. Yani bulunduğunuz il ve ilçenin ekonomik durumuna bakılarak belirlenir bu.. Dediğim gibi ben küçük bir ilçede görev yaparken 35 tl alıyordum bu sene..
50 tl ye aile birliği karar vermiş mümkün mü bu peki
Sebep... Devlet bunu katkı payını kaldırdı diye biliyoruöEvet mümkün.. Aile birliği okul adına toplanan parayı çekme kullanma yetkisine de sahip ayrıca..
Her ay 50 liralık nereye götüreceklermiş ne sacma.
İhtiyac hasıl olduğunda toplanmaz mı o para