• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu faciamiz

Siz akşama kadar çalışıyor değilseniz devlete verin. Devletteki öğretmeni araştırın, tecrübeliyse bu kesinlikle tercih sebebi olmalı. Özellerin göz boyamasına kanmayın, özel alaka gösterirler diye bir şey yok. Benim kızım ikisine de gitti, ilgi konusu eşitti. Hatta özeldeki öğretmeni için ayrımcılık yapıyor diyordu.

Çocuklar yalan soylemez özellikle bu durum testlerle doğrulanmış idrarda dahi kan var diyorsunuz hastaneden rapor alın darbe alındığına dair kreşe gidin ve Hamit diye bir cocuk var mi sorun yuzlestirin çocukları onlar yalan söylemez eğer bu durum gerceklesmisse kreşe ya ücret iadesi yapın yada ben hukuki yollarla cozucem elimde raporlar var diyip o Kristen kurtulun ve lütfen şikayetçi okun bakın bugün sizin çocuğunuza olan yarin başkasının çocuğuna daha ağır şekillerde olabilir

Asla yalan söylemezler demeyelim de hayal güçleri çok gelişmiş olduğu için bazı şeyleri uydurabilirler.

Ama bu konuda geçerli olduğunu sanmıyorum.

Merhaba kizlar
Dünden beri hastanedeyiz oğlumun pipisi eve geldiğinde kızarık ve şişti anne açıyor dedi endislendim hemen hastaneye koştuk doktor penis tranvasi dedi darbe alınmış dedi
Ben de darbe olmadığını söyledim sonra oğlum ağlamaklı olarak doktora Hamit benim pipime vurdu dedi sok oldum hemen idrar tahlili derken idrarında kan ve enfeksiyon çıktı 8 saat hastanede kaldık tahliler başka hastaneye yönlendirmeler derken krem verip gönderdiler bu saate ultrason yok diye kendi doktorumuz sünnet iltihabı dedi sünnet ettirmek gerekli dedi
Kreşe söylüyorum yok diyorlar ben hep baslarindayim öyle bişey olmadı kesin bir dille ve hala bu saat olmuş arayan soran yok gelmedi diye oğlum keisnlikle gitmek istemiyor bu kreş çok iyi şartlarda diye buraya verdim kredi çektim üstelik oğlum eve geldiğinde kurt gibi aç oluyor yemek uedimi diyor evet yedi diyorlar üstelik 10 etkinlik varsa 3 ne katılmış görünüyor fotoğraflarda oğlum çekingen içe dönük bir çocuk açılması daha iyi olması için özel ilgilenilsin istediğim için bu kreş için kredi cektim senelik 20 bin TL oda zar zor o fiyata indirdik ben şimdi ne yapayım yani buradaki devletin kresine mi göndereyim zaten önceki konumdan hatırlayanlar olabilir eşim calismiyor gelen kiralar ile idare ediyoruz ben bu şartlarda çocuğum iyi olsun diye uğraşıyorum anne olarak ne yapmalıyım kizlwr 6 aylık bir kızımda var
Eşiniz çalışmıyor kiralarla geçinmeye çalışıyorsunuz ve kredi çekip çocuğunuzu özel kreşe veriyorsunuz 🤦🏼‍♀️
hamit dediği büyük ihtimalle kendi yaşlarında cocuk gidip çocuğu dövecek haliniz yok . 10 etkinlikten 3 üne katılan çocukta kreşin bi suçu yok sonuçta çocuğu masaya zorla oturtamazlar o zaman da dersiniz ki çocuğumu zorluyorlar diye

Kızım bir gün x bana vurdu diye geldi anaokulundan,cuma günüydü bütün haftasonu bunu durup durup söyledi. Hatta öğretmenin görmedi mi vs diye konuştuğumda,öğretmenim arkasını dönünce vuruyor demişti. Öğretmeni ile konuştum,böyle söylüyor,siz şahit oldunuz mu vs diyerek. Hayır choccy hanım görmedim ama bugün özellikle dikkat edeceğim,sizi de bilgilendiririm dedi. Akşam konuştuk okul çıkışı,yakalamış öğretmeni vururken,dogru söylemiş ben arkamı dönünce yapıyormuş konuştum ben ikisiyle de demişti. Tekrarlanmadı bir daha.
Çocuk yalan söyler,söylemez mevzusuna girmiyorum ama asla olmadı,olmaz vs demeleri bence sevimsiz. Düşünün öğretmenin bakmadığı anı özellikle kollayıp kızıma vuran arkadaşı vardı diye anlattım yukarda. Olabilir çocuk bunlar,birbirlerini itebilir,vurabilirler ama şu var ki size asla olmaz olmadı diyen kisi çocuğunuz bana arkadaşım vurdu diye gittiğinde,görmediyse yüzleştirme yada uyarma ,çocukları oturtup konuşma gereği duymayacak ,ona göre bu olay olmamış ki çözüm arasın.
Bilemiyorum bu şekilde olmamalı bence. Görmemiş olabilir,bunu kabul edebilmeli,böyle bir şikayet varsa 1 gün dikkatle gözlemlese zaten o çocuğun vurma huyu varsa onuda görecek,sizin çocuğunuza vurmasa başkasına vuracak illaki.
Bu şekilde hemen savunmaya geçmeleri hoşuma gitmezdi benimde.

Çocuklar yalan soylemez özellikle bu durum testlerle doğrulanmış idrarda dahi kan var diyorsunuz hastaneden rapor alın darbe alındığına dair kreşe gidin ve Hamit diye bir cocuk var mi sorun yuzlestirin çocukları onlar yalan söylemez eğer bu durum gerceklesmisse kreşe ya ücret iadesi yapın yada ben hukuki yollarla cozucem elimde raporlar var diyip o Kristen kurtulun ve lütfen şikayetçi okun bakın bugün sizin çocuğunuza olan yarin başkasının çocuğuna daha ağır şekillerde olabilir
Cocuklar yalan soylemez ama yanlis soyleyebilir. Benim kizimyilin basinda isim vererek x arkadasinin okulda hastalandigini ogretmenlerin korktugunu herkesin koşturduğunu sonra düdüklü arabanin gelip ablalarin onu götürdüğünü anlatmisti. Anlattigi bir onceki sene y adli arkadasinin basina gelmisti. Ve ogretmenleri bu konuda bizi bilgilendirmisti. Ama kizim bunu yeni gibi anlatmıştı bize.

Merhaba kizlar
Dünden beri hastanedeyiz oğlumun pipisi eve geldiğinde kızarık ve şişti anne açıyor dedi endislendim hemen hastaneye koştuk doktor penis tranvasi dedi darbe alınmış dedi
Ben de darbe olmadığını söyledim sonra oğlum ağlamaklı olarak doktora Hamit benim pipime vurdu dedi sok oldum hemen idrar tahlili derken idrarında kan ve enfeksiyon çıktı 8 saat hastanede kaldık tahliler başka hastaneye yönlendirmeler derken krem verip gönderdiler bu saate ultrason yok diye kendi doktorumuz sünnet iltihabı dedi sünnet ettirmek gerekli dedi
Kreşe söylüyorum yok diyorlar ben hep baslarindayim öyle bişey olmadı kesin bir dille ve hala bu saat olmuş arayan soran yok gelmedi diye oğlum keisnlikle gitmek istemiyor bu kreş çok iyi şartlarda diye buraya verdim kredi çektim üstelik oğlum eve geldiğinde kurt gibi aç oluyor yemek uedimi diyor evet yedi diyorlar üstelik 10 etkinlik varsa 3 ne katılmış görünüyor fotoğraflarda oğlum çekingen içe dönük bir çocuk açılması daha iyi olması için özel ilgilenilsin istediğim için bu kreş için kredi cektim senelik 20 bin TL oda zar zor o fiyata indirdik ben şimdi ne yapayım yani buradaki devletin kresine mi göndereyim zaten önceki konumdan hatırlayanlar olabilir eşim calismiyor gelen kiralar ile idare ediyoruz ben bu şartlarda çocuğum iyi olsun diye uğraşıyorum anne olarak ne yapmalıyım kizlwr 6 aylık bir kızımda var

1. çalışmıyorsanız krediyi nasıl çektiniz?
2. çalışmıyorsanız devlet anaokuluna gönderin saat 5te çıkar gelir ki bence bir çok devlet anaokulu özellere beş basar. yemek yemeyecekse devlette yemesin en azından paranız gitmez. etkinliğe katılmayacaksa da yine paranız gitmez.. (ama anaokuluna muhakkak gitsin sosyallik şart)
3. hamit de çocuk sonuçta, vurmuş olabilir, bilinçli bir eylem olduğunu sanmıyorum ama 5 yaşındaki bir çocuk sünnet ettirmeyi gerektirecek güçte vuramaz. kreşte başka bir olay olmuş, kamera kayıtlarını isteyin kesinlikle. benim oğlum da kreşte vurduğu/kendisine vurulduğu zaman max kızarıklıkla geliyordu, penis travması oldukça ağır darbe gerektiren bir mevzu.
4. bu çocukların babası şam babası mı da böyle bir olayda sadece siz koşturuyorsunuz? o babanın o kreşi yıkması gerekiyordu..

İnsanlarda nedense devlet kotu ozelde daha cok ilgilenilir gibi bir algi var ama bence aslinda tam tersi.cok ust duzey ozeller haric maalesef cogu para tuzagi goz boyamasi.
benim kizim 3 yil anaokuluna gitti ilk yil devlet anaokuluydu ama cok memnundum ben.

ogretmen tecrubeli isini bilen birisiydi gelen cocuklarda hep anne baba memur ya da calisan cocuklari olunca kaliteside iyiydi.

durumunuz da cok iyi degilmis neden kredi cekiyorsunuz?

bence iyi bir devlet anaokulu arastirin kresten alin cocugunuzu.daha arayip sormayan bir yere cocuk emanet edilmez.

Merhaba kizlar

Geçmiş olsun öncelikle. Okulda evet böyle bir şey yaşanmış olabilir ,çocuklar her zaman anlıktır. Ama okulun hep başındaydım asla olmadı gibi iddiası saçma olmuş bu da güven sarsıcı bir durum. Ki sizinde sarsılmış zaten. Bence başka bi okul araştırın. Tekrar çok geçmiş olsun.

Yaklaşım sevimsiz.
Hayır hastaneye gitmişsiniz, yaralanma var, çocuk kreşe gitmek istemiyor neyi tartışıyorlar ki?

Öğretmen arkasını döndüğünde hatta su içtiğinde bile yapmış olabilir, çocuklar arkadan iş çevirecek kadar akıllı. Bu durumda birşey olmadı demek yerine biz görmedik ama ilgilenelim araştıralım denmesi gerekirdi.

Yine ücret derlerse isyan çıkartın, kamera kayıtlarını isteyin. Biraz ısrarcı olmak gerekiyor maalesef.

Bence de en güzel anaokulları kaliteli ailelerin gönderdiği devlet anaokulları.

Çok geçmiş olsun.

Merhaba kizlar
Yani öyle şey olur mu canım? Kreş müdürü ile görüşmediniz mi? Öğretmen ile görüşmeyin belli ki olayı görmemiş bile. Hastane raporlarını alın, doktorunuzdan rica edin darbe aldığına dair açıklamayı yazılı olarak sisteme işlesin. Kreş müdürüne durumu anlatın doktor raporu aldığınızı Hamit diye sınıf arkasının vurduğunu öğretmenin neden iletişime geçmediğine dair açıklama isteyin. Ücret iadesi talep edin. Eylül’de zaten okullar açılacak o döneme kadar evde idare etmeye çalışın, ücret iadesi yapıldığı takdirde de başka bir kreşe verin. Yok yapmam derlerse cimere belgeleri yükleyip şikayette bulunun, milli eğitim müdürüne gidin (büyükşehirde yaşıyorsanız ilçe milli eğitim müdürü ya da şube müdürüne gidin). Ayrıca show tv falan ilgileniyor böyle haberlerle kreş yardımcı olmazsa ters davranırsa onlara ulaşın ihbarda bulunun 🤣😛 bu arada devlet anaokulları daha iyi en azından lisans mezunu öğretmenler var, belirli bir denetim mekanizması var. Onlara bakın sınıf mevcudu az olan bir sınıfa verin.

ben kreş ve sitemdeki başı boş çocuklarla ilgili konu açmıştım, burdan birisi bana çemkirmişti "başka çocuk seninkine en fazla ne yapabilir ki" demişti. bu çocuk o ortama giremiyor daha ne olması lazım? kreşi değiştirin. çocuğuma öğretmen hakaret etmişti gittim senetlerimi, tüm eşyalarımızı paşa paşa verdiler aynı gün.

Uzun zaman anaokulu öğretmenliği yapmış, özel kreşte idareci olarak çalışmış birisi olarak söylüyorum. Her özel anaokulu devletten iyidir gibi birşey yok.
Devlette de olağanüstü öğretmenlerimiz var ki birisi kucukkkizimin öğretmeni kendisinden Allah razı olsun derim her zaman.
Kıyamam para falan vermeyin. Araştırın güzel bir devlet okuluna verin arkadaşım. Kredi ile çektiğiniz parayı da yatırım olarak kullanın. Eşiniz de size destek olursa mis gibi olur.
Kendi cocuklarjm özel okulda çünkü ben ve eşim merkezde çalışmıyoruz. Ailem her zmana burada olmuyor. Çocukları tüm gün guvenli bir alanda tutmak adına tercih ettim. Yoksa asla özel okula vermezdim. O parayla kurslara gönderirim. Farklı alanlarda gelişimler i icin

Yok deyip gecemezler bu sekilde cocuklar kasla goz arasinda birbirlerine zarar verebiliyorlar gozunden kacirmis olabilir..
Ilgilemmek yerine uzerine ortmeye calismak benim midemi bulandirdi bahsi gecen cocuk yarin baska.bir cocuguda zarar verebilir.
Cocuklar durusttur yalan soylemezler yuzlestirim bence..
Ayrica ben olsam oraya gondermezdim cocugumu.

Merhaba kizlar
Özel kreşler de kamera olur. Çocuğun kamera görüntülerini isteyin izleyin vermezlerse şikayet edin. Para pul önemli değil. Oraya çocuğu sosyalleşsin, aktif olsun gelişsin diye koyuyoruz. Kimsenin kum torbası değil karşıdaki çocuk bile olsa. Orda öğretmenler ne işe yarıyor. Çocuğa birşey olsa kim cevap verecek? Peşini bırakmayın. Ve gelişmeleri yazın lütfen.

Olayı size cocuk mu anlattı safeve almaya gittiginizde ogretmeniniz bisey demedi mi ?
Hadi olayi gormemis cocuk orasina vuruldugunda aglar, cocuga neden agliyosunda mi dememis? Cocuk vurdular dedigimde kontrol edip sizi aramaliyidi hoca .cocuga sorum durumu ogretmene orda anlatmamis mi ? Parayi isterlerse sakın vermeyin sikayet edecegibizi soyleyin.

Back