• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu faciamiz

Esmanur7816

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
81
86
8
30
Merhaba kizlar
Dünden beri hastanedeyiz oğlumun pipisi eve geldiğinde kızarık ve şişti anne açıyor dedi endislendim hemen hastaneye koştuk doktor penis tranvasi dedi darbe alınmış dedi
Ben de darbe olmadığını söyledim sonra oğlum ağlamaklı olarak doktora Hamit benim pipime vurdu dedi sok oldum hemen idrar tahlili derken idrarında kan ve enfeksiyon çıktı 8 saat hastanede kaldık tahliler başka hastaneye yönlendirmeler derken krem verip gönderdiler bu saate ultrason yok diye kendi doktorumuz sünnet iltihabı dedi sünnet ettirmek gerekli dedi
Kreşe söylüyorum yok diyorlar ben hep baslarindayim öyle bişey olmadı kesin bir dille ve hala bu saat olmuş arayan soran yok gelmedi diye oğlum keisnlikle gitmek istemiyor bu kreş çok iyi şartlarda diye buraya verdim kredi çektim üstelik oğlum eve geldiğinde kurt gibi aç oluyor yemek uedimi diyor evet yedi diyorlar üstelik 10 etkinlik varsa 3 ne katılmış görünüyor fotoğraflarda oğlum çekingen içe dönük bir çocuk açılması daha iyi olması için özel ilgilenilsin istediğim için bu kreş için kredi cektim senelik 20 bin TL oda zar zor o fiyata indirdik ben şimdi ne yapayım yani buradaki devletin kresine mi göndereyim zaten önceki konumdan hatırlayanlar olabilir eşim calismiyor gelen kiralar ile idare ediyoruz ben bu şartlarda çocuğum iyi olsun diye uğraşıyorum anne olarak ne yapmalıyım kizlwr 6 aylık bir kızımda var

Hamit kim? Çocuğunuz neden yalan söylesin? Hamit kimse kreşte gidip yüzleştirin. Başındalarsa hep nasıl olabilir böyle bir şey?
Ben olsam para iadesiyle alırdım kreşten.
Hamit kresteki arkadaşı kreşe kesinlikle gitmiyor zaten durumu öğretmenine anlattım fakat hala bir arama sorma yok parayı henüz vermedim Eylül'de tam güne başlayınca verecektim

Merhaba kizlar
Dünden beri hastanedeyiz oğlumun pipisi eve geldiğinde kızarık ve şişti anne açıyor dedi endislendim hemen hastaneye koştuk doktor penis tranvasi dedi darbe alınmış dedi
Ben de darbe olmadığını söyledim sonra oğlum ağlamaklı olarak doktora Hamit benim pipime vurdu dedi sok oldum hemen idrar tahlili derken idrarında kan ve enfeksiyon çıktı 8 saat hastanede kaldık tahliler başka hastaneye yönlendirmeler derken krem verip gönderdiler bu saate ultrason yok diye kendi doktorumuz sünnet iltihabı dedi sünnet ettirmek gerekli dedi
Kreşe söylüyorum yok diyorlar ben hep baslarindayim öyle bişey olmadı kesin bir dille ve hala bu saat olmuş arayan soran yok gelmedi diye oğlum keisnlikle gitmek istemiyor bu kreş çok iyi şartlarda diye buraya verdim kredi çektim üstelik oğlum eve geldiğinde kurt gibi aç oluyor yemek uedimi diyor evet yedi diyorlar üstelik 10 etkinlik varsa 3 ne katılmış görünüyor fotoğraflarda oğlum çekingen içe dönük bir çocuk açılması daha iyi olması için özel ilgilenilsin istediğim için bu kreş için kredi cektim senelik 20 bin TL oda zar zor o fiyata indirdik ben şimdi ne yapayım yani buradaki devletin kresine mi göndereyim zaten önceki konumdan hatırlayanlar olabilir eşim calismiyor gelen kiralar ile idare ediyoruz ben bu şartlarda çocuğum iyi olsun diye uğraşıyorum anne olarak ne yapmalıyım kizlwr 6 aylık bir kızımda var
Kreste ilk yiliniz mi.

Benim kizimda ilk basladiginda her etkinlige katilmak istemiyordu. Ogretmenide zorlamıyordu. Zamanla acildi. Simdi masallah en onden kosuyor etkinliklege tutamiyor ogretmeni.

Yemek olayi normal kizimda ac olur. Ben kac kere ya bu cocuk yemis olamaz diye yemek saati okula gittim kameradan izledim. Baya 2 tabak yemek yiyip eve gelince ac oluyordu. Surekli hareket halindeler cunku normal.

Vurma iside hangi.krese giderse gitsin oluyor. Bazen oynarken bazen kostururken. Gecenlerde mesela arkadasi oyuncak atmis alnina gelmis morarmis.

Sizde yanlis olan sey ogretmenin yalanlamasi. Bizim okulumuz bu durumlarda hemen mesaj atar durumu bildirir ki ilerleyen zamanda sorun.olursa bilelim.

Kreste ilk yiliniz mi.

Benim kizimda ilk basladiginda her etkinlige katilmak istemiyordu. Ogretmenide zorlamıyordu. Zamanla acildi. Simdi masallah en onden kosuyor etkinliklege tutamiyor ogretmeni.

Yemek olayi normal kizimda ac olur. Ben kac kere ya bu cocuk yemis olamaz diye yemek saati okula gittim kameradan izledim. Baya 2 tabak yemek yiyip eve gelince ac oluyordu. Surekli hareket halindeler cunku normal.

Vurma iside hangi.krese giderse gitsin oluyor. Bazen oynarken bazen kostururken. Gecenlerde mesela arkadasi oyuncak atmis alnina gelmis morarmis.

Sizde yanlis olan sey ogretmenin yalanlamasi. Bizim okulumuz bu durumlarda hemen mesaj atar durumu bildirir ki ilerleyen zamanda sorun.olursa bilelim.
Oğlum 3 yaşından beri gidiyor başka kreşe gidiyordu pandemide ara verdi tabi

Hamit kresteki arkadaşı kreşe kesinlikle gitmiyor zaten durumu öğretmenine anlattım fakat hala bir arama sorma yok parayı henüz vermedim Eylül'de tam güne başlayınca verecektim
Öğretmen yönetim ilgisiz arasa ilgilense böyle şeyler kaşla göz arasında olabiliyor derdim benim başıma gelmişti herkesi giydirdim sıraya koydum öğretmenim sulugum dedi eline vermiştim unutmuş bırakmış iki metre var hemen git al dedim gitti geldi kış başında şapka var ağlamadi bisey söylemedi aldım dedi sadece eve gitmiş kafası mor okulda çarptım demiş suçlu öğretmen oluyo ama işte söylemeyince ne yapsın öğretmen madem bu kadar ilgisizler devlet daha iyi olur

Çocuğunuz kaç yaşında? Yaşı uygunsa ya devlet anaokuluna yada devlet anasınıflarına verin.

Öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın . Ben büyük oğlumu iki yıl özel bir yıl devlet anaokuluna yolladım .en çok devletten memnun kaldım .ozeldeki öğretmen çok tecrubesizdi ve oğlum da sizin oğlunuz gibi çok cekingendi.devlet okuluna dört yaşında gitti öğretmenimiz inanılmaz güzel gözlem yapıyor ve tespitlerde bulunuyordu. Sonra saatler yüzünden özele gitti maalesef oğlumu asla taniyamadi öğretmeni ve vaad edilen çoğu şey göstermelik ya oldu ya olmadı .bunu devlet okulu için onyarginiz varsa diye yazdım

Merhaba kizlar
Çocuklar yalan soylemez özellikle bu durum testlerle doğrulanmış idrarda dahi kan var diyorsunuz hastaneden rapor alın darbe alındığına dair kreşe gidin ve Hamit diye bir cocuk var mi sorun yuzlestirin çocukları onlar yalan söylemez eğer bu durum gerceklesmisse kreşe ya ücret iadesi yapın yada ben hukuki yollarla cozucem elimde raporlar var diyip o Kristen kurtulun ve lütfen şikayetçi okun bakın bugün sizin çocuğunuza olan yarin başkasının çocuğuna daha ağır şekillerde olabilir

Merhaba kizlar
Kamera kaydı vs isteyin.
Nasıl yok bisey diyip gecebilirler.
Dava acacagım demediniz mi arayıp kresi?

Doktor raporunu alın, kreşe gidin, para falan da vermeyin. Ya kamera kayıtlarını vereceksiniz ya da dava açıcam diyin. Bence çocuğu bruaya göndermeyin. Parayı alıyorlar sonra salıyorlar çayıra bebeleri. 20.000 TLnin karşılığı bu hizmet olmamalı. Madem parayı gözden çıkardınız başka yer bakın derim.

Süper o zaman. İlişkinizi hiç düşünmeden-uğraşmadan kesersiniz.

Back