Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anaokulu Dergisi

mavigul37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
8
0
86
Kastamonu
Arkadaşlar 4 yaşında kreşe giden bir oğlum var. Onun için Anaokulu dergisi almak istiyorum daha önce alanlar varmı. Nasıl çocuklara faydası oluyormu tavsiye ediyromusunuz

canım selam, benim kızım 3 yaşında,boyut yayınlarından "anaokulu" adında dergi çıkıyor...ondan almıştık..evet öğretici ve ikinizin birarada kaliteli vakit geçirmesi için ideal oluyor...ancak kreşe gittiği için, dergi sıkıcı gelir mi bilemiyorum..anaokulunda yapılan maskeleri, eşleştirme oyunlarını yapıyorsunuz..bir de okuyorsun küçük hikayeleri, ve soru soruyorsun cevaplıyor çocuğun...ya da sayıları ve çıkartmalı olarak harfleri öğretiyor...eğer bildiği, öğrendiği konularsa canı sıkılabilir mi bilemiyorm...sevgiler..

eğer çocuğunuz kreşe gidiyorsa ekstradan bi dergi almanıza ve evde eğitim vermenize gerek yok...
onun yerine bol bol resim yapmasını, oyun hamuruyla oynaması, makas ile kesme çalışması yapması, legolar, yapbozlarla oynamasını sağlayınız... harflerin veya rakamların yazılışlarını göstermeyiniz... sadece rakamların, renklerin adlarını söyleyiniz. iş yaparken size yardım etmesini isteyiniz, sorumluluk veriniz... masayı birlikte kurun, 3 tane çatal götürmen gerekiyor gibi rakamları kullanabileğiniz yönergelerle sayıları anlamasını az- çok kavramını kazanmasını sağlayınız... sürekli çocuğunuzla sohbet edin, ona bol bol kitap okuyunuz...

rica ederim yardımcı olabilmişimdir umarım, her hangi bişeye ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya çalışırım... özelden msjda atabilirsiniz

merhaba. benim 5,5 yaşında bir kızım var ve 2,5 yaşından beri kreşe gidiyor. yeterince faaliyet yapıyorlar. ailece bizim tercihimiz tübitak'ın okul öncesi çocuklar için çıkardığı "meraklı minik"dergisi. hem bilgilendirici hem de farklı faaliyet, deney vs. ile çocuğumun ufkunu genişlettiği kanısındayım. bir deneyin derim. sevgiler. a.s.

Merhaba benim kızımda 4 yaşında ve bulunduğum yerde kreşe gönderme gibi bir imkanım yok.sizin bilgilerinize ihtiyacım var hangi dergileri önerirsiniz? Anaokulu dergisi ni beğendim ama sizin de bildiğiniz,daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir dergi varsa paylaşırsanız sevinirim :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…