Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları anaokulu:(anneler bakarmisiniz

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
36
2014 subat dogumlu bir kizim var...hani su eskiden beri varolan ilkokullarin icindeki zorunlu ana okulllari var ya oraya zorunly olarak nezaman baslayacak? lutfen biri bana aciklayabilir mi

2014 subat dogumlu bir kizim var...hani su eskiden beri varolan ilkokullarin icindeki zorunlu ana okulllari var ya oraya zorunly olarak nezaman baslayacak? lutfen biri bana aciklayabilir mi
5 yaşında başlıyor canım benimde kizim var 2014 lu 2019 da gidecekler yani okula

2014 mart doğumlu oğlum
Konuyu okuyunca sizdeki telaşdan az daha kalpten gidiyordum:)
Daha iki senemiz var bildiğim

yaw birden seneye baslayacak sandim ondan bi garip oldumdu:s
Ben bu sene gaza geldim çevremden,az daha yolluyirdum kreşe:)
Ama ben evdeyim bide daha küçük kendini ifade edemiyordu iyiki yollamamışım
Ama 4 tede göndermem
5e girince zaten mecburi:)
Telaş yapma canım yavrucaklar daha yanımızda inşallah:)

Benimde 6 aylık ikizlerim varda şimdi bakışıyoruz boncuk boncuk:)
Uyku istemiyorlarmış:)
Hızlı hızlı yazıyorum ondan yanlış anlaşıldık

Peki siz kreşe göndericekmisiniz?
Ayy valla benimde 30 haftalik ikizlerim var içerde kıpır kıpırlar durmuyorlar hiç bende uyuyamıyorum zaten artık çok ağırlastik:/
canım bilmiyorum ya çok düşkün bana kızım her şeyini benimle yapmak istiyor babasıda yapıyor ama o beni istiyor yapisigiz resmen hep kucak istiyor e artık egilip kalkmasıda iyice zorlaştı versem mi vermesem mi diye düşünüyorum bir yandan ona haksızlık olacak diye üzülüyorum birde 2012 li kızım var o da ilgi istiyor tabii..

Oooo maşallah 4 tane mı olacaklar
Allah'ım nazarlardan korusun inşallah
İkizlerin cinsiyeti ne??
Ya bende doğumdan önce göndereyim evde sıkılacak dedim
Benim oğlum da çok bağlı bana
Sonra servisten alamam kızları evde bırakıp diye vermedim
Ben ikizlere tek bakıyorum
Ama biz doğum sürecinde 2 gece ayrı kaldık
6ay oldu ev ye çıksam annem beni bırakıp gitti diye ağlıyor yavrum
Ben vermeyin derim daha çok küçük çünkü
Bide ikiz kardeş geliyor
Annem kardeşler gelince beni evden gönderdi diye düşünmesin

Ne yap ne et uyu
O yastıkla kanka ol :)
İkizler tek çocuğa benzemiyorlar
Pazar gecesi 3 saat uyudum daha bu saat oldu uyuyacağım

canım benim kizlarin biri 2012li digeri 2014lu biz üçüncü çocuk fikrini küçük 4 yaşına gelince düşünüyorduk ikizler zamansız oldu ev falan taşıyorduk o ara bir suru ağır şey kaldırdım camları sildim tüm evi temizledim herhalde ağır gelmiş olmalı bu kadar iş bayılmışım eşim dr götürdü hemen demesin mi 6 haftalık ikizlere hamilesin diye biz sok reglim hep gecikirdi o yüzden yine öyledir diye düşünmüştüm ama meğer ikizlerim olmuş yani demek isteğim zamansız geldiler kızlarım küçük olduğu için çok çok zor oluyor ikiside bana düşkün hele küçük olanı iyice yapisik bana hep kucak istiyor egilip kalkması iyice zorlaştı artık görenler sen ikiz değil üçüz taşıyorsun diyor kuçuğu gece benimle yatıyor bir bakıyorum karnımın üstüne çıkmış bebeklerin tekmelerine uyanıyorum:)
e öbür kızımda daha 4 yasinda o da ilgi istiyor evdi yemekti temizlikti derken doğurucam bakalım ne zaman yardımcıda yok bir eşim evde olduğu zamanlar elinden geleni yapıyor gerisi bende...aynen canım bende öyle düşünüyorum kardeşler geldi beni attı hissi olmasın napalim dayanicaz artik

bu arada ikizlerim erkek cift yumurta ikizi :))
Rüzgar & Poyraz az kaldı gelecekler

Okul oncesi ogretmeniyim yardimci olmak istedim. Anasinifi Ilkokul bunyesinde bulunan 48-72 aylik cocuklara yarim gun egitim veren, binanin yapilmasina anasinifi ogrencilerin degil ilkokul ogrencilerinin baz alindigi bir siniftir. Anaokulu ise 36-72aylik cocuklara yarim veya tam gun, resmi ya da ozel olarak kurulabilen binanin her ayrintisinda kucuk cocuklarin baz alindigi bir egitim kurumudur. Kresler ise bunlardan farkli olarak egitim kurumu degil sosyal kuruluslardir. 0-3 yas arasina hitap ederler.

Binanın yapılanması derken yaa kusura bakmayın da bugün hicbiseyi anlamıyorum basit anlatsanız

Bende yanlış biliyomuşum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…