Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları anaokulu acil

kendi çocuğunuza kendiniz bakın.daha birini rayına oturtmadan bir de ikinci yolda.garip.

siz herşeyinizi rayına oturtarak yaparsınız hanımefendi.
evet öyle yaparım.size fikir sundum izninizde kendiniz bakın diye ama cevap vermeye tenezzül etmediniz.sizin kendi çocuğunuza bakmaya haliniz yok.doğurun onu da verin babanneye sizin yerinize büyütsünler çocuklatrınızı.

maalesef öz. eşim şu an iş için şehir dışında. şirkette maalesef izin sorunu var doğum iznine çıkacağım için şimdilik çok fazla izin almamaya çalışıyorum zaten 1 saat izin istesek suratlar asılıyor hemen o bir saatte te 70 defa arıyorlar şu ne oldu bu ne oldu diye. aslında annem benden güzel bakıyor o ayrı ama işte ayda bir yapıyor bunu bende artık dayanamıyorum.

iznimde zaten kendim bakacağım iznime daha bir ay var maalesef. ben burda anaokulu için fikir almaya konu açtım sizin gereksiz egolarınızı tatmin etmek için değil.

kızınız üç yaşında değil mi? kreş yaşına gelmiş,o zaman uygun fiyatlı bir yer bulunabilir yarım günlüğüne gönderebilirsiniz.tam gün olursa eve bebek geldi beni istemiyorlar düşüncesi oluşabilir ama yarım gün hem ona,hem size,hem de annenize çok iyi gelecektir

Benim de kızıma annem bakıyor,sizinkinden 1 yaş küçük. Bence doğum yaklaşırken anaokulu iyi bir fikir değil, 1 ay daha sabredin.Annenizle uzlaşmaya,tatlı dille konuşmaya çalışın. Bir de öz torununa nasıl bu şekilde davranabilir ki,çok şaşırdım.Keşke kreşi çok önce düşünseydiniz

kreşi çok uzun zamandır düşünüyorum ama maddi durumu ayarlayamamıştık. ama ne olursa olsun yarın vereceğim okula. Annem tatlı dilden anlayan bir insan değil öyle olsa 3 yaşındaki çocuğa bunu yaparmıydı?

Yani haklısınız da belki bakmak istemediği için sizin yanınızda öyle davranıyordur,siz işteyken güzel bakıyordur? Yoksa normalde de mi böyle gaddar? Kızınız onun yanındayken nasıl, gitmek istemiyor mu onun yanına?

Ankarada iseniz belediyenin kreşleri güzelmiş fıyatınında da uygun olduğunu biliyorum

ikinci cocuguda annem bakar diye mi hamile kaldiniz

uzgunum anneniz belki cok fevri ama haklida
yani cocugunuza bakmak zorunda degil
kaldiki cocuk bakmak kolay degil
anneniz size bakmis bu yasa getirmis evlendirmis
torun sevmek ister bakmak degil
yani herkes farkli
krese verin tabi cocugunuzu
maddi olarak butcenize göre biryer bakarsiniz
hem madem durumunuz yok
ikinciyi neden yapiyorsunuz

ben durumumuz yok demedim maddi olarak şu ana kadar ayarlayamadık veremedik dedim. tabiiki benim çocuğuma bakmak zorunda değil. ikinci çocukta tamamen benim tercihim anneme güvenerekta yapmıyorum zaten. doğumdan sonra çalışmayacağım herşey planlı yani.. nedir bu düşmanca tavır anlamış değilim.

kızım annaneyi seviyor. sürekli biryerlere gidiyorlar beraber onu asla yanından ayırmaz. sıkıntısı benimle çocuktan çıkarıyo işte

kızım annaneyi seviyor. sürekli biryerlere gidiyorlar beraber onu asla yanından ayırmaz. sıkıntısı benimle çocuktan çıkarıyo işte
Çocuk ona bakan kişinin aynasıdır bence. Annenizin siz yokkenki tavırları o kadar gaddar değildir,anlattığınız gibi olsa kızınız o kadar bağlı olmazdı. Sizle sıkıntısı varsa biraz da kendinizi sorgulasanız.Siz suçlusunuz demiyorum yanlış anlamayın ama iş siz de bitiyor

Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.
Yemek vermediğinden endişelinisiniz.
Size kızıp kolundan tutup fırlatıyor anneniz.
Ve sizden güzel bakıyor..
Bir de şunu anlayamıyorum.
Evladınızdan bahsederken çocuğu hafta sonu alıyoruz ifadesi kullanmışsınız.
Kedi mi bu?
Elbette ki alacaksınız bakacaksınız..
Sanki lütfetmişsiniz...

Kolaylıklar dilerim.
Anaokulu yetkilisine sorsaydınız keşke, hepsi aynı prosedürü uygulamıyor çünkü.
Benim kızimda başladı kreşe, kırtasiye yada demirbaş vb ödeme yapmadım ama her ay yemek listrsini verirken ufak tefek, tuvalet kağıdi, ıslak mendil vb şeyler istiyorlar. Geçen ay 4 rulo tuvalet kağıdı, 2 rulo havlu kağıt ,2 paket ıslak mendil istediler mesela.
Bunların dışında yedek kıyafet, tam günse nevresim, pijama, diş fırçası ve macun bırakmanız gerekiyor.

allah aşkına yorum yapmak için yorum yapmayın. tutarsız birşey göremiyorum ben yazdıklarımda. ben akşamlarıda haftasonlarıda çocuğumu hep aldım dedim çünkü süreklimi orada diye sormuşlar. evet lafımın arkasındayım benden daha iyi bakıyor ama bazen böyle yapıyor beni sürekli çocukla tehdit ediyor. şu an zor durumdayım ve fikir istedim. beni yargılayın demedim. çocuğumu bir anaokuluna yerleştireyim ondan sonra istediğinizi yazın cevabınızı vereyim sorun değil.

1 ay daha baksın sonra siz bakarsınız diyeceğim de son haftalarda çocuk bakmak cok zor oluyor
en iyisi kreş, doğuma 2 ay var, evden gönderildim diye düşünmez, asıl doğduktan sonra bakamaz, yollarsanız olmaz. evde bebek varken buyuk çocuk cok zor oluyor. bebek sürekli uyumak istiyor ve çocuk uyutmuyor ses yaparak

Okul ogretmenniyle konusun bir kac ay icin fazla kırtasiye malzemeleri aldirmasin.durumunuzu anlatin.anlayis gösterecektir muhakkak. ilk iki gun hic olmazsa iki saat izin alip okulda cocugunuzun yaninda kalmanizi tavsiye ederim kendini atilmis birakilmis hissetmesin yavrum.o daha minik bunlari düşün canim.asla annene baktirma annen de olsa bu sekilde davranmamaliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…