siz herşeyinizi rayına oturtarak yaparsınız hanımefendi.kendi çocuğunuza kendiniz bakın.daha birini rayına oturtmadan bir de ikinci yolda.garip.
evet öyle yaparım.size fikir sundum izninizde kendiniz bakın diye ama cevap vermeye tenezzül etmediniz.sizin kendi çocuğunuza bakmaya haliniz yok.doğurun onu da verin babanneye sizin yerinize büyütsünler çocuklatrınızı.siz herşeyinizi rayına oturtarak yaparsınız hanımefendi.
maalesef öz. eşim şu an iş için şehir dışında. şirkette maalesef izin sorunu var doğum iznine çıkacağım için şimdilik çok fazla izin almamaya çalışıyorum zaten 1 saat izin istesek suratlar asılıyor hemen o bir saatte te 70 defa arıyorlar şu ne oldu bu ne oldu diye. aslında annem benden güzel bakıyor o ayrı ama işte ayda bir yapıyor bunu bende artık dayanamıyorum.yemek bile vermemek! yok artık!
çalışma şartlarınızı bilmiyorum ancak ya siz ya babası izin alabiliyorsanız alın ve kızınıza bir süre kendiniz bakın.bu arada da bir kreş-anaokulu bulun.bu nasıl anneanne ya,şaka mı bu?
neden annenize,böyle bir kadına emanet ediyorsunuz kızınızı? öz dimi anneniz?
iznimde zaten kendim bakacağım iznime daha bir ay var maalesef. ben burda anaokulu için fikir almaya konu açtım sizin gereksiz egolarınızı tatmin etmek için değil.evet öyle yaparım.size fikir sundum izninizde kendiniz bakın diye ama cevap vermeye tenezzül etmediniz.sizin kendi çocuğunuza bakmaya haliniz yok.doğurun onu da verin babanneye sizin yerinize büyütsünler çocuklatrınızı.
maalesef öz. eşim şu an iş için şehir dışında. şirkette maalesef izin sorunu var doğum iznine çıkacağım için şimdilik çok fazla izin almamaya çalışıyorum zaten 1 saat izin istesek suratlar asılıyor hemen o bir saatte te 70 defa arıyorlar şu ne oldu bu ne oldu diye. aslında annem benden güzel bakıyor o ayrı ama işte ayda bir yapıyor bunu bende artık dayanamıyorum.
kreşi çok uzun zamandır düşünüyorum ama maddi durumu ayarlayamamıştık. ama ne olursa olsun yarın vereceğim okula. Annem tatlı dilden anlayan bir insan değil öyle olsa 3 yaşındaki çocuğa bunu yaparmıydı?Benim de kızıma annem bakıyor,sizinkinden 1 yaş küçük. Bence doğum yaklaşırken anaokulu iyi bir fikir değil, 1 ay daha sabredin.Annenizle uzlaşmaya,tatlı dille konuşmaya çalışın. Bir de öz torununa nasıl bu şekilde davranabilir ki,çok şaşırdım.Keşke kreşi çok önce düşünseydiniz
Yani haklısınız da belki bakmak istemediği için sizin yanınızda öyle davranıyordur,siz işteyken güzel bakıyordur? Yoksa normalde de mi böyle gaddar? Kızınız onun yanındayken nasıl, gitmek istemiyor mu onun yanına?kreşi çok uzun zamandır düşünüyorum ama maddi durumu ayarlayamamıştık. ama ne olursa olsun yarın vereceğim okula. Annem tatlı dilden anlayan bir insan değil öyle olsa 3 yaşındaki çocuğa bunu yaparmıydı?
Ankarada iseniz belediyenin kreşleri güzelmiş fıyatınında da uygun olduğunu biliyorumkreşi çok uzun zamandır düşünüyorum ama maddi durumu ayarlayamamıştık. ama ne olursa olsun yarın vereceğim okula. Annem tatlı dilden anlayan bir insan değil öyle olsa 3 yaşındaki çocuğa bunu yaparmıydı?
ben durumumuz yok demedim maddi olarak şu ana kadar ayarlayamadık veremedik dedim. tabiiki benim çocuğuma bakmak zorunda değil. ikinci çocukta tamamen benim tercihim anneme güvenerekta yapmıyorum zaten. doğumdan sonra çalışmayacağım herşey planlı yani.. nedir bu düşmanca tavır anlamış değilim.ikinci cocuguda annem bakar diye mi hamile kaldiniz
uzgunum anneniz belki cok fevri ama haklida
yani cocugunuza bakmak zorunda degil
kaldiki cocuk bakmak kolay degil
anneniz size bakmis bu yasa getirmis evlendirmis
torun sevmek ister bakmak degil
yani herkes farkli
krese verin tabi cocugunuzu
maddi olarak butcenize göre biryer bakarsiniz
hem madem durumunuz yok
ikinciyi neden yapiyorsunuz
kızım annaneyi seviyor. sürekli biryerlere gidiyorlar beraber onu asla yanından ayırmaz. sıkıntısı benimle çocuktan çıkarıyo işteYani haklısınız da belki bakmak istemediği için sizin yanınızda öyle davranıyordur,siz işteyken güzel bakıyordur? Yoksa normalde de mi böyle gaddar? Kızınız onun yanındayken nasıl, gitmek istemiyor mu onun yanına?
maalesef İstanbul'dayımAnkarada iseniz belediyenin kreşleri güzelmiş fıyatınında da uygun olduğunu biliyorum
Çocuk ona bakan kişinin aynasıdır bence. Annenizin siz yokkenki tavırları o kadar gaddar değildir,anlattığınız gibi olsa kızınız o kadar bağlı olmazdı. Sizle sıkıntısı varsa biraz da kendinizi sorgulasanız.Siz suçlusunuz demiyorum yanlış anlamayın ama iş siz de bitiyorkızım annaneyi seviyor. sürekli biryerlere gidiyorlar beraber onu asla yanından ayırmaz. sıkıntısı benimle çocuktan çıkarıyo işte
maalesef öz. eşim şu an iş için şehir dışında. şirkette maalesef izin sorunu var doğum iznine çıkacağım için şimdilik çok fazla izin almamaya çalışıyorum zaten 1 saat izin istesek suratlar asılıyor hemen o bir saatte te 70 defa arıyorlar şu ne oldu bu ne oldu diye. aslında annem benden güzel bakıyor o ayrı ama işte ayda bir yapıyor bunu bende artık dayanamıyorum.
hanımefendi çok güzel yazmışsınızda bende zaten memnun etmeye çalışıyorum. bir dediği iki olmuyor. akşamları hafta sonları çocuğu sürekli alıyoruz. bir hafta sonu evde oturup dinlenemedim ben sürekli biryerlere sürüklüyor gıkım çıkmıyor. hafta sonu nişana gideceğiz dedi gideceğimiz yerde iki sokak üstümüzde . dediği saatten 10 dakika geç geldim diye ne şeregfsizliğim kaldı ne karaktersizliğim. kızımıda tuttu kolundan kapıya fırlattı ben daha ne yapayım yani.
özveri olarak bahsetmedim ki 7/24 annemde değil bunalıcak sıkılacak bir durumu yok anlamında. zaten kızım da öyle problemli bir çocuk değil ki kendi kendine oyanayan acıktığında söyleyen nereye çeksen oraya giden bir çocuk. sadece annemin yaptığı zoruma gidiyor. her seferinde beni çocukla tehtid etmesi. eminim şu an çocuğa yemek bile vermemiştir içim içimi yiyor şu an.
Kolaylıklar dilerim.kızlar merhaba
daha önce yazmışımdır muhtemelen. Kızıma annem bakıyor ama en ufak birşeyden nem kapıp getirme çocuğunu artık bakmayacağım deyip duruyor. istediği birşey olmadımı hemen çocukla tehtid ediyor. hafta sonu yine aynı şeyi yaptı.
bu sabah babam gelip aldı kızımı bakmayacağım neden getirdin demiiş utanmasa 3 yaşında çocuğu sokağa atacak ki atarda. babam işe gitmemiş kızıma bakıyor bugün.
bende şimdi evime yakın bir anaokulu buldum. yarın kızımı yazdıracağım yada bu akşam bilmiyorum. maddi olarak bizi çok sarsacak çünkü ay sonu bende doğum iznine çıkıyorum.
anaokulunda çok şey isterlermi acaba fikri olan varmı.
çok zor durumda kaldım..
Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.
Yemek vermediğinden endişelinisiniz.
Size kızıp kolundan tutup fırlatıyor anneniz.
Ve sizden güzel bakıyor..
Bir de şunu anlayamıyorum.
Evladınızdan bahsederken çocuğu hafta sonu alıyoruz ifadesi kullanmışsınız.
Kedi mi bu?
Elbette ki alacaksınız bakacaksınız..
Sanki lütfetmişsiniz...