- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.671
hanımefendi çok güzel yazmışsınızda bende zaten memnun etmeye çalışıyorum. bir dediği iki olmuyor. akşamları hafta sonları çocuğu sürekli alıyoruz. bir hafta sonu evde oturup dinlenemedim ben sürekli biryerlere sürüklüyor gıkım çıkmıyor. hafta sonu nişana gideceğiz dedi gideceğimiz yerde iki sokak üstümüzde . dediği saatten 10 dakika geç geldim diye ne şeregfsizliğim kaldı ne karaktersizliğim. kızımıda tuttu kolundan kapıya fırlattı ben daha ne yapayım yani.
özveri olarak bahsetmedim ki 7/24 annemde değil bunalıcak sıkılacak bir durumu yok anlamında. zaten kızım da öyle problemli bir çocuk değil ki kendi kendine oyanayan acıktığında söyleyen nereye çeksen oraya giden bir çocuk. sadece annemin yaptığı zoruma gidiyor. her seferinde beni çocukla tehtid etmesi. eminim şu an çocuğa yemek bile vermemiştir içim içimi yiyor şu an.
gerçekten çok feci oldu içim yemek vermemek ne demek ya? bence siz yarım gün kreşe yazdırın, 1 ay daha anneniz yarım güne dayansın sonra da zaten evdesiniz yarım gün siz bakarsınız.