Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları anaokulu acil

hanımefendi çok güzel yazmışsınızda bende zaten memnun etmeye çalışıyorum. bir dediği iki olmuyor. akşamları hafta sonları çocuğu sürekli alıyoruz. bir hafta sonu evde oturup dinlenemedim ben sürekli biryerlere sürüklüyor gıkım çıkmıyor. hafta sonu nişana gideceğiz dedi gideceğimiz yerde iki sokak üstümüzde . dediği saatten 10 dakika geç geldim diye ne şeregfsizliğim kaldı ne karaktersizliğim. kızımıda tuttu kolundan kapıya fırlattı ben daha ne yapayım yani.

özveri olarak bahsetmedim ki 7/24 annemde değil bunalıcak sıkılacak bir durumu yok anlamında. zaten kızım da öyle problemli bir çocuk değil ki kendi kendine oyanayan acıktığında söyleyen nereye çeksen oraya giden bir çocuk. sadece annemin yaptığı zoruma gidiyor. her seferinde beni çocukla tehtid etmesi. eminim şu an çocuğa yemek bile vermemiştir içim içimi yiyor şu an.

gerçekten çok feci oldu içim yemek vermemek ne demek ya? bence siz yarım gün kreşe yazdırın, 1 ay daha anneniz yarım güne dayansın sonra da zaten evdesiniz yarım gün siz bakarsınız.

altını bile değiştirmemeiş çocuğun bugün. babam üst kattaki komşuya götürmüş değiştirtmeye. kızım komşuya Ayşe nolur beni ananeme gönderme defol git diyo istemiyor beni diyormuş. sinirimden ağlıyorum sabahtan beri...

Sinirlenince cocugu ac birakacagindan, sokaga atacagindan korktugunuz, size kizip cocugun butun gun altini degistirmeyen, bakmayan bir anneniz var ve sizden iyi bakiyor oyle mi, cidden uzuldum su an...
bence de hemen krese verin en azindan hazirana kadar devam eder, cogu yaz boyunca da yaz okulu adi altinda devam ediyorlar. Kirtasiye ücreti bazilarina dahil bazilarinda ek olarak aliniyor, bunu kendileriyle gorusmelisiniz.

altını bile değiştirmemeiş çocuğun bugün. babam üst kattaki komşuya götürmüş değiştirtmeye. kızım komşuya Ayşe nolur beni ananeme gönderme defol git diyo istemiyor beni diyormuş. sinirimden ağlıyorum sabahtan beri...

öyle bir anne için nasıl benden iyi bakıyor diyorsunuz orayı anlamadım ben..

neden kreşe vermiyorsunuzki,bu özveri işi gönül işidir..zaten bu şekilde o çocukçağızın psikolojisi bozulur..ben olsaydım hemen kreşe verirdim..hem yaşıtlarıyla sosyal ortam ona iyi gelecektir..

kızım annaneyi seviyor. sürekli biryerlere gidiyorlar beraber onu asla yanından ayırmaz. sıkıntısı benimle çocuktan çıkarıyo işte
sorunu sizinle olsa çocuktan çıkarmazdı..el çocuğu bile olsa altı pis bırakılmaz..bakmak istemiyorsa zorlamayın..

ben annelerin buna zorunluymuş gibi bakmasına karşıyım kadın zaten hayatı boyunca büyütmüş yedirmiş gezdirmiş bizi bidebyaşlanınca çoçugumu gezdiricek asla böyle bişey isteyemem annen bunalmıştır sürekli bir bebekle uğraşıyor gezemiyor sürekli yemeğini yap bak zaten yolun yarısında ondan sitem etmiştir en güzel anaokuluna verin

bütün gün alt değiştirmemek ne demek? ayrıca bu yaşa kadar tuvaleti öğretmeliydi anneniz, siz çalıştığınıza göre bu görev onundu sanıyorum, onu da yapmamış, bezli kabul etmeyen kreşler var, bunu arastırın

El kadar çocuğa yapılacak şey mi bu? Acil kreşe yolla. Hangi semttesin?

Hangi semttesiniz ona göre uygun kreş önerelim. Levent civarında arkadaşımın kreşi var hem fiyatları diğerlerine göre uygun hemde bezli kabul ediyorlar ve kırtasiye falan istemezler bu tarihte.
Onun dışında da bir çok semtte kreş araştırmıştım yazarsanız daha somut önerilerde bulunabiliriz.

Alelacele okul bakmak yerine annenizin "nem kaptığı o en ufak şey" üzerinde durup gönlünü alsanız?
Çocuğunuz bu ani değişime hazır mı?
Üstelik okullar kapanmak üzere, siz de doğum yapacaksınız. Sandığınız kadar kolay bir süreç değil okula ilk adım.
Bazen büyükler bizim tahmin bile edemediğimiz şeylere alınabilirler. Hele ki bütün gün evde çocukla bu yaşta kolay değil.
H.sonu ya da akşamüzeri alıp annenizi bir çay içmeye çıkarın, bir iki ufak hediye alın, sıkıntılarınızı konuşun.
Muhtemelen "bunu benim görevim sanıyorlar" diye düşünüyordur. Hele bir de yaptığının karşılığını bir iki gönül almayla bulamadığı fikrindeyse, üstüne menapoz da kapıdaysa...
Problem odaklı gitmelisiniz, öfkeyle hareket etmeyin, sakinleşin.
"Ben de yoruluyorum, hamileyim, çalışıyorum" diyorsunuz, haklısınız fakat anneniz yüzünden değil bunlar, hayat bu.
Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza, okul fikrini bir daha gözden geçirin derim. Zamanlama çok da iyi değil.
Selamlar, sevgiler...

Hepinize çok tesekkur ederim . okula kaydini yaptirdim yarin sabah basliyor. Bezli kabul ettiler fiyat uygun kirtasiye istemediler.

allah aşkına yorum yapmak için yorum yapmayın. tutarsız birşey göremiyorum ben yazdıklarımda. ben akşamlarıda haftasonlarıda çocuğumu hep aldım dedim çünkü süreklimi orada diye sormuşlar. evet lafımın arkasındayım benden daha iyi bakıyor ama bazen böyle yapıyor beni sürekli çocukla tehdit ediyor. şu an zor durumdayım ve fikir istedim. beni yargılayın demedim. çocuğumu bir anaokuluna yerleştireyim ondan sonra istediğinizi yazın cevabınızı vereyim sorun değil.

Eğer anneniz çocuğunuza sizden daha iyi bakıyorsa sizin anneliğinizden dolayı çocuklarınıza üzüldüm.
Hiçbir anne ya da annane çocuğun kolundan tutup fırlatmamalı.
Aç mı tok mu endişe edilmemeli..
Çocuk üzerinden tehdit edilmemeli.
Zor durumda olduğunuz belli.
Gerçekten üzüldüm çocuğunuz adına..

X