- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.671
hanımefendi çok güzel yazmışsınızda bende zaten memnun etmeye çalışıyorum. bir dediği iki olmuyor. akşamları hafta sonları çocuğu sürekli alıyoruz. bir hafta sonu evde oturup dinlenemedim ben sürekli biryerlere sürüklüyor gıkım çıkmıyor. hafta sonu nişana gideceğiz dedi gideceğimiz yerde iki sokak üstümüzde . dediği saatten 10 dakika geç geldim diye ne şeregfsizliğim kaldı ne karaktersizliğim. kızımıda tuttu kolundan kapıya fırlattı ben daha ne yapayım yani.
özveri olarak bahsetmedim ki 7/24 annemde değil bunalıcak sıkılacak bir durumu yok anlamında. zaten kızım da öyle problemli bir çocuk değil ki kendi kendine oyanayan acıktığında söyleyen nereye çeksen oraya giden bir çocuk. sadece annemin yaptığı zoruma gidiyor. her seferinde beni çocukla tehtid etmesi. eminim şu an çocuğa yemek bile vermemiştir içim içimi yiyor şu an.
altını bile değiştirmemeiş çocuğun bugün. babam üst kattaki komşuya götürmüş değiştirtmeye. kızım komşuya Ayşe nolur beni ananeme gönderme defol git diyo istemiyor beni diyormuş. sinirimden ağlıyorum sabahtan beri...
neden kreşe vermiyorsunuzki,bu özveri işi gönül işidir..zaten bu şekilde o çocukçağızın psikolojisi bozulur..ben olsaydım hemen kreşe verirdim..hem yaşıtlarıyla sosyal ortam ona iyi gelecektir..altını bile değiştirmemeiş çocuğun bugün. babam üst kattaki komşuya götürmüş değiştirtmeye. kızım komşuya Ayşe nolur beni ananeme gönderme defol git diyo istemiyor beni diyormuş. sinirimden ağlıyorum sabahtan beri...
sorunu sizinle olsa çocuktan çıkarmazdı..el çocuğu bile olsa altı pis bırakılmaz..bakmak istemiyorsa zorlamayın..kızım annaneyi seviyor. sürekli biryerlere gidiyorlar beraber onu asla yanından ayırmaz. sıkıntısı benimle çocuktan çıkarıyo işte
El kadar çocuğa yapılacak şey mi bu? Acil kreşe yolla. Hangi semttesin?altını bile değiştirmemeiş çocuğun bugün. babam üst kattaki komşuya götürmüş değiştirtmeye. kızım komşuya Ayşe nolur beni ananeme gönderme defol git diyo istemiyor beni diyormuş. sinirimden ağlıyorum sabahtan beri...
allah aşkına yorum yapmak için yorum yapmayın. tutarsız birşey göremiyorum ben yazdıklarımda. ben akşamlarıda haftasonlarıda çocuğumu hep aldım dedim çünkü süreklimi orada diye sormuşlar. evet lafımın arkasındayım benden daha iyi bakıyor ama bazen böyle yapıyor beni sürekli çocukla tehdit ediyor. şu an zor durumdayım ve fikir istedim. beni yargılayın demedim. çocuğumu bir anaokuluna yerleştireyim ondan sonra istediğinizi yazın cevabınızı vereyim sorun değil.