• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokullarında kahvaltı kalktı mı ?

pratik123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2023
1.303
1.939
48
32
Deprem bölgesi dışında verilmeyecek dendi bize ve evden gönderiyoruz. Yeni açılan bir okul bu yüzden bizi mi isletiyorlar merak ettim internette net bı haber de yok.

Eğer doğru ise bu durum tasarruf tedbirlerine masumların rizkindan kısarak başlamaları beni üzdü

Deprem bölgesi dışında verilmeyecek dendi bize ve evden gönderiyoruz. Yeni açılan bir okul bu yüzden bizi mi isletiyorlar merak ettim internette net bı haber de yok.

Eğer doğru ise bu durum tasarruf tedbirlerine masumların rizkindan kısarak başlamaları beni üzdü

anaokullarını ücretsiz yaptılar. O ödenen ücretin içinde kahvaltı da vardı.

Evet kalktı , aidatta kalkti

kahvaltı kısmını bilmiyorum ama aidat kalktı. Aidat ile hocalar temizliğe gelen ablanın parasını ödüyordu. Şimdi nasıl olacak bilmiyorum.

Evet maalesef..

Sadece deprem bölgesindeki okullarda devam edecek

Aidat kalksa ne olacak. Yüklü bağışlarla o açık fazlasıyla kapatıldı.

Bağış almıyorlar ki. 2 yıl gitti anaokuluna verdiğim bağış 200tl. Adrese dayalı çıkan okullarda mecbur kayıt yapıyorlar. Adresin hariç bir yere gidersen bağış istiyorlar

Bağış almıyorlar ki. 2 yıl gitti anaokuluna verdiğim bağış 200tl. Adrese dayalı çıkan okullarda mecbur kayıt yapıyorlar. Adresin hariç bir yere gidersen bağış istiyorlar
Bazı okullar almadı. Çoğu okul aldı

Back