Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası anane mi bakıcı mı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

bu kadar ön yargılı olmayın lütfen.ben bakıcıyım ve hiçbir zaman ailelerlede bebişlerimlede sorun yaşamadım,Allah a şükür.güven vermeyen insanlarla sırf mecburiyetten anlaşıp daha sonra sorun yaşıyor insanlar..hepsi bir yana ben hep şunu düşündüm,çalıştığım evlerde kamera var mı yok mu bilmiyorum,ama şunu biliyorumki Allah beni kameranın göremeyeceği yerde dahi görüyor ve bu bebiş bana onun emaneti..

Arkadaşlar bence bir çocuğa ne olursa olsun annesi bakmalı.Şimdi ''öyle olmuyor işte'' diyenlerinizi duyar gibi oluyorum.Ama işe bi de şu açıdan bakmakta fayda var.Yaş gereği zaten herkes belli bir yaştan önce emekli olamayacak.O yaşa kadar da mutlaka iş gününüzü doldurmuş olursunuz.Bence kırın dizinizi ve evde oturun.Çalışıpta 2-3 bin lira maaş alırsınız ona bişey diyemem.Amaaa 1 lira alıpta onun 700-800 lirasını bakıcıya yada kreşe verince insan bir düşünüyor.Evde oturmayı yada çocuğuna bakmayı gözü yemiyor gibi oluyor o zaman.O miniklerin BİZE annelerine ihtiyaçları var.Ben de okudum iş hayatına atılmayı herşeyden çok istedim.Ama oğlum doğunca erteledim.3 yaşına kadar kırıp dizimi oturdum ve çocuğumu yetiştirdim.Bakın YETİŞTİRDİM diyorum.Ne çoğu bakıcının yaptığı gibi sadece baktım,ne de yaşlıalrımız gibi ağlamasın diye her istediğini yaptım.Çalışmanız o miniğin hayatından kopardığınız anılara değecekse çalışın...

Mesajı geç gördüm ama bunun için annelerin çalışmasına gönlüm razı gelmiyor bir türlü.Keşke anneler çalışmak zorunda kalmasaAnne vursa çocuğa okadar koymaz ama yabancı vurunca annenin vurduğu gibi olmaz.Anne vbursa 2 dk sonra döner gönlünü alır sever.

Herkes sizin gibi olsa keşke:).Düşünceniz takdir edilesi:)

kızım 14 aylık işe başladığıma 1 ay oldu ilk günlerde çok kkorkmuştum ama endişem bakıcıdan deil ananesi neyse bakıcı da aynı ama 8 yıl aradık ve ben mecburiyyen işe tekrar başladım (hiç istemesemde) bebeğimin piskolojisinin bozulacağından çok korktum sadece 1. gün bakıcısını zorlamış sonra meme emdiği için geceleride benim gitmem korkusuyla uyku bozuklukları oldu ama şimdi oda abende gayet halimizden memnunuz yavrum hafta sonları babası ve yanında olduğumuz için o kadar mutlu oluyorki (bakıcınızdan memnunsanız çalışmak işte olmak güzel)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…