canım erken doğmuştu ya bebişim daha ufak yaa yani yeme düzeni filan oturmadı daha çok özbakıma ihtiyacı var ama dualrınız umarım bize bebeğime ulaşırda hayırlısı olur nasıl ağlıyorum bir bilseniz kaset koyuyorum bende eve bakıcı nın bağırdığını babası dinlemiş ondanda fena oldum 3 e gelsin vericem krelşe
canım benim komşum var 4 yıl apartmanımızdaki drun kızına baktı, kendi çocuğuna baktığı gibi baktı, zaten çocuk annesi gelse bile bakıcısına sizde kalabilir miyim diyo,muhit uygunsa belki bakar, batıkentteyiz biz,siz nerdesinizheryere haber saldık referansı olan tanıdık biri olsun diye ilandakiler muhit olark uymuyor ankara büyük şehir malum hayırlısı olsun ne diyelim yeni taşınacağımız yeri de hi,ç bilmiyor tanımıyoruz çok büyük bir site işte böyle kızlar tüp bebkle 7 aylık ne zorlu mücadeleden sonra kavuştuk biz derin e ama onlar ne anlar bunumafoldumben
canım benim komşum var 4 yıl apartmanımızdaki drun kızına baktı, kendi çocuğuna baktığı gibi baktı, zaten çocuk annesi gelse bile bakıcısına sizde kalabilir miyim diyo,muhit uygunsa belki bakar, batıkentteyiz biz,siz nerdesiniz
canım benim komşum var 4 yıl apartmanımızdaki drun kızına baktı, kendi çocuğuna baktığı gibi baktı, zaten çocuk annesi gelse bile bakıcısına sizde kalabilir miyim diyo,muhit uygunsa belki bakar, batıkentteyiz biz,siz nerdesiniz
kesinlikle ailenizden birine baktırmanızı tavsiye ederim ben bu öğle tatilinde eve gittiğimde şok geçirdim. alper ve bakıcı ablası evde yalnız idi.. alper yanlışlıkla lazımlığına çiş yapınca antrede ablasının ayağına dökmüş sanırım.. alpere baktığımda sağ yanağı ve kulağı kıpkırmızı idi. alper ne oldu sana dedim ağlamış belli gözlüklerinin camında göz yaşı vardı. bişey olmadı çiş yaptı döktü bez arıyorum falan dedi ve alperle beni hiç yalnız bırakmadı.. tabi benim suratım anında düştü alper bana öle sıkı sarıldı kii korkmuş zaten belli.. sürekli bana bakıyor hiç gözlerini gözlerimden ayırmıyor alper ne oldu niye bakıyorsun dediğimde bakıyom anne işe gitmee diyor ve ablasını hiç istemiyor logo larını odasına taşımış belki ondan olmuştur falan başladı ama belli vurmuş logo taşıma olayı değill işe geldim ağladım ağladım şimdii.. ne yapıcammm ben şimdi yaaaaaaaaa ne zahmetlerle dünyaya getir sen gelsinn elin bakıcısı benim çocuğuma vursun bu ayın 6 sında idi maaşı bu akşam iş çıkışı maaşını vericem ve göndericem ne olursa olsun ... 3 yaşında olacaklar daha yüksek sesle konuşmadımm hafif sesimi yükseltsem ağlarlar zatii hiç alışık değiller.. çocuğumun pskolojisi bozulacak diye korkuyorumm bunu yazmamın sebebii çok iyi gözlemleyin yada kamera yerleştirin biryerlere benden size tavsiyee ay çok kötü oldum yaa içim acıyorr .. en iyisi aileden birinin bakması kayınvalidem akına bakıyor annemde alpere bakıyordu ama bahçe işleri var bu kışta kivileri çoğaldı imkansız bakamayacakk.. işte bu öğlen bu başıma geldiii
merhaba msj okudum allah yardım etsin zor bir durum bende 2yıl bebek baktım ama kendi çocugumdan ayırt etmedim inşallah insanlıklı birini bulursunuzkesinlikle ailenizden birine baktırmanızı tavsiye ederim ben bu öğle tatilinde eve gittiğimde şok geçirdim. alper ve bakıcı ablası evde yalnız idi.. alper yanlışlıkla lazımlığına çiş yapınca antrede ablasının ayağına dökmüş sanırım.. alpere baktığımda sağ yanağı ve kulağı kıpkırmızı idi. alper ne oldu sana dedim ağlamış belli gözlüklerinin camında göz yaşı vardı. bişey olmadı çiş yaptı döktü bez arıyorum falan dedi ve alperle beni hiç yalnız bırakmadı.. tabi benim suratım anında düştü alper bana öle sıkı sarıldı kii korkmuş zaten belli.. sürekli bana bakıyor hiç gözlerini gözlerimden ayırmıyor alper ne oldu niye bakıyorsun dediğimde bakıyom anne işe gitmee diyor ve ablasını hiç istemiyor logo larını odasına taşımış belki ondan olmuştur falan başladı ama belli vurmuş logo taşıma olayı değill işe geldim ağladım ağladım şimdii.. ne yapıcammm ben şimdi yaaaaaaaaa ne zahmetlerle dünyaya getir sen gelsinn elin bakıcısı benim çocuğuma vursun bu ayın 6 sında idi maaşı bu akşam iş çıkışı maaşını vericem ve göndericem ne olursa olsun ... 3 yaşında olacaklar daha yüksek sesle konuşmadımm hafif sesimi yükseltsem ağlarlar zatii hiç alışık değiller.. çocuğumun pskolojisi bozulacak diye korkuyorumm bunu yazmamın sebebii çok iyi gözlemleyin yada kamera yerleştirin biryerlere benden size tavsiyee ay çok kötü oldum yaa içim acıyorr .. en iyisi aileden birinin bakması kayınvalidem akına bakıyor annemde alpere bakıyordu ama bahçe işleri var bu kışta kivileri çoğaldı imkansız bakamayacakk.. işte bu öğlen bu başıma geldiii
Merhaba arkadaşlar;
Bebeğim 7 aylık olduğunda işe dönüş yapacağım. Sizce bebeğimi ananesine mi yoksa bakıcıya mı emanet edeyim?
Cevaplarınız için şimiden teşekkürler,,
tabiki annenize benim ölmeseydi anneciğim hiç düşünmez dim bile benim bakıcılarala olan sorunlarımı bir dinleseniz zaten ben bakıcıdan memnun olan birini hiç duymadımda görmedi,mde yada anneniz yorulmasın derseniz bakıcıya nezaret eder
eşim çalış diye tutturdu kızım 9 aylık. babaannesi 60 yaşında kızım çok hareketli annem bakar diyor birde. kendi annem se 45 yaşında ama bakmak istemiyor diğerine ben bırakamıyorum. keşke hiçbir anne çalışmak zorunda kalmasa. çalışmaya mecbur olmak durumu çok zor mafoldumben
Merhaba arkadaşlar;
Bebeğim 7 aylık olduğunda işe dönüş yapacağım. Sizce bebeğimi ananesine mi yoksa bakıcıya mı emanet edeyim?
Cevaplarınız için şimiden teşekkürler,,
merhabakesinlikle ailenizden birine baktırmanızı tavsiye ederim ben bu öğle tatilinde eve gittiğimde şok geçirdim. alper ve bakıcı ablası evde yalnız idi.. alper yanlışlıkla lazımlığına çiş yapınca antrede ablasının ayağına dökmüş sanırım.. alpere baktığımda sağ yanağı ve kulağı kıpkırmızı idi. alper ne oldu sana dedim ağlamış belli gözlüklerinin camında göz yaşı vardı. bişey olmadı çiş yaptı döktü bez arıyorum falan dedi ve alperle beni hiç yalnız bırakmadı.. tabi benim suratım anında düştü alper bana öle sıkı sarıldı kii korkmuş zaten belli.. sürekli bana bakıyor hiç gözlerini gözlerimden ayırmıyor alper ne oldu niye bakıyorsun dediğimde bakıyom anne işe gitmee diyor ve ablasını hiç istemiyor logo larını odasına taşımış belki ondan olmuştur falan başladı ama belli vurmuş logo taşıma olayı değill işe geldim ağladım ağladım şimdii.. ne yapıcammm ben şimdi yaaaaaaaaa ne zahmetlerle dünyaya getir sen gelsinn elin bakıcısı benim çocuğuma vursun bu ayın 6 sında idi maaşı bu akşam iş çıkışı maaşını vericem ve göndericem ne olursa olsun ... 3 yaşında olacaklar daha yüksek sesle konuşmadımm hafif sesimi yükseltsem ağlarlar zatii hiç alışık değiller.. çocuğumun pskolojisi bozulacak diye korkuyorumm bunu yazmamın sebebii çok iyi gözlemleyin yada kamera yerleştirin biryerlere benden size tavsiyee ay çok kötü oldum yaa içim acıyorr .. en iyisi aileden birinin bakması kayınvalidem akına bakıyor annemde alpere bakıyordu ama bahçe işleri var bu kışta kivileri çoğaldı imkansız bakamayacakk.. işte bu öğlen bu başıma geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?