Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası anane mi bakıcı mı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Şeytan diyor git gırtlağına yapış.Peki apartmanda yakın çevrenizde böyle birileri yokmu hem ihtiyacı olan hemde bebeğe sevgisini verebilecek.
KBakıcı ve kreş topicini bi elden geçirsen orada bir srü bakıcı ilanı vardı?

heryere haber saldık referansı olan tanıdık biri olsun diye ilandakiler muhit olark uymuyor ankara büyük şehir malum hayırlısı olsun ne diyelim yeni taşınacağımız yeri de hi,ç bilmiyor tanımıyoruz çok büyük bir site işte böyle kızlar tüp bebkle 7 aylık ne zorlu mücadeleden sonra kavuştuk biz derin e ama onlar ne anlar bunumafoldumben

canım benim komşum var 4 yıl apartmanımızdaki drun kızına baktı, kendi çocuğuna baktığı gibi baktı, zaten çocuk annesi gelse bile bakıcısına sizde kalabilir miyim diyo,muhit uygunsa belki bakar, batıkentteyiz biz,siz nerdesiniz

batıkent bilkente yakın mı bir arkadaşımda bebeği i.çin bakıcı arıyor 1 yaşında hemde eve yardım için haftanın 5 günü sabah 8 akşam 6 arası

Canım kesinlikle anane şu anda zaten sinirlerim çok bozulmuş durumda.Ya benim kızımada aynı şey olursa vicdansız kadın kesinlikle patlat suratına.Bende kimseye güvenmiyorum.Bakıcım yeni işe başladı ama içime tam sinmedi.Kimsede sinmeyecek bu gidişle.

egeli fatoş yenimahalledeyim muhit uygun özeldende ulaşalım numara için bir görüşelim diyorum ne dersiniz

yazıklar olsun!Nasıl bi insan bu ya, parasını vermeden önce sen de bi tane yapıştır,
sinir oldum...
Ben olsam saçını başını yolarımklava:

İmkan olsa ve aile büyükleri bakabilse keşke...Bakıcıyı çok iyi tahlil etmek lazım,referanslarından öte vicdan duygusu ve sabrı gelişmiş birisi lazım...offf offf...Ben çocuğuma bakmaya,sevmeye kıyamıyorum.O hem paramı alacak hem de bağıracak,el kaldıracak...lmaz:alsanaalsanasmile
Kızım 1 yaşına gelene kadar bakıp sonra çalışacaktım ama kardeşim atanamayınca annem bakamadı kızıma...3 yaşına kadar ben bakıcam,sonrasında anneannesi ve kreş karışımlı düşünüyorum...

benim kizim 4-cu ayina girdi,ama bakiciya birakmam gerekiyor....
15 eylul dersim basliyor.
haftanin 3 gunu saat 12-den 6-ya kadar lazim bebegime bakmak.
ben teyzem baksin diyorum,esim razi degil.
nasil birakicam bilmiyorum,esimi teyzem baksin diye ikna etmem gerekiyor.
ya kizim aglarsa,susmazsa,bakici vurursa onu,bagirirsa????????
teyzeme de razi edemezsem eve kamera yerlestiricem kesin.

merhaba msj okudum allah yardım etsin zor bir durum bende 2yıl bebek baktım ama kendi çocugumdan ayırt etmedim inşallah insanlıklı birini bulursunuz

Merhaba arkadaşlar;

Bebeğim 7 aylık olduğunda işe dönüş yapacağım. Sizce bebeğimi ananesine mi yoksa bakıcıya mı emanet edeyim?

Cevaplarınız için şimiden teşekkürler,,

merhaba ya hep kötülerlemi karşılaştınız diger arkadaşların msj okudum inanamadım bende 2 yıl bebek baktım insanlar bu kadarmı kötü olmuş artık insallah siz istediginiz gibi birini bulursunuz

merhaba yazışmalarınızı okurken çok üzüldüm ama herkesi aynı kefeye koymayın bende 2yıl bebek baktım ve kendi çocugumdan ayırt etmeden baktım ve ailede benden memnundu demekki insan gibi biriyle karşılaşmamıssınız inşallah istediginiz gibi biriyle karşılaşırsınız sonuçta canınızı emanet edeceksiniz iyi bayramlar

ya keşke hiç bir anne çalışmak zorunda olmasa herkes kendi çocugunu kendi büyütebilse ama olmuyor yaşamak nefes almak bile para olmuş bu dünyada

arkadaşlar genelde kötü talihsiz olalar gelmiş başınız çok üzüldüm ama iyileri de var emin olun hiçkimse sizin kadar iyi bakamaz tabiki ama benim kızımı 2 bakcısı da kendi çocuğu gibi ssevdi hele ilk bakıcımız 4 aylıkken aldı 1 yaşına kadar baktı tayin nedeniyle ayrıldık ağalay ağlaya kızım benden çok onun kucağına gidiyordu ben d bozuluyordum:)
Allahım karşımıza hep iyi insanlar çıkartsın

Yazılanları içim erieyerek okudum resmen..
bende çocuklarıma bakan olmadığı için işimden ayrılmak zorunda kalmıştım...hep pişmanlık yaşıyorum tabiii.Buna benzer haberler duyunca iyiki çocuklarıma ben bakıyorum diyorum...

Allah merhamet sahibi iyi insanlarla karşılaştırsın ..

Merhaba arkadaşlar;

Bebeğim 7 aylık olduğunda işe dönüş yapacağım. Sizce bebeğimi ananesine mi yoksa bakıcıya mı emanet edeyim?

Cevaplarınız için şimiden teşekkürler,,

Mrb;
Bence bakıcı baksın ananesi yanlarında göz kulak olsun en makulu bu.... aklında bebeğinde kalmaz...ben çalışmıyorum ama dışarı çıktığım zamanlarda mutlaka bebeklerimin yanında ananeleri yada teyzeleri oluyor asla tek bırakmayı gözüm yemiyor ne kadar referansı olursa olsun hiçbir bakıcıya güvenmem ve de güvenmeyin......

merhaba

ama herkesde kötü degilki canım küçücük o meleklere elleri kalkanlar insan degildir siz sadece kötülerle karşılaşmıssınız allahım kimseyi vicdansızlarla karşılaştırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…