Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası anane mi bakıcı mı?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

desiree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2006
3
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar;

Bebeğim 7 aylık olduğunda işe dönüş yapacağım. Sizce bebeğimi ananesine mi yoksa bakıcıya mı emanet edeyim?

Cevaplarınız için şimiden teşekkürler,,

tabiki annenize benim ölmeseydi anneciğim hiç düşünmez dim bile benim bakıcılarala olan sorunlarımı bir dinleseniz zaten ben bakıcıdan memnun olan birini hiç duymadımda görmedi,mde yada anneniz yorulmasın derseniz bakıcıya nezaret eder

eşim çalış diye tutturdu kızım 9 aylık. babaannesi 60 yaşında kızım çok hareketli annem bakar diyor birde. kendi annem se 45 yaşında ama bakmak istemiyor diğerine ben bırakamıyorum. keşke hiçbir anne çalışmak zorunda kalmasa. çalışmaya mecbur olmak durumu çok zor mafoldumben

tabikide anneannesine bırakın a.s
bu zamanda bakıcıya güvenmek iyi birini bulmak gerçekten zor

size katılıyorum en azından çocuklar 3 yaş gibi kendine bilene kadar yurtdışındaki gibi çalışmasak onada erazıyım zaten kızımla birgün ingi,ltereye taşınma hayali olmasa ne burada yaşayabilirim nede çalışabilirim rezalet bir durum koskoca ankarda bakıcı bulamıyoruz parayla rezillik bu olsa gerek

Aynen katılıyorum. Keşke çalışmak zorunda olmasak. Annem yaşlı, bel fıtığı var ve uzakta. Yine de getir bakarım diyor. Ama ben ne ona kıyabiliyorum, nede bebeğimi o kadar yol sürüklemeye dayanabiliyorum. Kayınvalide bakmam diyor zaten. Tek seçenek bakıcı kaldı. Bakıcı bulduk. İnşallah iyi bakar gözümden sakındığım yavruma :Saruboceq:

anneannesine tabiki..büyük şansınızı mutlaka kullanın

hep söylediğim gibi, ikisi birden baksın.bakıcı zor olan uyutma yedirme işlerini yapar (bu konuda anne ve annaanneden daha başarılı oluyorlar) annaanne ise gözetim yapar ve bebişle oynar. benimki bu şekilde süper oluyor.

kesinlikle ailenizden birine baktırmanızı tavsiye ederim ben bu öğle tatilinde eve gittiğimde şok geçirdim. alper ve bakıcı ablası evde yalnız idi.. alper yanlışlıkla lazımlığına çiş yapınca antrede ablasının ayağına dökmüş sanırım.. alpere baktığımda sağ yanağı ve kulağı kıpkırmızı idi. alper ne oldu sana dedim ağlamış belli gözlüklerinin camında göz yaşı vardı. bişey olmadı çiş yaptı döktü bez arıyorum falan dedi ve alperle beni hiç yalnız bırakmadı.. tabi benim suratım anında düştü alper bana öle sıkı sarıldı kii korkmuş zaten belli.. sürekli bana bakıyor hiç gözlerini gözlerimden ayırmıyor alper ne oldu niye bakıyorsun dediğimde bakıyom anne işe gitmee diyor ve ablasını hiç istemiyor logo larını odasına taşımış belki ondan olmuştur falan başladı ama belli vurmuş logo taşıma olayı değill işe geldim ağladım ağladım şimdii.. ne yapıcammm ben şimdi yaaaaaaaaa ne zahmetlerle dünyaya getir sen gelsinn elin bakıcısı benim çocuğuma vursun bu ayın 6 sında idi maaşı bu akşam iş çıkışı maaşını vericem ve göndericem ne olursa olsun ... 3 yaşında olacaklar daha yüksek sesle konuşmadımm hafif sesimi yükseltsem ağlarlar zatii hiç alışık değiller.. çocuğumun pskolojisi bozulacak diye korkuyorumm bunu yazmamın sebebii çok iyi gözlemleyin yada kamera yerleştirin biryerlere benden size tavsiyee ay çok kötü oldum yaa içim acıyorr .. en iyisi aileden birinin bakması kayınvalidem akına bakıyor annemde alpere bakıyordu ama bahçe işleri var bu kışta kivileri çoğaldı imkansız bakamayacakk.. işte bu öğlen bu başıma geldiii

içimin yağları eridi tüh yazıklar olsun ellerin kırılsın aldığın para da haram olsun

canım çok üzüldüm bende tam çalışmayı düşünmeye başlamıştım arıyordum birini annem bakamaz uzak kayınvalidemde uzak ama onun bana gelme ya da benim oraya taşınma ihtimalim var annem geçen gün kızdı için rahat edecek mi bırakıp gidebilecek misin çalışacaksan babaanesinden başkasına bırakma oraya taşın bende arada gelir idare ederiz dedi..benimde aklıma yattı çünkü gerçekten tereddütlerim vardı ya çok iyi bildik biri olacak ya da olmayacak elin bakıcısı işte dediğin gibi gerçekten çok üzüldüm..aldığı parayı rahatça yiyebilecek mi acaba..lmaz: nasıl kıyarlar anlamıyorum..peki şimdi onu gönderirsen sen ne yapacaksın kime bırakacaksın annenler idare edecek sanırım yeni birini bulana kadar..

YAzıklar olsun.Parasını verirken bir tanede siz geçirin.
Ben olsam yapardım defol git şimdi derdim.Vallaha yapardım billaha yapardım.
Sen kimsin benim yavruma el kaldırıyorsun pislik.
Çok sinirlendim vallaha.

Bu arada tabiki aile büyükleri derim bende.Ne olursa olsun sevgilerini verseler yeter..

hem eline hem ağzına sağlık saruboceqalsanaalsanasmilelmaz::mymeka:Çok üzgünüm çoook:tomato::mymeka:klava:klava:

çok üzüldüm okurken,içim kötü oldu,ne vicdansızlık bu,bir an önce işten atın,çocuğun psikolojisini bozucak,en iyisi yakın akrabaların bakması,ben doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum ama eğer çalışsaydım çocuğumu tek emanet edeceğim kişi annem olurdu..

arkadaşlar kamu kurumunda çalışıyorum bu işsizlikte parasızlıkta işi bırakamıyoruz annem babam öldü eşiminkiler başka şehirde mecburum bende bakıcıya çok iğrenç bir durum işyerinde şu anda orurdum ağlıyorum yaaaaaaa

tabiki anneanne yada babaanne...
o onların canı,kanı,kendi yavrusunun yavrusu.
bakıcı ile bir mi...

Öyle düşünme ben seni biliyorum konularından mutlaka iyi biri düşecektr.
Hepsi kötü diye bir kaide yokki.
Allah iyilerle karşılaştırsın.
Kreş neden düşünmyorsun?

bence de imkan varsa anane tabiki.bende 2,5 senedir çalışmıyordum.şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum.ama bakıcı kesinlikle istemem bence kreş ona göre daha iyi.birebir yabancı bir insanla bırakamam kuzumu kreş bence daha güvenli hemde kendi yaşıtlarıyla beraber zaman geçirmesi bence daha sağlıklı.

Öyle düşünme ben seni biliyorum konularından mutlaka iyi biri düşecektr.
Hepsi kötü diye bir kaide yokki.
Allah iyilerle karşılaştırsın.
Kreş neden düşünmyorsun?

canım erken doğmuştu ya bebişim daha ufak yaa yani yeme düzeni filan oturmadı daha çok özbakıma ihtiyacı var ama dualrınız umarım bize bebeğime ulaşırda hayırlısı olur nasıl ağlıyorum bir bilseniz kaset koyuyorum bende eve bakıcı nın bağırdığını babası dinlemiş ondanda fena oldum 3 e gelsin vericem krelşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…