- 24 Eylül 2018
- 97.111
- 292.325
Vurduğu yerde gül bitiyor, zaten o yüzden cicekli kek ,isim babası tokatlarıHepinize büyü yapsın da görün gününüzü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vurduğu yerde gül bitiyor, zaten o yüzden cicekli kek ,isim babası tokatlarıHepinize büyü yapsın da görün gününüzü
Eline sağlıkKek için Malzemeler
Eki Görüntüle 3330221
1 su bardağı toz şeker
3 yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
2 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Kek Tabanı için Malzemeler
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı esmer şeker
5 dilim ananas
Vişne
Kek için; yumurta ve şekeri iyice çırpın ardından sırasıyla sürekli çırparak sıvı yağ ve sütü ilave edin. Ayrı bir kapta tüm kuru malzemeleri eleyin. Ardından yumurtalı karışıma ekleyip spatula yardımı ile karıştırın.
Kek kalıbının tabanını tereyağı ile yağlayın üzerine esmer şeker serpin ve ananas dilimlerini yerleştirin. Üzerine kek hamurunu döküp 180 derece önceden ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin.
Kek soğurunca ters çevirip servis edin.
Eki Görüntüle 3330223 Eki Görüntüle 3330224 Eki Görüntüle 3330225
Kekime kötü yorum yapmak ban sebebidir
Ne yazarsanız yazın hiç umurumda değil daha da gelmem bu topiğe
Eki Görüntüle 3330226 Eki Görüntüle 3330227 Eki Görüntüle 3330228
Ne tolinmiş 50 kişinin hakkından geliyor
GelirimTolin sen eski topraksın; KK'nın bütün efsanelerine şahit olmuşsundur. "Nostalji Treni" topiğimize de gel.
Sende mi bürütüsöncelikle eline sağlık.
Sende katılmışsın yarışmaya kekin neden dağıldı? kalıbında sorun mu yaşadın ?
Başarılar ayrıca .
Migros sanal marketten aldımAntep’te ananası nereden buldun
Menemen değil en azından.Sorgulamaaa. Tüm tuşlara basmış işte.smsjsjs Kek mi kek,biz ona bakalım.
Başkası almış.Neden şeftalili kek yapmadınız?
Yohtu.Neden pembe ananas kullanmadınız ?
Bozuk çıktı mı ?Çünkü pazardan ananas aldırdım bunu hızlıca oku bakayım şaka şaka
Daş gibiydiBozuk çıktı mı ?
Ellerine sağlık
Şaka şaka alış bunlaraEvet migrosta ananas olabiliyor.
Sadece öyle sordum yoksa eleştirel bir niyetim yok . güzel görünüyor renk olarak.☺
Alıntı yapmayı bilmiyor musunuz?Evet migrosta ananas olabiliyor.
Sadece öyle sordum yoksa eleştirel bir niyetim yok . güzel görünüyor renk olarak.☺
Çünkü pazardan ananas aldırdım bunu hızlıca oku bakayım şaka şaka
Bence cevabı üstteAnanaslı kek nedir gerçekten ya? Dışarıdaydım sorgulayamamıştım bunu, eve gelince aklıma düştü ananas: BEN NE ALAKA
Hepsine cevap yazdım artık yazacak birsey bulamadıkları için tekrar tekrar yazıyorlarBence cevabı üstte
Yorum rekoru kırıyor tarifin.Hepsine cevap yazdım artık yazacak birsey bulamadıkları için tekrar tekrar yazıyorlar
NenoşummmmmmDokunmayın tolin 'ime yavru balam ellerien sağlık olsun öpsün seni nenen
Bileydim daha önce yapardımYorum rekoru kırıyor tarifin.
BiliyorumAlıntı yapmayı bilmiyor musunuz?
Kesinlikle evetBize de tavsiye ediyor musunuz