Analdan boşalma oldu sizce hamile kalma riskim var mı?

şey cıkmadı mı ya üç harfli olan

Öncesinde anal yikama falan yok camı da acamazlar araba bok kokmuştur bi de pozisyonu düsününce tam çömelip zicmalik
Yıkama bile olsa anal analdır yani.
Ordan ne çıktığı malum hic kafama yatmıyor bu anal ilişki olayı.Miss gibi vajina neyinize yetmiyorki..Allahtan 3.delik yok yoksa orayada sokacaklar.Zaten nerde delik gorseler sokuyorlar.

Benzinliğe uğradığına göre ya arabada ya bağda bahçede anlık gelişmiş anal ahsjsjdd

Hepsi
Yalnız yorumlar efso

Burasi bilgi alma yardimlasma platformu sonucta,insanlarin bu baslikta bu kadar bilmislik taslayip insanlarin sorularini,yasayislarini,tercihlerini ve bilmedigi,bilemedigi seyleri bu kadar ukalaca eleştirip dalga gecmelerini anlayamiyorum.Bu bir kaygi olabilir, basit bir sey bilinmiyor olabililir,soru soran(sizi kastetmiyorum yanlis anlamayin) kisi bilincsiz olabilir.Bu tur seylerin yeterince ogretilmemesi,tabulastirildigindan oturu kaygilarinin yaygin olmasi,cinsiyet ozelindeki baskilar derken bir de bu kaygiyi paylasip yardim istenilen kisilerden de bu tur zorbaliklar gormemeliyiz bence.Bu yorumlar seni kirdiysa bunun icin ben ozur dilerim herkes adina.Bu konuda bir kadin dogum gibi sana yardimci olacak polikliniklere basvurabilir,ilgili hekimlerin internet uzerinden de paylastigi bilgilendifici iceriklerden faydalanabilirsin.Sperm, vajima girisine girmedigi muddetce hamilelik olasiligi yuzde 0 a yakindir.

yalnız ped nemli ve sıcak kalmasını sağlayabilir ciddi ciddi risk var gibi.

Arabada 5 evde 15

Sen hamileliği geç de kanser olma riskin var başka türlü hastalık kapman var varda var anacım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…