Anal seks kavgası

Arada başkaları da oluyor yane :)
Çerez niyetine.
Kendisi seks bagımlısı da birazcık.
Tek yetmiyor.
bu partnerin diğer partnerlerden haberi varsa ondan yüz bulmuş olabilir her yola gelebilir diye 😅
bide bi kere ok dersen adam ısrarcı olur, aynı çocuklar gibi, kurallar esnetilmemeli 🤣 A Aysenimi

Bence çok büyük bir olay. Parayla mı birlikte oluyor senle de her dediğini koşulsuz şartsız yapasın. Terbiyesiz herif.
Sen hiç ilişme, üstüne de düşme. Zaten kaybetmek istemediği için yakında kedi gibi gelir affettirir.
Bu olay affedilir mi dersen sevgiliyse hayır / sadece cinsel partnerse olabilir.

Ya da aynisini sana yapayim hosuna gidiyo mu bakalim diyin. Kadin oldugumuz icin sahip oldugumuz butun deliklerden zeck almiyoruz
Hakkaten ver trendyolsan strapon siparisi, iki şarap parası.
" ilk sana aşkım " de. Görsün belasini. G.tü tuta tuta gitsin eve pislik

Adam cam kırıklarını bile temizlemiş bir ihtimal diyerek. Bu erkeklerin anal ilişki merakını hiçbir zaman anlayamadım, her haltı deniyorlar bunun için.. Arkadaşıma kocası altın zincir bile almış sırf buna ikna etmenin yüzünden.

Son derece sağlıksız.. Anal yoldan deneyip vajinaya yönelecek al sana birsürü hastalık, enfeksiyon.
Sex sadece 1 çeşittir; vajinal yoldan.

15 dakika boşalmadan gidip gel desen yapamaz ama bamya kadar çükü ile neler neler istiyorlar
Ay on bes dakıka bosalmadan gidip gelse Bızde yapamayız bence
Tahriş olur

Gerildim ben şimdi bi

Hahaha aaa niye ya😅
İlk senden öğrenmiştim varlığını. Bir konuda bahsetmiştin, açıp bakmıştım o neymiş diye. Oğlan da yanıma gelmişti tam o sırada, anne o ney demişti. Sünnet külodu demiştim. O gün bugündür Strapon=Yengenç 😂

Back
X