Anal seks kavgası

En azından şişeyi temizlemiş. Senin kararlarına en baştan saygı duyması gerekiyordu 4 yıllık bir ilişkide neyi sevip sevmediğini bilmeli ona göre davranmalıydı. Özür dileyene kadar yüz vermeyin sknraki hareketlerine göre ilişkiye devam yada sonlandırma kararı alın ama biraz çabalasın.
Düzeltme: Ayy sevgili değil partnermiş sorryyy kız bunun triplerini mi çekecen ver yolu gitsin 🥸
Sevgili gibiydik yine de.hergün telefonla konuşurduk, derdimi dinlerdi akıl verirdi.değer verdiğinden emin gibiydim.

Bu sefer sıra bende deyip keşke bir süpürge sapı alsaydiniz elinize. Sen zevk alıyorsan ben de alırım demek ki denerim deseydiniz. Tövbe yarabbim. Bu erkekler neden böyle ya?
Ayy sorma yaa.ne çektim şu popoma hallenenlerden.bu kaçıncı vukuat?

İlk senden öğrenmiştim varlığını. Bir konuda bahsetmiştin, açıp bakmıştım o neymiş diye. Oğlan da yanıma gelmişti tam o sırada, anne o ney demişti. Sünnet külodu demiştim. O gün bugündür Strapon=Yengenç 😂
Hahahahaha hemen ne iyi toparlamissin Margaret, helal:)
Ben de Hentai'yi (+18 çizgi seks hikayesi) Vanessa Rinki'den öğrendim. Ne zaman bir erkek manga okuyorum dese aklıma geliyor 😅

Adam cam kırıklarını bile temizlemiş bir ihtimal diyerek. Bu erkeklerin anal ilişki merakını hiçbir zaman anlayamadım, her haltı deniyorlar bunun için.. Arkadaşıma kocası altın zincir bile almış sırf buna ikna etmenin yüzünden.

Son derece sağlıksız.. Anal yoldan deneyip vajinaya yönelecek al sana birsürü hastalık, enfeksiyon.
Sex sadece 1 çeşittir; vajinal yoldan.

15 dakika boşalmadan gidip gel desen yapamaz ama bamya kadar çükü ile neler neler istiyorlar
Ayy sorma ya ne çektim şu g.t meraklısı erkeklerden.bu kaçıncı vukuat ? Onun 10 dakikalık zevki için günlerce sıkıntı çek.bir kere yaptı çok sevindi gerçekten.ne var bu kadar sevinecek onu da anlamadım.tekrar istedi tabi.inan hiç böyle birşey beklemediğim biriydi.çok güveniyordum karakterine.

İlk senden öğrenmiştim varlığını. Bir konuda bahsetmiştin, açıp bakmıştım o neymiş diye. Oğlan da yanıma gelmişti tam o sırada, anne o ney demişti. Sünnet külodu demiştim. O gün bugündür Strapon=Yengenç 😂
Beni de merak ettirip ne olduğuna baktırdıniz, neyse ki yanımda yöremde kimse yoktu. Teşekkürler 🙃

Hahahahaha hemen ne iyi toparlamissin Margaret, helal:)
Ben de Hentai'yi (+18 çizgi seks hikayesi) Vanessa Rinki'den öğrendim. Ne zaman bir erkek manga okuyorum dese aklıma geliyor 😅
Hentai mi seviyormuş? Aklıma odası olmadığı için salonun kapısını kilitleyip mastürbasyon yapması geldi, annesinin niye kilitli bu kapı, çık oradan diye bağırmaları eşliğinde. Hüzünlü bir hikaye. Demek Hentai. Neyse. 😁

Hentai mi seviyormuş? Aklıma odası olmadığı için salonun kapısını kilitleyip mastürbasyon yapması geldi, annesinin niye kilitli bu kapı, çık oradan diye bağırmaları eşliğinde. Hüzünlü bir hikaye. Demek Hentai. Neyse. 😁
Yok o izlemiyordu. Dişini fircalamayan sevgilisi evden çıkmaz sadece hentai izler/okurdu

Kız ne tahriş olacak 15 dakikadan 😅 yarım saati gücü veren Allah onun islakligini da veriyor olay devam ettikce 😂😂😂
ben ne zaman onuncu dakikayı gorsem hep mantar oldum birisinde de sistit😞
Bi kez gitmiştim doktora

Tahriş olmuş, dolayısıyla da mantar olmuşsun, zorlama enfeksiyona açık hale getirme bıdaha kendını demişti :KK43:

Çokta acıyor acıkcası uzadıkça yenGEnC yenGEnC

Back
X