Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkaten ver trendyolsan strapon siparisi, iki şarap parası.Ya da aynisini sana yapayim hosuna gidiyo mu bakalim diyin. Kadin oldugumuz icin sahip oldugumuz butun deliklerden zeck almiyoruz
Yedi sene Kadıköy’de yaşadım, Van’daki şu ortamın o’sunu göremedim, bu da benim ayıbım olsun.Nasıl bir hadsizlik 1 günde 4 kişi yanlış değilsem 5 de olmus olabilir . Nasıl soru bu ?????
Yengeç straponda aklıma hep sen geliyorsun affet beni.Hakkaten ver trendyolsan strapon siparisi, iki şarap parası.
" ilk sana aşkım " de. Görsün belasini. G.tü tuta tuta gitsin eve pislik
"En sevdiğim partnerim" yazması boşuna değil miymişNasıl bir hadsizlik 1 günde 4 kişi yanlış değilsem 5 de olmus olabilir . Nasıl soru bu ?????
Valla van'a gelene kadar, minicik köylerde bile neler yaşanıyorŞimdi tüm bunlar Van’da mı yaşanıyor?
Buna katılıyorum.Valla van'a gelene kadar, minicik köylerde bile neler yaşanıyor![]()
Ya hoşuna giderseOna bir parmak at anlar![]()
F*** buddy si galibaşimdi en sevdiğim partnerim ne demek, bi onu açalım?
Ay on bes dakıka bosalmadan gidip gelse Bızde yapamayız benceAdam cam kırıklarını bile temizlemiş bir ihtimal diyerek. Bu erkeklerin anal ilişki merakını hiçbir zaman anlayamadım, her haltı deniyorlar bunun için.. Arkadaşıma kocası altın zincir bile almış sırf buna ikna etmenin yüzünden.
Son derece sağlıksız.. Anal yoldan deneyip vajinaya yönelecek al sana birsürü hastalık, enfeksiyon.
Sex sadece 1 çeşittir; vajinal yoldan.
15 dakika boşalmadan gidip gel desen yapamaz ama bamya kadar çükü ile neler neler istiyorlar
Hahaha aaa niye yaYengeç straponda aklıma hep sen geliyorsun affet beni.
Kız ne tahriş olacak 15 dakikadanAy on bes dakıka bosalmadan gidip gelse Bızde yapamayız bence
Tahriş olur
Gerildim ben şimdi bi
İlk senden öğrenmiştim varlığını. Bir konuda bahsetmiştin, açıp bakmıştım o neymiş diye. Oğlan da yanıma gelmişti tam o sırada, anne o ney demişti. Sünnet külodu demiştim. O gün bugündür Strapon=YengençHahaha aaa niye ya![]()
Yoh ya uzadıgında benim acuyor ahshajkdhjkdKız ne tahriş olacak 15 dakikadanyarım saati gücü veren Allah onun islakligini da veriyor olay devam ettikce
![]()