Anal iliski sonrasi karin ağrisi

Görmezden gelin inancınıza karşı böyle tavırları varsa.

İnanmazsın duş başlığını komple söküp temizledim, hortumu da sirkeli suya yatırdım. Bünyeye yeni bir fobi yüklendi, kendi evimden başka bir yerde asla duş alamayacağım.
İster istemez duş almak zorunda kalıyoruz. En basitinden tatile gidiyoruz, otelde kalmak zorunda kalıyoruz. Başka yerde duş almamak imkansız gibi ama keşke şu duş hortumu kısmını hiç görmemiş ve duymamış olsaydım

Evet dediğiniz gibi kayganlaştirici ile arada bi yapilinca çok sorun olmuyo, duş hortumunu mu denediniz

Normal iliski sirasinda bi sorun olmuyo

Anal yaparken zevk aldınız mı? Meraktan soruyorum çünkü bana anal seks saçma geliyor yani adam bulduğu her deliği değerlendiriyor gibi. Kulak deliği burun deliği göbek deliği anüs deliği... Bi ön yargı var bende nedense

Regl ağrısını ayırt edebilir kadınlar aslında, şaşırdım

Evet ayda yilda bir yapilinca zevk veriyokulak burun ve göbek değilini daha denemedik

Reglim yaklaşti, ondan mi olur karin agrisi onu çözmeye çalişiyorum

Regl ağrısıysa hissettiğiniz regl olacaksınızdır. İshal gibi ağrıyorsa ishaldir.
1 haftadır anal ilişki konusundasınız, hatta mesaj da atmıştınız bilgi almak için, bence bu kadar yoğunlaşmayın buna, zararlı olabilir sağlığınız açısından

Bagirsaklardan gecerek karnınıza sperm dolmuş ondan dolayıdır ki bu ağrı, bi daha ki sefere prezervatif taktır titreşimli olanından olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…