- 16 Nisan 2021
- 1.793
- 1.907
- 26
Çok nadir yapiyoruzAnal ilişki çok sağlıksız bence yapmamalısınız...
Azimli sıçan taşı delermiş. Olacak inşallah.Yarim oluyo tam başaramsdik
Ben uzaktan takip ettim. Ağrıyor diyorsunuz, tam olmuyor diyorsunuz demek ki rahatsızsnz, ağrınız oluyor şeyi merak ediyorum ağrıya ağrıya nasil deniyorsunuZ nasıl derken neden yargılamak için değil ben ağrı, acı olan şeyden uzaklaşirim siz konuları açıkça icim bir hoş oluyor.Çok nadir yapiyoruz
çok nadir yani iki günde bir…Çok nadir yapiyoruz
Agriya agriya yapmiyom, iliskinin başinda bisey yoktu, sonradan agri olduBen uzaktan takip ettim. Ağrıyor diyorsunuz, tam olmuyor diyorsunuz demek ki rahatsızsnz, ağrınız oluyor şeyi merak ediyorum ağrıya ağrıya nasil deniyorsunuZ nasıl derken neden yargılamak için değil ben ağrı, acı olan şeyden uzaklaşirim siz konuları açıkça icim bir hoş oluyor.
O kadar insan sağlığınız açısından iyi değil diyor ama siz o kısımları görmezden geliyorsunuz. Neden böyle yapıyorsunuz? Gerçekten çok merak ettiğim için soruyorum. İleride başınıza gelebilecek olan korkunç şeyler için fazla gönüllüsünüz,bu sizi korkutmuyor mu?Agriya agriya yapmiyom, iliskinin başinda bisey yoktu, sonradan agri oldu
Dini mesaj yasak!Yarım veya tam ne fark eder.
Herkesin günahı kendine, günahı da geçtim.
Ama sağlıksız.
Kaç yaşında kadın, sizene ya ofO kadar insan sağlığınız açısından iyi değil diyor ama siz o kısımları görmezden geliyorsunuz. Neden böyle yapıyorsunuz? Gerçekten çok merak ettiğim için soruyorum. İleride başınıza gelebilecek olan korkunç şeyler için fazla gönüllüsünüz,bu sizi korkutmuyor mu?
Ay bi de ağlayınKaç yaşında kadın, sizene ya of
Bundan size ne peki ?Dini mesaj yasak!
Her zaman yaptigim bisey değil, arada bi fantazi olsun istiyorumO kadar insan sağlığınız açısından iyi değil diyor ama siz o kısımları görmezden geliyorsunuz. Neden böyle yapıyorsunuz? Gerçekten çok merak ettiğim için soruyorum. İleride başınıza gelebilecek olan korkunç şeyler için fazla gönüllüsünüz,bu sizi korkutmuyor mu?
Hayir ben kimseyi terslemiyorum, siz iyiligim için öyle diyosunuzAy bi de ağlayın
Siz neden avukatlık yapıyorsunuz? Merak ettim sordum,size ne? Konu sahibesi isterse cevap verir istemezse de tersler,sana ne der. Ama bunu konu sahibesi yapsın,siz değil.
Gaylerin mecburi yolu bu, o iş için dizayn edilmiş bir organ varken bir kadın kendine bu eziyeti yapmamalı ama her insanın kendi bedeni kendi kararı.O kadar insan sağlığınız açısından iyi değil diyor ama siz o kısımları görmezden geliyorsunuz. Neden böyle yapıyorsunuz? Gerçekten çok merak ettiğim için soruyorum. İleride başınıza gelebilecek olan korkunç şeyler için fazla gönüllüsünüz,bu sizi korkutmuyor mu?
Yok yani biliyoruz zararlı ama sizene bundan sorduğu soru bu değil ki. Ne meraklısınız boş muhabbeteAy bi de ağlayın
Siz neden avukatlık yapıyorsunuz? Merak ettim sordum,size ne? Konu sahibesi isterse cevap verir istemezse de tersler,sana ne der. Ama bunu konu sahibesi yapsın,siz değil.
Sanki herkes tavsiye vermiş bi ben zararlı demişim gibi konuşmanız yok mu.Yok yani biliyoruz zararlı ama sizene bundan sorduğu soru bu değil ki. Ne meraklısınız boş muhabbete
Çok da gençmişsiniz. Size tavsiyem fantezi için daha makul olan yolları deneyin. Asla işin dini boyutunda değilim,sizi ve sağlığınızı düşündüğüm için diyorum.Her zaman yaptigim bisey değil, arada bi fantazi olsun istiyorum
Teşekkur ederimÇok da gençmişsiniz. Size tavsiyem fantezi için daha makul olan yolları deneyin. Asla işin dini boyutunda değilim,sizi ve sağlığınızı düşündüğüm için diyorum.
Rica ederim.Teşekkur ederim