Yok daha o boyuta gelemedikYakında sen onları da denersin bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha o boyuta gelemedikYakında sen onları da denersin bence
Tesekkur ederimanal ilişkiyle karın ağrısının bağlantılı olabileceğini çok düşünmüyorum ama reglden sonra geçmezse doktora gidin
Sebep? Manyak mısınızGöbek atacam
Anlayinca ne olacak diye sordunuz, bende cevap verdim. Bunun neresi mamyak likSebep? Manyak mısınız
Hey Allah ım akıl izan verAnlayinca ne olacak diye sordunuz, bende cevap verdim. Bunun neresi mamyak lik
Ya doğru düzgün yapın geçin şu işi oradan ne zevk alacaksınız.Gaz sancisidir o bu aradaHafif bi karin ağrim var, anal iliskiden mi regli günüm yaklaşti ondan mi bunu nasil ayiracam bilgisi olan yardimci olabilir mi
Tesekur ederim gaz sancisiymiş regli oldumYa doğru düzgün yapın geçin şu işi oradan ne zevk alacaksınız.Gaz sancisidir o bu arada
Üşütmüşsünüzdür yoksa ağrı olmuyorAnal iliskiden bir iki gün sonra agri oldu
Karnı ağrımış işteSenin amacını çok anlamadım konu sahibi öteki konu kapandı gitti 2 gün sonra gene geldin bu konuyu özelden de sormuştun ben iyice kıllandım senden
Belli bi karın ağrısı varKarnı ağrımış işte
Bu yola baş koymuş.Senin amacını çok anlamadım konu sahibi öteki konu kapandı gitti 2 gün sonra gene geldin bu konuyu özelden de sormuştun ben iyice kıllandım senden
Rahatsız olsa yapmaz. Ama benimde dikkatimi çeken şu ,kötü yazanlara asla kötü dil kullanmıyor konu kapanmasin diye uğraşıyor. Hala anlamadığım yapmak zorunlu değil, olmazsa hayati bir olay değil ama hep ağrı sızı ısrarla devam ediyor ben rahatsız oluyorum cani yana yana yapmasınasiz ya anal iliskiden aslinda rahatsiz oluyorsunuz ya da gelip burada nabiz yokluyorsunuz gibi gelmeye basladi bana. Diger konunuz son birkac sayfada konu dışına çıkılması haricinde baya tutmuştu
Rahatsız olsa yapmaz. Ama benimde dikkatimi çeken şu ,kötü yazanlara asla kötü dil kullanmıyor konu kapanmasin diye uğraşıyor. Hala anlamadığım yapmak zorunlu değil, olmazsa hayati bir olay değil ama hep ağrı sızı ısrarla devam ediyor ben rahatsız oluyorum cani yana yana yapmasına
Özelden sorunca ne oluyo ki bi cok kiside bana özelden sordu ben kimseden killanmadimBelli bi karın ağrısı var
Tesekkur ederimÜşütmüşsünüzdür yoksa ağrı olmuyor
Hak yolu varken neden b** yoluHafif bi karin ağrim var, anal iliskiden mi regli günüm yaklaşti ondan mi bunu nasil ayiracam bilgisi olan yardimci olabilir mi
TamamHak yolu varken neden b** yolu