• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anal Fissür

Simdiye kadar cok zorlamadi agri sancu wc ye gittim malesef kabiz gibiyim niye boyle oldu anlamadim.zorlamadim ama bukadarda bile agrimadi cok sukur.iyi gidiyor simdilik hafiften bi batma var ama o cekilen acilarin yaninda hic birsey

Merhaba hanimlar..saat dokuzda ameliyat oldum.ama anlamadim on dk surmedi bana kalirsa.uyusturmak icin yapilan igbeler cok canimi yakti.sonrasi sanki birseyi cekistiyomus gibi.can yakmadi.hastaneyle evin arasi biraz mesafeli.agrilar hemenmi basliyor anlamadim tam bir saat olmak uzere ama kut bi agri var.dayanilabilir sekilde suan.eve geceyim ilaclari alip yatacagim.kortos diye bir krem verdi ve agri kesici haplar.krem hakkinda bir bilgim yok bilen varmi.suan tek korkum kaldi tuvalete gitmek.suan diyeceklerim bu kadar
Geçmiş olsun biraz bugün ağrın olur ama yarın biseyin kalmaz .wc yine düşünme. Düşüne düşüne kendimizi maf etmiyoruz .
Hersey doğal akışına bırak.
Benimde kist vardi 3 ay lik takipliydim .adetliydim basınç yapar dedi dr.
Kist imde gitmiş çok şükür bugün nün güzel haber ilaci kesti..
Benimde 15 gün oldu lazer olali iyi olacağız hepimiz olacağız

Evet lis ameliyati oldum botox falan degil anam babam usulu cerrahi yontemle.cok tesekkur ederim.suandada dayanamayacak bir agrim yok hatta cektigim agrilarin yarisindiyebilirim desibel olarak.birazdan dus alip sicak uygulama yapip kremi surecegim.pansumani acmadim daha.acik acikta yaziyorum kusuruma bakmayin.insallh herkez sifa bulur

Evet lis ameliyati oldum botox falan degil anam babam usulu cerrahi yontemle.cok tesekkur ederim.suandada dayanamayacak bir agrim yok hatta cektigim agrilarin yarisindiyebilirim desibel olarak.birazdan dus alip sicak uygulama yapip kremi surecegim.pansumani acmadim daha.acik acikta yaziyorum kusuruma bakmayin.insallh herkez sifa bulur

En iyisini yapmışsınız benimde ilk gün pansuman vardı diğer gün çıkardık kremi içe mi sürüceksiniz benim doktorum içe sürmemi söyledi 20 gün boyunca

Simdiye kadar cok zorlamadi agri sancu wc ye gittim malesef kabiz gibiyim niye boyle oldu anlamadim.zorlamadim ama bukadarda bile agrimadi cok sukur.iyi gidiyor simdilik hafiften bi batma var ama o cekilen acilarin yaninda hic birsey
Çok geçmiş olsun bir an önce iyileş inşallah 🙏 haberlerini bekliyoruz

Geçmiş olsun biraz bugün ağrın olur ama yarın biseyin kalmaz .wc yine düşünme. Düşüne düşüne kendimizi maf etmiyoruz .
Hersey doğal akışına bırak.
Benimde kist vardi 3 ay lik takipliydim .adetliydim basınç yapar dedi dr.
Kist imde gitmiş çok şükür bugün nün güzel haber ilaci kesti..
Benimde 15 gün oldu lazer olali iyi olacağız hepimiz olacağız
Tesekkur ederim.guzel haberlerede ihtiyacimiz var cok sevindim sizin adiniza.masallah diyelim

En iyisini yapmışsınız benimde ilk gün pansuman vardı diğer gün çıkardık kremi içe mi sürüceksiniz benim doktorum içe sürmemi söyledi 20 gün boyunca
Normal masaj yaparak uygula dedi.benim catlaklardan cok catlak yerlerinde sisikler olmus makat daralmis.simdi gayet iyisin agrilarin bikac gune gecer dedi.agrim cok hafif ama inanilmaz kabiz olmusum bugun.dun hersey yolundaydi.acaba ameliyattan dolayimi bilemiyorum.afedersiniz iki seferdir wc ye gidiyorum tamamlayamiyorum.hic agrim olmuyor ama acitiyor haliyle.surup kullansammi

Normal masaj yaparak uygula dedi.benim catlaklardan cok catlak yerlerinde sisikler olmus makat daralmis.simdi gayet iyisin agrilarin bikac gune gecer dedi.agrim cok hafif ama inanilmaz kabiz olmusum bugun.dun hersey yolundaydi.acaba ameliyattan dolayimi bilemiyorum.afedersiniz iki seferdir wc ye gidiyorum tamamlayamiyorum.hic agrim olmuyor ama acitiyor haliyle.surup kullansammi
Yani şuna dikişleriniz var bol su içip dışkınızı yumuşatmanız gerekiyor hatta sıcak suyun içine yapsanız daha iyi olur

Back
X