Anal Fissür

Ben de tekrar doktora gideceğim. Gerçekten bıktım bu illetten ne ilaç geçiriyor ne başka bir şey. Yine sürekli kanama ile uğraşıyorum Allah yardımcımız olsun ameliyat kesin çözüm mü kızlar önerir misiniz? Ben kronik kabızım bu arada ne kadar düzgün beslensem de kabızım ilaçla yumuşatıyorum ama artık yırtık öyle yer etti ki yumuşak dışkılamada bile kanıyor..

Bende aynı durumdayım yumuşak yapmama rağmen kan doldu heryer kolonoskopi endoskopi istedi doktor Allah yardımcımız olsun

Allah sifa versin.catlak teshisi konuldumu acaba.cevaplamak iserseniz merak ettim.catlak denildiyse ameliyat onerilmedi hemen.cunku ben kanama cok fazla gormedigim halde ilk muayenmde ameliyat dedi.carsamba gunu olacagim nasipse.cerrahlar ameliyata kesin gozuyle bakiyor.cevremde olupta pisman olanda yok acikcasi ama doktorunuz daha iyi bilir tabi.

Geçmiş olsun. Ben senelerdir bu illetle uğraşıyorum. Muayene oldum teşhis konuldu ancak doktorlar ameliyat demedi bu konuyla ilgili. Ama en son 3 sene önce muayene oldum sonrası dönem dönem aynı ilaçları kullanmakla ve dışkı yumuşatma takviyeleriyle idare ettim belki artık ameliyatlık olmuştur gidip muayene olacağım yeniden

Bu surecte anladigim kadariyla ne kadar ertelenirse ertelensin yolumuz cerrahlara cikiyor.bu yuzden cesaretimi topladim birazda.yoksa ameliyattan korkuyorum acikcasi.dayanilacak gibide degil bu illet.iyi sabretmissiniz ben ikinci yakalanisimda pes ettim

Ben ilk defa olucam endoskopi de var korkuyorum orada fissur gozukuyor mu
Gözüküyor canım. Endoskopide inan korkulacak bir şey yok. Kolonoskopi için de önceden kısıtlı besleniyorsun, son gün lavman falan var onlar yormuştu beni operasyonda uyurken bir şey hissetmedim uyanınca da bir sıkıntım yoktu sadece çok gazım vardı doktor sürekli gazını çıkar dedi

Ameliyattan korktuğum için dayanıyorum inan ki bütün psikolojimi bozdu tuvalete gitmekten korkar oldum kan görecek miyim diye

Ay inşallah ben de bir şey hissetmem psikolojim bozuldu ne yapacağımı şaşırdım artık.Kabiz olmamak için o kadar şey yapıyorum yine kabizim

Ay inşallah ben de bir şey hissetmem psikolojim bozuldu ne yapacağımı şaşırdım artık.Kabiz olmamak için o kadar şey yapıyorum yine kabizim
Dulcolax ile ben yumuşatıyorum dışkıyı.. bazen de chia tohumu falan öyle idare etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…