Anal Fissür

Bence tedavi olmadan hamile kalmayın çok zorlanırsınız çünkü okuduğum kadarıyla hamilelikte kabızlık yaşanıyomuş ve çoğu ilacı kullanamıyosunuz
Duphalac kullanılabiliyor ama procto kullanılıyor mu bilmiyorum. Tedavi olarak sadece hap ve fitil verdi ameliyatlık değil dedi. Ne yapabilirim ki ? Zaten 4 yıldır gebe kalamadim bunun yüzünden daha erteleyemem ki gebelik istiyorum inşallah çok sıkıntılar olmaz o zamana kadar geçer

Çözümü ameliyat başka türlü geçmiyor ne kadar dikkat etsekte

Doktor hamileyken bana ilk dort ay tedavi edici ilac krem veremem demisti.bebegin organlarinin gelisimi acisindan.bende katlanirim yeerki bebegime bise olmasin dedim.ama benim hamilelikte olustu oncesinde yoktu.sonra kendiliginden gecti fito diye bi krem surdumki cok etkili bir krem degil diye biliyorum.belkide kendiliginden duzelecek sizinkide bilemeyiz insallah oyle olur.gebe kalmak istediginizi tam sabah namazindan sonra okudum.tesaduflerin bir nedeni oldugunu dusunurum her zaman.kendim icin bir bebek isterken sizin icinde dua ettim.Rabbim gonlumuze gore versin.ve tabikii sifada..

Tüp bebek tedavisi oldum iki kez ikisinde de tedavinin yan etkilerini hissetmedim makat ağrım var diyip duruyordum yan etki sanıyordum meğer çatlak varmış ama felaket kabız oldum tedavide. Gebelikte bu kadar kabız oluyor mu ilaçlar çok mahvetti vücudumu. Allah razı olsun inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur gebelik istiyorsanz bir an önce sağlıkla hayırlısıyla olsun ağrısız sızısız geçsin . Benim annemin de doğumda olmuş çatlakları o doğum ağrısı saniyormus ama catlakmis sonra kendiliğinden geçti birkaç kez ağrım oldu demişti

Tup bebek surecini bilmiyorum.iki oglum var ve sekiz yil sonra bir tane daha olsun istedik gecen yil hamileydim.ben gebeliklerimde afedersiniz hep ishal seklinde olurum.folikasit magnezyum falan yumusatiyor beni.ama diyorumya oldumu oluyo yani.cevremde surekli kabizlik cekip catlak yasamayanlarda var o yuzden nedeni yok bence.sizinkide kendiliginden gecer umarim.sizdende Allah razi olsun..mevlam ikimizinde kucagini doldursun insallah

Gecen yilki gebeligimin ilk ayinda sadece birkac gun kabiz gibi oldum ama ishal derken devamindan bahsettim.gebeligin devaminda hic kabizlik problemi yasamadim.

Bir de nasıl besleniyorsunuz ben de her şeyden yemeye çalışıyorum dengeli şekilde hergun de tuvaletimi yapıyorum ama sanki diskim sert oluyor ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Bir de nasıl besleniyorsunuz ben de her şeyden yemeye çalışıyorum dengeli şekilde hergun de tuvaletimi yapıyorum ama sanki diskim sert oluyor ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Aslinda herkezin kendi vucudunu taniyip ona gore yön cizmesi gerek.sadece acili ve cok baharatli yemiyorum.diger turlu her turlu yemekten yiyorum.ama acilarimin agrilarimin pik yaptigi noktada bende oyleydim.cunku cam kesigi gibi bir aci oluyodu kasilmalar oluyordu ve bence diskilama yarim kaliyordu.sonraki tuvalettede sertlesmis oldugu icin yarayi tekrar aciyordu.anuflex pomad bana cok iyi geldi sali gununden itibaren kullandim bugun eskisi gibi rahattim cok sukur.sizde icerigine falan bakin isterseniz sizede uyumluysa tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…