Benimde tekrarladı kaçabildiğim kadar kaçıcam ve bende yanda da oluşmuş 2 tane fissür var yani internette crohn belirtisi diyor acayip korkuyorum3.5 yıldır cekiyorum saat 6 12 3 9 10 kaç tane var bilmiyorum derinleşmiş ve içeriye dogru gitmiş cok mücadele verdim ama artık kacısım kalmadı gücüm kalmadı daha dogrusu bugün doktor muane ederken bile makatın cok dar dedi yoruldum salı günü ameliyat olcam
Ameliyatı da basit bir operasyon gibi duruyor ama insan korkuyor işte çok geçmiş olsun3.5 yıldır cekiyorum saat 6 12 3 9 10 kaç tane var bilmiyorum derinleşmiş ve içeriye dogru gitmiş cok mücadele verdim ama artık kacısım kalmadı gücüm kalmadı daha dogrusu bugün doktor muane ederken bile makatın cok dar dedi yoruldum salı günü ameliyat olcam
Bende sona geldim sanırımGeçmedi malesef ameliyat günü aldık bu sekilde bir ileri iki geri gidiyorum devamlı inş iilesrim
Merhaba ameliyatınız nasıl geçti? Bende olacağım sanırım3.5 yıldır cekiyorum saat 6 12 3 9 10 kaç tane var bilmiyorum derinleşmiş ve içeriye dogru gitmiş cok mücadele verdim ama artık kacısım kalmadı gücüm kalmadı daha dogrusu bugün doktor muane ederken bile makatın cok dar dedi yoruldum salı günü ameliyat olcam
Ameliyat sandığım kadar zor değildi cok kolay geçti agrı acı cok yasamadım tabi kişiden kişiye değişir bence korkulacak bir şey değil tek sorun tuvaletten sonrası ve tuvalet esnası öncesine oranla z40 kat daha fazla acı yaşıyorum tabii yeni ameliyat oldum kesiğe ve dikişe bağlı bir acı olduğunu biliyorum ama cayır cayır yanıyor anlatamamMerhaba ameliyatınız nasıl geçti? Bende olacağım sanırım
Kas spazm olursa gaz bile cıkamayacak kadar makat deliği kapanıyor bende öyleydi darlıkta parmağınm zor giriyor agzı kapalı bnmBenimde tekrarladı kaçabildiğim kadar kaçıcam ve bende yanda da oluşmuş 2 tane fissür var yani internette crohn belirtisi diyor acayip korkuyorumgerçekten bilmediğim için soruyorum makatın daraldığını nasıl anlayabiliyoruz? İşaret parmağının tamamı mı girmesi gerekiyor? Spazm olayı bende başladı mı onu çözemedim bir türlü
Ay çok geçmiş olsunn inş kurtuldunuz sizLis ameliyatı oldum bu arada
Benim şu an da öyleKas spazm olursa gaz bile cıkamayacak kadar makat deliği kapanıyor bende öyleydi darlıkta parmağınm zor giriyor agzı kapalı bnmoda zor oluypr
Ozelde mi oldunuz ameliyatı?Ameliyat sandığım kadar zor değildi cok kolay geçti agrı acı cok yasamadım tabi kişiden kişiye değişir bence korkulacak bir şey değil tek sorun tuvaletten sonrası ve tuvalet esnası öncesine oranla z40 kat daha fazla acı yaşıyorum tabii yeni ameliyat oldum kesiğe ve dikişe bağlı bir acı olduğunu biliyorum ama cayır cayır yanıyor anlatamamilerleyen dönemlerde süreci yazarım umarım bi an önce iyileşirim valla gücüm bittiyaa
Merhaba, hala memnun musunuz? Ameliyat olmam gerekecek sanırım sezai leventoğlunu düşünüyorum daDoğumdan sonra benimde başıma gelmişti.ama benimki kroniklesmisti fissur meme yapmıştı makatimda daralma olmuştu.cok kötü bı vaziyetteydim dışkı yumuşak çıksa bile yine acıtip kanatiyordu.o dönem çok araştırmıştım.kizim 5 aylık bebekken uçağa binip Ankara'ya gitmiştik.orda Sezai Leventoğlu var özel kliniği var.memorial Hastanesi'nde yapmıştı ameliyatımı.ve yemin ederim uyandığımda gram acı ağrı sancı hissetmedim.hatta dedim ameliyat etmediniz mi beni hiç bı belirti yok.2 saat sonra kalkıp bebeğimi ayağımda salladım o dereceydi yani.sonrasinda iyileştim tamamen.cok şükür.2019 un başlarında olmuştum ben ameliyatı.o dönem 6 bin lira ödemiştim şimdi ne olur bilemem.bu ameliyatı da her doktora olmamak gerekiyor.cunku çoğu doktor iç kası tamamen kesiyor.yaslaninca gaz dışkı tutamama oluyor.sezai hoca ölçerek kesiyor tamamını kesmiyor.o yüzden ilerde ameliyat olma düşünceniz varsa doktorunuzu iyi arastirin
Merhabalar,ben 2019 da ameliyat olmuştum bidaha sıkıntım olmadı ameliyat olduğumu bile unutmuşum :) ben doktordan memnun kalmıştım 2019 da 6 bin liraya olmuştum şimdi ne kadar oldu kim bilirMerhaba, hala memnun musunuz? Ameliyat olmam gerekecek sanırım sezai leventoğlunu düşünüyorum da
Yaa bende ona gideyim o zaman. 60/70 olmuştur rahat bilmiyorum ama. Bir şekilde bulucam mecbur. Teşekkür ederimMerhabalar,ben 2019 da ameliyat olmuştum bidaha sıkıntım olmadı ameliyat olduğumu bile unutmuşum :) ben doktordan memnun kalmıştım 2019 da 6 bin liraya olmuştum şimdi ne kadar oldu kim bilir
Merhaba sizinde dikişli mi olmustu ameliyatınız kesi ve dikiş yerlerm cok acı veriyo ne zaman iyileşmistinizMerhabalar,ben 2019 da ameliyat olmuştum bidaha sıkıntım olmadı ameliyat olduğumu bile unutmuşum :) ben doktordan memnun kalmıştım 2019 da 6 bin liraya olmuştum şimdi ne kadar oldu kim bilir
15bine oldum özel hastanede kasın tamamını kestiYaa bende ona gideyim o zaman. 60/70 olmuştur rahat bilmiyorum ama. Bir şekilde bulucam mecbur. Teşekkür ederim
Vallahi o dönem en net hatırladığım hiç ağrım sızım olmamıştı.hatta ameliyat etmediniz mi hocam beni dedim gözümü açınca.gizli dikiş atmışlar ameliyat yerine.bide bağsurum vardı onu da tamamen çıkarmıştı.ben akşamına kalkıp eve gittim hiç bu bahsettiğiniz şekilde ağrım sızım olmadı.ameliysttan sonra her gün fıskiye ile sıcak su tuttum.doktorun verdiği lif takviyesi ve diyet listesiyle 1 buçuk 2 aya çatlakların tamamen iyileşmiştiMerhaba sizinde dikişli mi olmustu ameliyatınız kesi ve dikiş yerlerm cok acı veriyo ne zaman iyileşmistiniz
Vallahi o dönem en net hatırladığım hiç ağrım sızım olmamıştı.hatta ameliyat etmediniz mi hocam beni dedim gözümü açınca.gizli dikiş atmışlar ameliyat yerine.bide bağsurum vardı onu da tamamen çıkarmıştı.ben akşamına kalkıp eve gittim hiç bu bahsettiğiniz şekilde ağrım sızım olmadı.ameliysttan sonra her gün fıskiye ile sıcak su tuttum.doktorun verdiği lif takviyesi ve diyet listesiyle 1 buçuk 2 aya çatlakların tamamen iyileşmiştiAnladım lazermiydi lismiydi acaba ameliyatınuz
Vallahi adını bilmiyorum ama makatı kesmiş iç kası kesmiş ölçerek,sonrada gizli dikiş atmış içe doğruAnladım lazermiydi lismiydi ameliyatınız acaba