Anakucağı kullanışlı mı ne kadar süre kullanabilirim

Pisipatisii

Herkes kendi kişisel komasında.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
792
1.016
33
28
Kızlar ha aldım ha alıcam derken bebeğim zorlamaya başladı sadece emzirme yastığında emerken kucağımda uyuyor.
Şuan otomatik ana kucağı almaya karar verdim. Bebeğim 3.5 aylık. Kullananlar ne zamana kadar kaç aylık olana kadar kullandınız bunda ayın mı var yoksa bebeğin kilosu mu

Benimki de öyle ama dönence fayda vermeye başladı. Uyku sersemi iken dönenceyi açıyorum izlerken kendi kendine dalıyor. Yavaş yavaş öğrenecek artık. Bebeğin uyku düzeni diye bir şey pek olmuyor zaten. Oluşturmaya çalışıyoruz işte

4 aylık hareketlenme zamanı ufak bebek salincaginda gotunu kaydırarak inerdi 4 aylık bagladigimda al diye ağlardı . Doğduğunda alsan iyi olurduda şuan gereksiz olur.

Kucağımdan bırakıp yatağına alınca hemen uyanıyor zaten belki fayda eder dedim böyle ne yerimden kalkabiliyorum ne de başka bişey yapabiliyorum belki fayda eder dedim ((

4 aylık hareketlenme zamanı ufak bebek salincaginda gotunu kaydırarak inerdi 4 aylık bagladigimda al diye ağlardı . Doğduğunda alsan iyi olurduda şuan gereksiz olur.
Sadece kucağımda uyuyor yatağa bırakınca hemen uyanıyor öyle olunca yerimden kalkamıyorum o yüzden düşündüm almayı. Bu aşamada ne yapacağımı bilmiyorum

Kucağımdan bırakıp yatağına alınca hemen uyanıyor zaten belki fayda eder dedim böyle ne yerimden kalkabiliyorum ne de başka bişey yapabiliyorum belki fayda eder dedim ((
Valla zor işte analık :) uyku arkadaşı aldım süt sağdım üstüne uyurken onu yanına koyuyorum. Dönence açıyorum falan artık birinden birinde uyuyor. Gündüz memede dinleniyor zaten üzülme

bu kendinize bağladığınız sistem var ya bebeğinizi onu yapın bence. hem işlerinizi de yaparsınız bebiş de sizden ayrılmamış olur. biraz kilo alana kadar idare eder bence

Sadece kucağımda uyuyor yatağa bırakınca hemen uyanıyor öyle olunca yerimden kalkamıyorum o yüzden düşündüm almayı. Bu aşamada ne yapacağımı bilmiyorum
Cok normal kokunu istiyor. Geçecek bu günler sling denedinizmi bağlayın kendinize her işinizi yapın. Yada travel sistem arabaların ana kucağı pusetleri var ben evde onu kullanirdim sallayarakda uyutabiliyordum onda. Hoş ondada kıçını kaydiriyordu .benimkinde kurt vardı sadece kucakda evi gezecek yüzü dışa dönük olacak , oturdugumda ağlardı kış bebegiydi bizde evi turluyorduk gündüz camdan bakardık. Eşim gelincede yemek yapardım.

Mamaroo kullandik 4.5 aya kadar falan.Sonra donmeye basliyor durmuyor acikcasi.Bi de her bebek anakucaginda uyumuyor ya benimki iki sefer falan uyudu mesela
O nedenle bence alma.Zaten 4-5 ay civari uyku sekillenmeye baslar destekli uykuyu bu aylarda kesen pek cok anne var ben beceremedim ama

Sling yada kanguru denemedim açıkçası sıcaktan ikimiz de bunalırız belki diye. Dediğiniz gibi pusetle yanımda tutuyorum onda da aynı şekilde kayıyor 4. Aya giriyoruz biraz daha düzene gireceği söylentileri var bakalım

Ayy inşallah biz yapabiliriz 3 aydır oturur pozisyonda uyuyorum çünkü geceleri o rahat uyusun diye bu aylarda düzene gireceğini umut ediyorum o zaman

bu kendinize bağladığınız sistem var ya bebeğinizi onu yapın bence. hem işlerinizi de yaparsınız bebiş de sizden ayrılmamış olur. biraz kilo alana kadar idare eder bence
Deneyelim ama ev de çok sıcak ne kadar verimli olur bilmem

Alma kirala comdan kirala daha ucuza gelıyo. Belkı sevmeyecek onu gorursun hem
Benım yavrum sevmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…