anakkale bulutu (29.09.2009)

sağol arkadaşım güzel bir gün geçirdik. umarım devamını getiririz.

arkadaşlar nerelerdesiniz uğramamışsınız hiç

dosluğunuz daim olsun kızlar,maşşallah cıtır anneler,yavrularınızda pek tatlı allah bağışlasınopuyorumnanaktan

Bir Çanakkaleli olarak merakla bekliyordum buluşmanızı. .Az ama öz bir buluşma olmuş ...Devamı da gelir inşallah.

ne kadar tatlı çıkmışsınız hepiniz. bu buluşmada gelebilmek nasip olmadı ama birdahaki buluşmada sizlerle birlikte olmayı çok isterim kızlar

oy oy koymuslar prensesleride cabriolara, bulusma yapiyo hatunlar...
anam ne tatli sey onlar, Allah bagislasincok güzelsiniz hepiniz...

ne kadar tatlı çıkmışsınız hepiniz. bu buluşmada gelebilmek nasip olmadı ama birdahaki buluşmada sizlerle birlikte olmayı çok isterim kızlar

hoşgeldin arkadaşım bir dahaki buluşmada senide aramızda görmek isteriz .çanakkale merkezdemi oturuyorsun.bizler merkezde oturuyoruz.

songülcüm nasılsın iyimisin fatmayı merak ediyorum en son eşi gelecekti bir daha haber alamadım acaba istanbula döndümü haberin varmıııı

fatmacım seni merak ediyoruz nerelerdesinnnn

hiç haberim yok valla.bende en son bu resimleri siteye koyma konusunda konuşmuştum başkada denk gelmedik bidaha msn de felan.gitmiştir belkide ist a.

selam kızlar geldim ben evimdeyim ama ne geliş yarabbi:) evin heryeri valiz eşya sebze... hala valizlerin üzerinden atlıyoruz evde gezinmek için. annem saolsun doldurdu birsürü sebze falan onlarla ugrasıorum bir oda dolusu. dün bütüngün sebzeleri haşlayıp dondurucuya atmakla geçti . kzım ancak kendine gelioduki yine nezle oldu. hava değişimi kızımı çarptı. 2 hafta bizim için tatil diil yorgunluk oldu resmen. dün gece çok gec yattım ama 1 saat oldu kalkalı. çanakkalede buluştuk sonunda ve çok güzeldi. tüm bebekler çok tatlı anneler çok güzel. ama minaya bittim ben. ismi sorulunca artist demesi bitirdi beni. meleknaza bakınca zaten kızımı gördüm. ecenaz ise varlıgı yoklugu belli diil maşallah çok sakin bir bebek. hepinize çok teşekkürler kızlar herşey çok güzeldi. tekrar görüşürüz inşallah. ay çok işim var. bu arada banucum benim o tek fotoyu kaldırsana çok kötü o ya! songüle demiştim onu koymayalım diye. aslında ben koycaktım fotoları ama neeerrrdeee:) çok yorgunum kızlar çok

turkbayragi
MAŞALLAH BÜTÜN ANNELER VE KIZLARI BULUŞMUŞ
AMA NE YALAN SÖYLEYEYİM KISKANDIM BİR KIZ BİLE DOĞURAMADIM:gitme:

AMA OLSUN ÇOK YAKIŞIKLI 13 YAŞINDA BİR OĞLUŞUM VAR

turkbayragiturkbayragi

maşalşlah sıze hangı ara konuşup buluştunuz yawss sizi gıdıler kipa buluşması haa hep merakla buluşma olsunbu sefer ebdne gıdeyım dıyordum yıne kış geldıı kımseden ses çıkmadan neysee hepiniz harıkasınızz dostluğuuz daım olsunnn

canım sana ulaşmaya çalıştım çanakkale sayfalarına uğramamışsın herhalde bir daha buluşacağız. bizim eller bölümünde çanakkale sayfası var canım oraya yazıyoruz bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…