İlköğretim Yorum ve Soruları Anadolu yakasında özel okul

ecemdemirrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
4
0
31
Birkaç ay sonra işim nedeniyle Çekmeköy taraflarına taşınacağım. Bu nedenle çocuğum için o taraflarda bir özel okul arıyorum. Kendimce bir araştırma yaptım ve Özel Elit okullarının bizim için uygun seçenek olduğunu düşünüyorum. Ancak bu araştırmalarım dışında okulun bir veli gözünden de değerlendirilmesi benim için çok önemli. Yorumlarınızı bekliyorum.

Bir veli olarak söyleyebilirim ki gerçekten iyi bir okul. Kızımın sosyal anlamda gelişmesi ve arkadaşlık ilişkilerindeki iletişimine ciddi anlamda katkıları oldu. Çocuklara klasik eğitim dışında aynı zamanda her yönden gelişmesine soysal projelerle yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bu konuda da oldukça başarılılar. Ben oldukça memnunum.

Bahsettiginiz kolej hakkinda bir fikrim yok.yalnuz yine çekmekœyde irfan kokejine gönderiyoruz kizimizi.biz memnunuz.bir arastirin isterseniz

merhaba, çamlıca'da kilittaşı ilkokulu var, orayı da araştırabilirsiniz. Keystone International diye geçiyor. uluslararası programla beraber türk programını da takip ediyorlar

Ben de Çekmeköy'de oturuyorum. Büyük oğlum Erdem Kolejinde ikinci sınıfta okuyor. Önümüzdeki sene küçük oğlumu da Erdem Kolejinin anaokuluna vereceğim. Farklı uygulamaları olan, öğrencileri sıkmayan, kitap okumayı, eğitimi sevdiren bir okul. Mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim.

Erdem Kolejini kesinlikle tavsiye ETMİYORUM. Eğitim ile alakası olmayan insanların kurduğu, veli ve öğrencisine müşteri gözü ile bakan bir kurum. Çekmeköy Erdem Koleji ile çocuğunuza başarılı bir akademik gelecek sağlamanız mümkün değil.

X