Anadolu Yakasında Karma Olmayan Spor Salonu Arıyorum

decemBer

medeniyet bekarların omuzlarında yükselecek
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
5.774
4.341
bayanlar soru basit, anadolu yakasında karma olmayan spor salonu arıyorum.
yani ya sırf kadınlara yönelik, ya da günün belli saatlerinde sadece kadınlara yönelik spor salonu aradığım... etrafımdakiler pilates aerobik yoga dışındaki bütün branşların karma olarak idame ettirildiğini söyledi. ama ben tae boya da gitmek istiyodum :/ aletliye de :/

ayrıca bu tercihimi sorgulamanızı da istemiyorum, cevap vermeyeceğim. sadece soruma cevap verebilecek olanlar lütfen beni bilgilendirsin. teşekkür ederim.

Son düzenleme:
bostancı muhtarlığının karşısında sadece kadınlara özel bir spor salonu var. hidrolik fitness, pilates, karın-kalça dersleri var. Tavsiye ederim

bostancı muhtarlığının karşısında sadece kadınlara özel bir spor salonu var. hidrolik fitness, pilates, karın-kalça dersleri var. Tavsiye ederim

yeni gördüm cevabınızı. araştırcam teşekkürler..

nette araştırabilirsin b-fit diye bir yer var sadece kadınlar için. türkiyenin çeşitli yerlerinde 100 e yakın şubesi var.

Tuzla kafkale spor tesisleri var, yüzmeye gidiyorum ben oraya, bayan erkek ayrımı elbetteki var ve kesinlikle tavsiye ederim, siz tuzlaya uzakmısınız ?

bostancı'daki fitness plus'a ben de gitmiştim bir ara. eğer yakınsan değerlendirebilirsin. küçük bir yer ama gayet temiz ve düzenli, hocaları da son derece ilgili, düzenli gidersen mutlaka faydasını göreceksin.

konuya uzun zamandır bakmamıştım, tam ihtiyacım olduğu anda güncel olmuş :) tuzlaya uzak değilim aslında, üsküdar da işime yakın. hepsini değerlendircem bayanlar yazın yazın :)) başka arkadaşların da işine yarayacaktır eminim :)

bu arada kartalda oturuyorum. oraya yakın olsa daha da süper olur tabi :)

Son düzenleme:
bayanlar soru basit, anadolu yakasında karma olmayan spor salonu arıyorum.
yani ya sırf kadınlara yönelik, ya da günün belli saatlerinde sadece kadınlara yönelik spor salonu aradığım... etrafımdakiler pilates aerobik yoga dışındaki bütün branşların karma olarak idame ettirildiğini söyledi. ama ben tae boya da gitmek istiyodum :/ aletliye de :/

ayrıca bu tercihimi sorgulamanızı da istemiyorum, cevap vermeyeceğim. sadece soruma cevap verebilecek olanlar lütfen beni bilgilendirsin. teşekkür ederim.

b-fit spor salonları ideal bu durum için. kısa süre gittim ben yorumlayamam ama giden ve cok memnun olan arkadaslarım var.

pendiktede b fit spor salonu var alt kaynrcada aynı tarzda başka salon var..klasik tarzda bi salnda sabah 8 den 2 ye kadar sadece bayanlara özel..

bu b fit hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar..bende çok merak ediyorum

Merhabalar,
Bostancı'da sadece bayanların gittiği bir yere üyeliğim var fakat iş yoğunluğum nedeni ile gidemiyorum. Sunulandan daha düşük bir fiyata düşünen arkadaşlarımıza sunabilirim. Duyurulur:)

Merhaba,

Özelden yazanlara cevap atamıyorum. e-mail adresi verirseniz, sorunuzu yanıtlayabilirim. Burada mail adresi yazmanız mümkün mü bilmiyorum ama özelden msj atma hakkım olmadığı için ne yapacağımı bilemedim:KK43:

Pendik te aydoslife diye bir klüp var tavsiye edebilirim. Ayrıca dumankaya inşaat ın sitelerinde atletic-o diye fitness salonları açılcaktı. Onlarıda incelemenizi tavsiye ederim.

xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
X