Lal14 Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2024 40 29 3 Salı 15:00 Konu Sahibi Konu Sahibi Lal14 #1 Kızlar işimden dolayı avrupadan anadolu yakasına geçtim, eşimde şehir dışında çalışıyor mümkünse evime yakın doktor önerrisi olan var mı acaba?
Kızlar işimden dolayı avrupadan anadolu yakasına geçtim, eşimde şehir dışında çalışıyor mümkünse evime yakın doktor önerrisi olan var mı acaba?
A adyaligoktas Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2025 13 4 1 27 Dün 23:30 Konu Sahibi Konu Sahibi Lal14 #2 Merhaba, Sema yıldırım koşuyolunda kendi polikliniği var academic hospital’e de geliyor. Benim doktorum o şuanda bi araştırın isterseniz
Merhaba, Sema yıldırım koşuyolunda kendi polikliniği var academic hospital’e de geliyor. Benim doktorum o şuanda bi araştırın isterseniz
itsmylife_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2015 2.098 5.072 158 Dün 23:31 Konu Sahibi Konu Sahibi Lal14 #3 Medical Park Göztepe Ömer ulugergerli, Zübeyde aytufan
T Taurusss Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2023 96 44 8 28 Bugün 12:58 Konu Sahibi Konu Sahibi Lal14 #4 Lal14 .!.: Kızlar işimden dolayı avrupadan anadolu yakasına geçtim, eşimde şehir dışında çalışıyor mümkünse evime yakın doktor önerrisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Uskudar da Mihrimah sultan tip merkezi op.dr.zeynep ulusal öneririm, biz de öneri üzerine gitmiştik çok memnun kalmıştık ama uzak kaçtığı için devam edemedik
Lal14 .!.: Kızlar işimden dolayı avrupadan anadolu yakasına geçtim, eşimde şehir dışında çalışıyor mümkünse evime yakın doktor önerrisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Uskudar da Mihrimah sultan tip merkezi op.dr.zeynep ulusal öneririm, biz de öneri üzerine gitmiştik çok memnun kalmıştık ama uzak kaçtığı için devam edemedik