Pendik medicalpark doğum paketi için bana 90 ile 115 bin TL arası fiyat verdiler dr seçimine göre değişkenlik gösteriyormuşMerhabalar,
Hamile olduğumu öğrendim ve ilk randevum için devlete gittim fakat memnun kalmadım.
Özel hastane arayışındayım, aklımda birkaç yer var giden ya da daha önceden gitmiş olanlar bakabilirler mi?
Muayene ücretleri nasıl, doğum paketi ücretleri bilgisi olan var mı?
Medical Park Pendik
Pendik Yüzyıl Hastanesi
Lokman Hekim Kurtköy
Pendik, tuzla civarı hastane önerisine açığım kartal da olabilir çok teşekkür ederim
Pendik yüzyıl hastanesiMerhabalar,
Hamile olduğumu öğrendim ve ilk randevum için devlete gittim fakat memnun kalmadım.
Özel hastane arayışındayım, aklımda birkaç yer var giden ya da daha önceden gitmiş olanlar bakabilirler mi?
Medical Park Pendik
Pendik Yüzyıl Hastanesi
Lokman Hekim Kurtköy
Pendik, tuzla civarı hastane önerisine açığım kartal da olabilir çok teşekkür ederim
lokman hekim 47 dedi . yüzyıl 53 dedi . bunlar paket hlinde ama bende kararsız kaldım hangisine gideceğim bilmiyorum. pendiş şifa hastanesi de 33 bın dedı ama oraya cok güvenemedim. buraya da bugun üye oldum sizden fikir almak ıcınMerhabalar,
Medical Park Pendik
Pendik Yüzyıl Hastanesi
Lokman Hekim Kurtköy
Bunlar normal doğum mu sezeryan mi çok yukselmis rakamlarlokman hekim 47 dedi . yüzyıl 53 dedi . bunlar paket hlinde ama bende kararsız kaldım hangisine gideceğim bilmiyorum. pendiş şifa hastanesi de 33 bın dedı ama oraya cok güvenemedim. buraya da bugun üye oldum sizden fikir almak ıcın
ıkısı de olabılırmıs ama oncelık normal dğummus . zorunlu sezaryan yazmıslar paktın içineBunlar normal doğum mu sezeryan mi çok yukselmis rakamlar
Bunlar paket fiyatları, içerisinde tahlil, 10 muayene, nst, doğum gibi şeyler var sadece doğum 25 dediler sanırımBunlar normal doğum mu sezeryan mi çok yukselmis rakamlar
Ben yüzyıl a gittim ve muayene sonrası paketi de aldım. Hale Hanım a gidiyorum. Şimdilik bir sorun ya da olumsuz bir şey tecrübe etmedim.lokman hekim 47 dedi . yüzyıl 53 dedi . bunlar paket hlinde ama bende kararsız kaldım hangisine gideceğim bilmiyorum. pendiş şifa hastanesi de 33 bın dedı ama oraya cok güvenemedim. buraya da bugun üye oldum sizden fikir almak ıcın
Evet ben de sordum 115 bin dediler ve hala ısrarla arıyorlar yılmadan. Fiyat bana çok fazla geldiği için orayı eledim.Pendik medicalpark doğum paketi için bana 90 ile 115 bin TL arası fiyat verdiler dr seçimine göre değişkenlik gösteriyormuş
25 de çok sadece doğum için gerçi bilmiyorum fiyatları ben 4 sene önce yaptığım için çok pahalı geldi sanırım suanBunlar paket fiyatları, içerisinde tahlil, 10 muayene, nst, doğum gibi şeyler var sadece doğum 25 dediler sanırım
Evet aşırı pahalı sürekli de zam geliyor, muayene 1115 di birine sorduğumda ben 525 de çok sadece doğum için gerçi bilmiyorum fiyatları ben 4 sene önce yaptığım için çok pahalı geldi sanırım suan
Malesef çok yüksek fiyatlar. Ben de Çamlıca Erdem hastanesinden paket aldım 38.500 tl ye. hiç gerek yok çok yüksek fiyatlara hastanede yetişkin ve çocuk yoğun bakımı varsa dr düzgünse gerisi önemli değilEvet ben de sordum 115 bin dediler ve hala ısrarla arıyorlar yılmadan. Fiyat bana çok fazla geldiği için orayı eledim.
Tabi ki doktor çok önemli bence de by süreçte umarım hepimizin seçimi iyi olmuşturMalesef çok yüksek fiyatlar. Ben de Çamlıca Erdem hastanesinden paket aldım 38.500 tl ye. hiç gerek yok çok yüksek fiyatlara hastanede yetişkin ve çocuk yoğun bakımı varsa dr düzgünse gerisi önemli değil
inşallah zira çok ama çok stresli bir süreç hareketlerini hissedene kadar sonra takip etmesi daha kolayTabi ki doktor çok önemli bence de by süreçte umarım hepimizin seçimi iyi olmuştur
Evet her bir aşama daha da zor geçiyor iyi mi diye düşünmekteninşallah zira çok ama çok stresli bir süreç hareketlerini hissedene kadar sonra takip etmesi daha kolay
bende esra hanım ile hale hanım arasında bı kaldım . aklımın bır kosesınde de muaynelere devlete gıdıp doğumu özelde 20-25 e özelde yaptırmakta var. aslında pendiş şifa hastanesı fiyatı ıyı verdı ama referans yok o yüzden endişeliyimBen yüzyıl a gittim ve muayene sonrası paketi de aldım. Hale Hanım a gidiyorum. Şimdilik bir sorun ya da olumsuz bir şey tecrübe etmedim.
evet içinde tahililer muayneler var .Bunlar paket fiyatları, içerisinde tahlil, 10 muayene, nst, doğum gibi şeyler var sadece doğum 25 dediler sanırım
kesinlikle haklısınızEvet her bir aşama daha da zor geçiyor iyi mi diye düşünmekten
Ben devlete gittigimde memnun kalmadım, evet kötü bir muamele görmedim bir saygısızlık yaşamadım fakat hiç bilgilendirme yapılmadı, doktor yoktu asistan vardı sadece. asistan tabiki olacak nasil öğrenirler yoksa yapacakları işi ama en azindan başlarında tecrubeli biri olmalıydı. ultrason görüntüsü gösterilmedi, görüntü de verilmedi insan heyecanla bekliyor görmek için ama göremedim bile. Eşimi de almadılar, erkek almiyorlarmış o yüzden de çok üzüldüm ikimiz için de ilk ve çok özel bir şeydi. Tabi hastanenin kendine göre almama sebebi vardır belki ama çocuğu tek başıma yapmadim sonuc olarak.bende esra hanım ile hale hanım arasında bı kaldım . aklımın bır kosesınde de muaynelere devlete gıdıp doğumu özelde 20-25 e özelde yaptırmakta var. aslında pendiş şifa hastanesı fiyatı ıyı verdı ama referans yok o yüzden endişeliyim