Anadolu yakası kadın doğum doktoru önerisi ve doğum paketleri hakkında..

sylvia-

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
669
758
Merhabalar,
Hamile olduğumu öğrendim ve ilk randevum için devlete gittim fakat memnun kalmadım.
Özel hastane arayışındayım, aklımda birkaç yer var giden ya da daha önceden gitmiş olanlar bakabilirler mi?
Muayene ücretleri nasıl, doğum paketi ücretleri bilgisi olan var mı?

Medical Park Pendik
Pendik Yüzyıl Hastanesi
Lokman Hekim Kurtköy

Pendik, tuzla civarı hastane önerisine açığım kartal da olabilir çok teşekkür ederim

Pendik medicalpark doğum paketi için bana 90 ile 115 bin TL arası fiyat verdiler dr seçimine göre değişkenlik gösteriyormuş

Pendik yüzyıl hastanesi

lokman hekim 47 dedi . yüzyıl 53 dedi . bunlar paket hlinde ama bende kararsız kaldım hangisine gideceğim bilmiyorum. pendiş şifa hastanesi de 33 bın dedı ama oraya cok güvenemedim. buraya da bugun üye oldum sizden fikir almak ıcın

Bunlar normal doğum mu sezeryan mi çok yukselmis rakamlar

Ben yüzyıl a gittim ve muayene sonrası paketi de aldım. Hale Hanım a gidiyorum. Şimdilik bir sorun ya da olumsuz bir şey tecrübe etmedim.

Pendik medicalpark doğum paketi için bana 90 ile 115 bin TL arası fiyat verdiler dr seçimine göre değişkenlik gösteriyormuş
Evet ben de sordum 115 bin dediler ve hala ısrarla arıyorlar yılmadan. Fiyat bana çok fazla geldiği için orayı eledim.

Bunlar paket fiyatları, içerisinde tahlil, 10 muayene, nst, doğum gibi şeyler var sadece doğum 25 dediler sanırım
25 de çok sadece doğum için gerçi bilmiyorum fiyatları ben 4 sene önce yaptığım için çok pahalı geldi sanırım suan

25 de çok sadece doğum için gerçi bilmiyorum fiyatları ben 4 sene önce yaptığım için çok pahalı geldi sanırım suan
Evet aşırı pahalı sürekli de zam geliyor, muayene 1115 di birine sorduğumda ben 5
7 gün sonrasında gittim 1260 olmuştu. Bu doğum süreci boyunca artıp duracak hepsi, doğumu alıp sabitleyebilirsin ama diğer ödemeler de öyle bir şey mümkün olmayınca paket daha mantıklı geldi bana da.

Evet ben de sordum 115 bin dediler ve hala ısrarla arıyorlar yılmadan. Fiyat bana çok fazla geldiği için orayı eledim.
Malesef çok yüksek fiyatlar. Ben de Çamlıca Erdem hastanesinden paket aldım 38.500 tl ye. hiç gerek yok çok yüksek fiyatlara hastanede yetişkin ve çocuk yoğun bakımı varsa dr düzgünse gerisi önemli değil

Tabi ki doktor çok önemli bence de by süreçte umarım hepimizin seçimi iyi olmuştur

Ben yüzyıl a gittim ve muayene sonrası paketi de aldım. Hale Hanım a gidiyorum. Şimdilik bir sorun ya da olumsuz bir şey tecrübe etmedim.
bende esra hanım ile hale hanım arasında bı kaldım . aklımın bır kosesınde de muaynelere devlete gıdıp doğumu özelde 20-25 e özelde yaptırmakta var. aslında pendiş şifa hastanesı fiyatı ıyı verdı ama referans yok o yüzden endişeliyim

Ben devlete gittigimde memnun kalmadım, evet kötü bir muamele görmedim bir saygısızlık yaşamadım fakat hiç bilgilendirme yapılmadı, doktor yoktu asistan vardı sadece. asistan tabiki olacak nasil öğrenirler yoksa yapacakları işi ama en azindan başlarında tecrubeli biri olmalıydı. ultrason görüntüsü gösterilmedi, görüntü de verilmedi insan heyecanla bekliyor görmek için ama göremedim bile. Eşimi de almadılar, erkek almiyorlarmış o yüzden de çok üzüldüm ikimiz için de ilk ve çok özel bir şeydi. Tabi hastanenin kendine göre almama sebebi vardır belki ama çocuğu tek başıma yapmadim sonuc olarak.
Doğumu devlette yapıp memnun kalan arkadaşlarım var fakat muayene için devlete gitmediler onlar da özele gitmişlerdi sadece doğumu devlette yaptılar. İyi doktor, kötü doktor her yerde var herkesin başına gelebiliyor Allah korusun tabi ki.
Yani herkesin bir şekilde durumu bunları karşılamaya müsait olmuyor hele ki su zamanda bu ülkenin hiçbir insanı kötü bir deneyimi hak etmiyor. Keşke hepimiz daha iyi koşullarda olabilsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…